Волов (Шумен) картотекира състезателите за новото първенство в Трета лига – Североизточна аматьорска футболна група. С това се сложи точка на всички спорове и клюки, които се разпространяваха през последния месец в Шумен и региона относно заявеното желание за участие в Североизточната трета лига.

В неделя – 26 август от 18 часа една стара легенда под името Волов ще възстанови футболните мачове на градския стадион в Шумен. Във втория кръг от първенството в групата Волов приема доста силен противник – Локомотив (Русе), който в предишното първенство води голяма битка с тима на Хитрино за третото място в крайното класиране.
Волов (Шумен) ще се води от Стоян Чешмеджиев и гръбнака на тима ще са младите футболисти играли в предишното първенство – юноши старша възраст в Зона Варна. Очакват се нови футболисти с които ръководството на футболния клуб вече проведе разговори – през другата седмица които се очакват да вземат участие във футболните срещи. Нашата цел е да възвърнем старата слава на Волов (Шумен) – каза президента на клуба Евгени Бонев.

Салим САЛИХ/Спортал