Кметът на Пловдив Иван Тотев разкри пред репортер на PlovdivDerby.com ще има ли среща между него и Ботев Пловдив идната сряда! За нея ви информирахме първи още снощи единствено в PlovdivDerby.com (ВИЖ ТУК).

“Да, потвърждавам, че за сряда сме се уговорили да се срещнем. Снощи късно за последно говорихме с г-н Палийски по тази тема. В понеделник ще се чуем, за да уточним час, в който в сряда да дойдат в Общината. В сряда ще искам да чуя какви са намеренията на клуба и едва след това ще подпиша допълнителното споразумение”, заяви Тотев пред репортер на PlovdivDerby.com секунди преди да влезе на насрочена пресконференция в общината.

Веднага след като разговаря с Иван Тотев, нашият репортер потърси и Ангел Палийски, който от своя страна също потвърди за подписването, както и разкри, кога Георги Самуилов ще поиска акциите на Ботев Пловдив >>> ВИЖ ТУК>>>.

20 КОМЕНТАРИ

  1. 3
    1

    Срядата не мина ли в календара?

  2. Тотев е буфер!

  3. 14
    4

    Г-н Тотев, колега. Като кмет на Кюстендил призовавам Пловдив да ни върне отбора Велбъжд, понастоящем носещ селско-циганското име Локомотив. Титлата от 2004-та година си стои в Кюстендил където и е мястото,време е и отбора да се завърне в родния град.

    С уважение, кмета на Кюстендил

    • 11
      2

      Разбирам болката ви колега,ще съдействам да се поправи тази историческа несправедливост.Ще изпратя отбора на Велбъжд,прекръстен през 2001-ва година на Локомотив 1936, в град Кюстендил където му е мястото и където се намира шампионската му купа.В Пловдив си имаме любим отбор и той за щастие не е вашия прекръстен Велбъжд.

      С уважение Иван Тотев

    • 5
      7

      Г-н Тотев, колега. Като кмет на Сопот призовавам Пловдив да ни върне отбора Металик, който опетниха с издигането на Турското знаме! Предадоха България и постоянно петнят името на нашия революционер! Срам!!! Само криви кратуни и джендъри има там!
      С уважение, кмета на Сопот!

      • 7
        4

        Здравейте колега.Като кмет на Пловдив категорично заявявам че Ботев е гранда на нашия град,всички други отбори са в сянката му.Това е най-стария футболен клуб в страната и има многобройна публика.Ботев с гордост брани името на Пловдив и не е като кюстендилския натрапник-лека жена на отбора на Левски.

        Предложението ви не се приема. С Уважение, Иван Тотев

        • 8
          6

          Гранд ?
          На Пловдив ?
          Ми те освен Коматево друго не знаят бе !

        • 3
          7

          Само едно е вярно – Че е най стария клуб! Всичко друго са селски фантазии и дълбока заблуда!

          • 5
            5

            Стар , стар, колко да е стар , от 2011 ?!?
            Стария лепиларите го погребаха.

    • 5
      3

      Като психиатър категоричната ми диагноза за селяндура, който сам си пише и отговаря е шизофрения. Жената на Урко се мисли за кмет…

  4. 5
    10

    Др. Тотев , няма ли да ви стане много ,Зоолог. Градина. , Колодрума а сега и Колежа . КТБ / Държавата си търси. 50 000 000 от фирма Т ЦМЕ /Теглила заем от КТБ ,тоес от себе си. ,за Коматево и Колежа . А вие нарушавате и договора /кой ще плаща Неустойките ?. ЗаЗа каккво се слючват след като може всеки и когато. иска да се откаже . /?

    • 7
      2

      Gogo, явно не си ходил на училище. Не се напъвай, че се излагаш много. Чул си нещо, но не знаеш как да го кажеш. На всичкото отгоре не е и вярно.

  5. 9
    6

    А бе , къде е крана ?

    А бе , сочна ли е пашата ?

  6. 11
    7

    Ама той Самуилов , колко пъти ще иска акции,колко пъти ще е спонсор и ще иска акции и ще строи и пак акции ще иска ?
    Ах ха ха ха

    Иска ли ги акциите Самуилов?
    А да строи нива с навеси иска ле или ще му дават акциите?
    А ще идва ли на мачовете или в чужбина заминава?

  7. 23
    10

    Като кмет на Пловдив най-отговорно заявявам че Ботев е големия отбор на града.Всички други са в сянката му.Локомотив е отбора на ромското малцинство.

    • 8
      12

      Смени дилъра и по малко давай отзад, че пишеш щуротии!

  8. 14
    19

    Споко кьнарйе все някога ще се получат нещата! Поздрави от Италия!

  9. 25
    19

    Какво му е ексклузивното бре Андро. Колко “срещи”, колко “сряди”, колко до “10 дена”, минаха. Само лъжи. С тези дългове, никой няма да ни вземе и да направи стадиона

  10. 27
    6

    Той ако до сега не е чул намеренията на Ачо за какво говорим. За какво е всичкия този цирк.

Коментарите са затворени