Ангел Палийски се съгласи да говори пред репортер на PlovdivDerby.com за предстоящата среща с Тотев идната сряда, както и по другите наболели въпроси около ръководеният от него Ботев Пловдив. Потърсихме веднага след като Иван Тотев лично пред репортер на PlovdivDerby.com потвърди информацията ни от късно снощи (ВИЖ ТУК).

– Г-н Палийски, преди минути Иван Тотев потвърди пред PlovdivDerby.com, че идната сряда ще има среща с вас във връзка с подписването на допълнителното споразумение към концесионния договор на стадион Христо Ботев…

– Да, така е. Мога да потвърдя, че в сряда, най-вероятно преди обед, ще се срещнем с кмета Иван Тотев и се надявам в него ден да подпишем допълнителното споразумение.

– А, какво става с акциите на Ботев и очакваният нов собственик в лицето на г-н Самуилов?

– Мога да разкрия, че веднага след подписването, аз лично ще внеса писмо до председателят на Сдружението Апостол Апостолов от името на г-н Самуилов със заявено намерение за придобиване на контролния пакет акции на Ботев Пловдив.

– Това означава ли, че сте по-близо до рестарт на строителството на стадион Христо Ботев?

– Мога да кажа, че съм все по-оптимист, че проектът Ботев Пловдив и Колежа като част от него, ще бъде изпълнен.

62 КОМЕНТАРИ

  1. Криви глави, в Италия съм! Счупи ми се телефона…

  2. 4
    1

    Честит Рамазан Байрям , братя с жълти сърца и жълто на гащите !

  3. 34
    8

    Ангеле , боклук долен, да умреш в мъки дано! Ти за самуилов ли работиш или за Ботев, подлога мръсна? И какво се правиш на президент, като нямаме такава длъжност? Цв. Василев хубаво те изгони, ама кои гниди те върнаха пак, дейба майка им дейба гадна, тъпа.

    • 10
      16

      Долу ръцете от Ачо , нямате 2 лева в джоба ,лешпери с лешперите , тръгнали сте наклон на оная работа да му правите !!!

    • 13
      7

      Да кажеш че Ботев е циганин е достатъчно всички да разберат че си вмирисан мангал от Лайнута.

  4. 6
    14

    Циганките от Лайнута налазили темите на Ботев!

  5. 21
    8

    Собствеността на Ботев няма да се изясни скоро, Самуилов взима само 60%.

    СТАДИОН КОГА МЪРШИ ?

    • 8
      15

      И какво не ти е ясно? Какво като са 60 процента? А вие стадион имате ли? Не! Вие сте просто едни наематели. Факт! Акъл кога мърша?

      • 12
        4

        Какво като са 60% ли? Ами ти ако имаш къща и на 60% е твоя, а другите са запорирани от Държавата, ще влагаш ли много пари в нея?

        • 10
          5

          Не му обяснявай на жълтура , той обича да го къпят с хладка вода.

  6. 15
    6

    ПРИПОМНЯМ ЧЕ ИДНАТА СРЯДА ЩЕ СЪСТОИ ГРАНДИОЗЕН СПЕКТАКЪЛ СПЕЦИАЛНО ПРЕД КМЕТА ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ ЩЕ ДЕФИЛИРАТ ВСИЧКИ ОСТАВИЛИ ИМЕНАТА СИ СЪС ЗЛАТНИ БУКВИ ВЪВ КЛУБНАТА ИСТОРИЯ НА АФД БОТЕВЪ КОМАТЕВО..ОТ ИТАЛИЯ ПАОЛО ДИНУЧИ… ДИРЕКТНО ОТ ПАНДИЗА ВАСКО НИНОВ .. БРОКЕРИТЕ ДАНОВ И АЛЕКСАНДРОВ .. ДИМИТЪР ХРИСТОЛОВ-КОМАНДОСА ..ОТ СЪРБИЯ ОТ БЕЛГРАД ЧОВЕКА КОЙТО СЪС ЕДИН ЗАМАХ ПРЕВЪРНА КОЛЕЖА ВЪВ ГРАДСКА КЛОАКА И НИ ИЗПРАТИ ЗАВИНАГИ НА СЕЛО… КАРАИБРАХИМ…И НОВИЯ КАНДИДАТ ЗА СЛАВА ГОШО САМУИЛОВ ЕФЕНДИ КОЙТО ПО ПОСЛЕДНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ДА ЗАКЪРПИ БЮДЖЕТА ВЕЧЕ Е СЛОЖИЛ НЯКОЛКО РОМИ ДА СЪБИРАТ СТОТИНКИ ОТ ХОРАТА КОИТО ПИКАЯТ И СЕРАТ ВЪВ КЛОАКАТА ВСИЧКИ ТЕ ЗАЕДНО ЩЕ ИЗПЪЛНЯТ СПЕЦИАЛНО ЗА КМЕТА И ВСИЧКИ ВАС ВЕЧНО ЗЕЛЕНИЯТ ШЕДЬОВЪР ХИТА НА ВСИЧКИ ПОКОЛЕНИЯ…. ШИБАЙ. ЖЪЛТИТЕ…. ШИБАЙ ЖЪЛТИТЕ… ШИБАЙ ЖЪЛТИТЕ

    • 7
      13

      Виждам, че добре познаваш някои от собствениците на Ботев. Хайде сега ако не те е срам напиши и собствениците на Локо.

