ЕКСКЛУЗИВНИ СНИМКИ в PlovdivDerby.com: Доц. д-р инж. Иван Ростовски с първи оглед на Колежа

11
2606

Доц. д-р инж. Иван Ростовски и изпълнителният директор на Ботев Пловдив Иван Йотков бяха забелязани от репортер на PlovdivDerby.com на стадион Христо Ботев.

>>>Контролата Ботев – Локо ГО >>> НА ЖИВО С КАРТИНА >>>ТУК>>>

Веднага след публикацията на официалния сайт на канарчетата, че в понеделник стартира обследването на строежа, наш репортер отиде на стадиона, за да провери, дали на него има раздвижване. Там бе доц. д-р инж. Иван Ростовски (мъжът с раницата), който правеше първия си оглед на съоръжението заедно с трима души от екипа му.

След огледа доц. д-р инж. Иван Ростовски се съгласи даде интервю пред медията ни. ВИЖТЕ първите впечатления на специалиста, какви са сроковете и какво предстои от тук нататък за Колежа>>>

SHARE

11 КОМЕНТАРА

 1. 8
  5

  АКО ЧЕТЯХТЕ ТОЛКОВА И ЗА КАТУНА СИ ВМЕСТО ДА ТЪРСЕТЕ ВСЯКА СРИЧКА ЗА ВЕЛИКИЯ БОТЕВ ОТБОРА НА ПЛОВДИВ МОЖЕШЕ И ДА МРЪДНЕТЕ МАЛКО ОТ СВЕТА НА АМЕБИТЕ НО УВИ .
  РЪЖДИВИ АНОНИМНИЦИ
  ХАХАХАХАХААХАААХАХЯЯХ

 2. 14
  7

  доц.д-р.инж. Ростовски е най-добрия специалист по строителни материали в страната.Преподавател в Строителен факултет на Уасг-София в няколко катедри

 3. 11
  24

  Всичко е леш! Трябва да се бута и да се започне от нулата! Ще се оскъпи с още едни 20млн. Но, нищо! Пари бол! И нафта бол и клубна водка/не е менте/!
  Ъййй кьнарйеее

 4. 25
  13

  Нека да гледат,че ние като не гледахме останахме с две трибуни и едно скеле,ама и това ние много.

 5. 24
  12

  На прага съм на самоубийство! Аллах да ни е на помощ!

 6. 16
  23

  Като гледам на обследващите им се плаче. Андрио раздай им по една кърпичка 😀 £$§

 7. 14
  28

  То и аз всеки ден го обследвам. Всичко е прах в очите на изтерзаните фенове.

Comments are closed.