Тотев ЕКСКЛУЗИВНО пред PlovdivDerby.com за Колежа! Ще има ли подписване в сряда!

20
2648

Кметът на Пловдив Иван Тотев разкри пред репортер на PlovdivDerby.com ще има ли среща между него и Ботев Пловдив идната сряда! За нея ви информирахме първи още снощи единствено в PlovdivDerby.com (ВИЖ ТУК).

„Да, потвърждавам, че за сряда сме се уговорили да се срещнем. Снощи късно за последно говорихме с г-н Палийски по тази тема. В понеделник ще се чуем, за да уточним час, в който в сряда да дойдат в Общината. В сряда ще искам да чуя какви са намеренията на клуба и едва след това ще подпиша допълнителното споразумение“, заяви Тотев пред репортер на PlovdivDerby.com секунди преди да влезе на насрочена пресконференция в общината.

Веднага след като разговаря с Иван Тотев, нашият репортер потърси и Ангел Палийски, който от своя страна също потвърди за подписването, както и разкри, кога Георги Самуилов ще поиска акциите на Ботев Пловдив >>> ВИЖ ТУК>>>.

SHARE

20 КОМЕНТАРА

 1. 3
  1

  Срядата не мина ли в календара?

 2. Тотев е буфер!

 3. 14
  4

  Г-н Тотев, колега. Като кмет на Кюстендил призовавам Пловдив да ни върне отбора Велбъжд, понастоящем носещ селско-циганското име Локомотив. Титлата от 2004-та година си стои в Кюстендил където и е мястото,време е и отбора да се завърне в родния град.

  С уважение, кмета на Кюстендил

  • 11
   2

   Разбирам болката ви колега,ще съдействам да се поправи тази историческа несправедливост.Ще изпратя отбора на Велбъжд,прекръстен през 2001-ва година на Локомотив 1936, в град Кюстендил където му е мястото и където се намира шампионската му купа.В Пловдив си имаме любим отбор и той за щастие не е вашия прекръстен Велбъжд.

   С уважение Иван Тотев

  • 5
   7

   Г-н Тотев, колега. Като кмет на Сопот призовавам Пловдив да ни върне отбора Металик, който опетниха с издигането на Турското знаме! Предадоха България и постоянно петнят името на нашия революционер! Срам!!! Само криви кратуни и джендъри има там!
   С уважение, кмета на Сопот!

   • 7
    4

    Здравейте колега.Като кмет на Пловдив категорично заявявам че Ботев е гранда на нашия град,всички други отбори са в сянката му.Това е най-стария футболен клуб в страната и има многобройна публика.Ботев с гордост брани името на Пловдив и не е като кюстендилския натрапник-лека жена на отбора на Левски.

    Предложението ви не се приема. С Уважение, Иван Тотев

    • 8
     6

     Гранд ?
     На Пловдив ?
     Ми те освен Коматево друго не знаят бе !

    • 3
     7

     Само едно е вярно – Че е най стария клуб! Всичко друго са селски фантазии и дълбока заблуда!

     • 5
      5

      Стар , стар, колко да е стар , от 2011 ?!?
      Стария лепиларите го погребаха.

  • 5
   3

   Като психиатър категоричната ми диагноза за селяндура, който сам си пише и отговаря е шизофрения. Жената на Урко се мисли за кмет…

 4. 5
  10

  Др. Тотев , няма ли да ви стане много ,Зоолог. Градина. , Колодрума а сега и Колежа . КТБ / Държавата си търси. 50 000 000 от фирма Т ЦМЕ /Теглила заем от КТБ ,тоес от себе си. ,за Коматево и Колежа . А вие нарушавате и договора /кой ще плаща Неустойките ?. ЗаЗа каккво се слючват след като може всеки и когато. иска да се откаже . /?

  • 7
   2

   Gogo, явно не си ходил на училище. Не се напъвай, че се излагаш много. Чул си нещо, но не знаеш как да го кажеш. На всичкото отгоре не е и вярно.

 5. 9
  6

  А бе , къде е крана ?

  А бе , сочна ли е пашата ?

 6. 11
  7

  Ама той Самуилов , колко пъти ще иска акции,колко пъти ще е спонсор и ще иска акции и ще строи и пак акции ще иска ?
  Ах ха ха ха

  Иска ли ги акциите Самуилов?
  А да строи нива с навеси иска ле или ще му дават акциите?
  А ще идва ли на мачовете или в чужбина заминава?

 7. 23
  10

  Като кмет на Пловдив най-отговорно заявявам че Ботев е големия отбор на града.Всички други са в сянката му.Локомотив е отбора на ромското малцинство.

  • 8
   12

   Смени дилъра и по малко давай отзад, че пишеш щуротии!

 8. 14
  19

  Споко кьнарйе все някога ще се получат нещата! Поздрави от Италия!

 9. 25
  19

  Какво му е ексклузивното бре Андро. Колко „срещи“, колко „сряди“, колко до „10 дена“, минаха. Само лъжи. С тези дългове, никой няма да ни вземе и да направи стадиона

 10. 27
  6

  Той ако до сега не е чул намеренията на Ачо за какво говорим. За какво е всичкия този цирк.

Comments are closed.