  7. 13
    11

    Няма кой да строй стадиом за 200-300 мангала. Жълтите циганета базата за 2000 зрители не могат на напълнят. Смях, стадион иска…..ако можело и входа да е безплатен хахахахаха

  8. 13
    2

    Контролния пакет акции ок, обаче другите 40 % са собственост на ОНИЯ ТЕЦ МЕЦ- СИРЕЧ ОНЕЗИ СА ЗАПОРИРАНИ ЗАРАДИ ДЕЛОТО КТБ!

  9. 12
    11

    “Собствеността на Ботев няма да се изясни скоро! Самуилов взима само 60% от акциите, а 1% остава във феновете!”
    Цитат от другата жълтоциганска медия!
    Чакам Свободния Ботев за мнение!
    Кой луд ще вложи 20-30-40 милиона с 60% собственост?
    Ти си!

      • 2
        1

        Колега , факт е че сте в разкрачено положение и скоро няма как да си приберете кълките, заради тези 40 % дълги години ще сте на село.

  10. 21
    5

    Как не ви омразна заяждането незнам.Нека и Ботев и Локомотив да имат нормални стадиони някой ден,кога ще е не се знае.

  11. 18
    45

    Селския се гаври 10 години с истиския Ботев и накрая го закри. Ачо май ще го задмине. Затова пловдивчани ще обичаме г-н Палийски вечно.

    • 41
      13

      Вие от много обичане на селския,затова ви застреляха Жоро мутрата на морето,затова след това с циганския тим се гавреха Галка,Тото Динев,Марешки и Крушарски.Само селски тарикати и клоуни.Внимавайте кой обичате,цигани.

        • 7
          2

          Пискюл гнусен, съобразявай се малко какво пишеш, че в скоро време ще си събираш зъбките от земята!
          Оставям на страна футболните пристрастия, защото заради това което си написал ще бъдеш ритан от всеки един футболен фен в България.
          Мръсен еничар, кърджалия!

    • 23
      7

      Селския нищо не е закрил. Ботев Пд не е закриван. Вас обаче ви закриха: ДВ бр. 102 Вторник, 27 ноември 2001 г. Пловдивският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 231, ал. 3 ТЗ с решение № 4460 от 24.VII.2001 г. по ф.д. № 2527/2001 вписа промени за Професионален футболен клуб “Велбъжд” – АД: вписва ново седалище и адрес на управление – Пловдив, кв. Лаута, стадион “Локомотив”; Не Палийски, а Крушарски обичайте, за да ви гледаме цирка възможно най-дълго.

      • 6
        11

        Ботев Пд не съществува. Съществува БотевЪ 2011 с емблема домат.

        • 12
          4

          Това е първата емблема на Ботев. А да си видял някъде, че Ботев е закрит? Марш в Кюстендил. Даже и купата ви е там.

      • 6
        7

        Пумашките криви глави са тома неверници на бялото викат черно ами читаци емблемата е запорирана за дългове от ктб имате дългове наляво и на дясно имате дългове и най лошото е че ги прикривате и не искате да си платите вересиите но всичко е до време

  12. 53
    12

    Братя цигани много ми е тежко и искам да споделя с вас.Виждате че жълтите без много пари играят най-красивия футбол в страната.Нашия отбор е голяма мъка за гледане.Те си имат Самуилов и Белия ние Пияндето и Физкултурника.Какво да се сравняваме с тях.Много ми е болно как пак ни превъзхождат по всички показатели.Ами бъдещето бе братя цигани?Жълтите имат 30 национала от всички възрасти,от малките чак до мъжкия национал,а ние само 2 чавета и те резерви.Много ми е тежко братя,ами публиката?В цялата страна ги признават жълтите пък на нас ни викат цигани.То не че не сме си цигани но сега е модерно да се наричаме роми.Ами братя ако наистина си построят стадиона тогава какво ще стане с нас?Ние и сега сме си по 200 циганина на стадиона,пък жълтите на нов стадион пак ще го пълнят и всички тях ще гледат а ние пак в миманса и ще се чува за нас само като играем с тях.Много мъка братя.

    • 23
      6

      Машала бат Сали, прави думи хортуваш. Познах те по почерка, пък и от една маала сме. Жълтити ша са опраят , ами ний загиваме с тия ментета -футболисти, шефове-пияндета и клоун-собственик бес пари.

  13. 31
    11

    Дарът за жълто черни Хегемони е стадиона а те от своя страна да грабят купите в просторния свят без ограничения…а за Доко и къмпани дано неизпълнимото да може и да се изпълни…

  14. 29
    9

    Благодeтелят на Ботев Георги Самуилов, който идната седмица ще поиска 60% от акциите на клуба, иска среща със Сдружение Ботев, КПБП и Обединени фракции Бултрас.

    Срещата ще се състои в края на следващата седмица, след като бъде подписано споразумението с община Пловдив за удължаване на срока на строителството на стадион “Христо Ботев”.

    Президентът на клуба Ангел Палийски потвърди, че се подготвя такава среща, на която Самуилов трябва да разкрие всичките си намерения за “колежа” и за клуба.

    Палийски потвърди също, че в сряда, че входира и писмото до председателя на сдружението Апостол Апостолов, с което Самуилов ще поиска акциите.

  15. 26
    9

    100% инфо
    АВА ДА НЕ ВЛИЗА В КОМБИНА С НАШТУ СОБСТВЕНИК КРУШАТА ВА АААААААААА.
    100% инфо
    ЖА СТАВАМЕ ЛИ ГРАНД ВА АХМАК.
    100% инфо
    ТИ НЯМА ЛИ ДОИДИШ ПРИ МЕНЕ ВА ТА ПРАЯ 100% ГЕЙ БАНДИТ ВА ААААААААА.
    СТРЯМА БАТ КОЙЧО ДА ТЪРСИШ РАЗБРАЛИ МА ВА 100% инфо.ОТ ДНЕСКА СЪМ СЪС СПЕЦИАЛЕН КРЕМ ЗА ПОРЕНЕ НЯМА СА ПЛАШИШ САМУ ША СИ ОСТАНЕШ ЕМ 100% инфо ЕМ И100 % ГЕЙ БАНДИТ ВА.

    • 7
      22

      Ава горд жител на шикера у Стряма има само една крива глава и тя е на селянина Стоян канара уа.

      • 16
        3

        Нашта Аджисан маала,сичкуту циган с два пръста чело. Тъй разбираме кой е от Локуту

  16. 19
    13

    Андрей защо не съдействаш на полицията за да намерят това недоразумение Върлия който насажда постоянно омраза и чупи черепи.

  17. 29
    17

    Чакате да ви разбием пак черепите.Аи мангалииииииииии 🙂

  18. 12
    28

    “и се надявам в него ден да подпишем допълнителното споразумение.” Тоя Палийски да не е от нашето село – там употребяват “него ден”

  19. 36
    11

    Не остана.Още малко и ще имаме новини около строежа на стадиона и собственоста на клуба.Ще имаме и много инфаркти по ромските махали.

    • 10
      30

      Ари ва от га го чакамй!
      Ъййй кьнарйеее

      • 27
        4

        Зад ника на “Прост жълт помак” стои НАГЪЛ ЛИЛАВ ВЕНЕЦ-ЦИГАНИН!!!

        • 4
          17

          Не! Жълта помакиня с крива кратуна!

  20. 33
    46

    Който не знае да му кажа, че Самуилов е напуснал Ботев и вече няма нищо общо с клуба!

    • 29
      4

      – Мога да разкрия, че веднага след подписването, аз лично ще внеса писмо до председателят на Сдружението Апостол Апостолов от името на г-н Самуилов със заявено намерение за придобиване на контролния пакет акции на Ботев Пловдив

    • 21
      6

      И нъ мени тъй ми са иска цигънски братко.Лошото е че жълтите жъ струят стъдиона пъ ний па жъ лапами мухити.

    • 13
      3

      100% инфо
      АВА ДА НЕ ВЛИЗА В КОМБИНА С НАШТУ СБСТВЕНИК КРУШАТА ВА АААААААААА.
      100% инфо
      ЖА СТАВАМЕ ЛИ ГРАНД ВА АХМАК.
      100% инфо
      ТИ НЯМА ЛИ ДОИДИШ ПРИ МЕНЕ ВА ТА ПРАЯ 100% ГЕЙ БАНДИТ ВА ААААААААА.
      СТРЯМА БАТ КОЙЧО ДА ТЪРСИШ РАЗБРАЛИ МА ВА 100% инфо.ОТ ДНАСКА СЪМ СЪС СПЕЦИАЛЕН КРЕМ ЗА ПОРЕНЕ НЯМА СА ПЛАШИШ САМУ ША СИ ОСТАНЕШ ЕМ 100% инфо ЕМ И ГЕЙ БАНДИТ ВА.

    • 17
      4

      Какъв е бил Самуилов в Ботев та да го напуска? От къде е напуснал? Би ли обяснил господин 100% Мангал?

Коментарите са затворени