Ангел Палийски и Иван Тотев са се уговорили да се видят идната сряда (20 юни) и на въпросната среща в Общината да подпишат допълнителното споразумение за удължаването на срока на концесия на стадион Христо Ботев. Днес на работна среща са били уточнени и последните детайли по подписването. Това е последната информация, която витае около базата на канарчетата в Коматево по темата, която интересува цялата жълто-черна общественост.

Припомняме ви, че преди месец общинарите гласуваха удължаване на срока за строителство на Колежа, но от тогава подписването на допълнителното споразумение се отлага. Източници на PlovdivDerby.com твърдят, че другата сряда развръзка все пак ще има, което означава че в дните около подписването Георги Самуилов би трябвало да поиска акциите на канарчетата. Пропомняме ви, че след като бизнесменът направи това ще бъде свикано Общо събрание на Сдружението, което трябва да бъде запознато с намеренията на бъдещия собственик и да вземе решение акциите да му бъдат прехвърлени.

Когато акциите попаднат във владение на Георги Самуилов той би трябвало да даде пресконференция или по друг начин да запознае широката общественост с намеренията си свързани с клуба и стадион Христо Ботев.

PlovdivDerby.com като медия, на която доверие имат хиляди футболни привърженици под тепетата, ще продължи да търси отговорните фактори в Ботев и Община Пловдив, които при желание, да хвърлят повече яснота около ситуацията в клуба и удължаването на концесията на Колежа.

 

24 КОМЕНТАРИ

  1. 6
    8

    Жълти братя наистина щеше да стане говняжа но тъй като нашата вярна публика е основно от селата се взе решение да се преустрои стадиона в Стряма и там да мачкаме наред……тъй ни рече Стоян канара.

  2. 9
    8

    Рогош, Маноле, Стряма – кранове няма !
    Само копнеж по строеж !

  3. 6
    1

    Поредната лъжа. Ачо, спри да лъжеш, че правиш нещо по Колежа.

  4. 6
    2

    Тези лъжи ги слушаме от 4 години! Сълзата, молива и всички останали идиоти- ВЪН!!!

  5. 6
    2

    А мен някой питал ли ме е, дали не съм неразположена???

  6. 9
    3

    Хаха преди 2 седмици Самуилов акциите щеше да взима даже е бяхте кръстили страстова седмица или нещо от сорта, строежа щеше да се почне и кво ли не 🙂 хаха я да види сега другата сряда какво ще ви излъжат, а и вие сте толкова прости създания, че манипулирането с вас е много просто и лесно 🙂

  7. 7
    7

    ЖАЛКИ ЦИГАНЧЕТА
    АКО СЕ ИНТЕРЕСУВАХТЕ И ЧЕТЯХТЕ ТАКА В ЗАХЛАС ВСЯКА СРИЧКА ЗА КАТУНА СИ МОЖЕШЕ И ДА ВИ СЕ ПРОМЕНИ НАЧИНА НА МИСЛЕНЕ . НО УВИ !! ТОВА СИ ИМА МЕД.ДИАГНОЗА И ВИЕ ЖАЛКАРЧЕТА СИ Е ЗНАЕТЕ МНОГО ДОБРЕ .
    ЗА ТОВА ПРЕЗ ЦЯЛОТО СИ МИЗЕРНО СЪЩЕСТВУВАНЕ ЩЕ ГНИЕТЕ В СЯНКАТА НА ВЕЛИКИЯ БОТЕВ ОТБОРА НА ПЛОВДИВ ,ГОРДОСТТА НА ТРАКИЯ !!!!!

  8. 29
    19

    Пребитите цигани от столипиново щом чуят за Колежа им потичат лайна по крачолите.Ако наистина се поднови строежа и останалите 300 живи комплексирани фена на кюстендилската мастия ще изпукат от инфаркти:)

    • 1
      2

      Ако това, ако онова 🙂 хахаха кой нормален човек ще вложи толкова пари хаха колко сте тъпи !

  9. 32
    29

    ИДНАТА СРЯДА ЩЕ СЕ ПРОВЕДЕ ГРАНДИОЗЕН СПЕКТАКЪЛ ПРЕД КМЕТА И ВСИЧКИ ПРЕДСТАВИТЕЛИ ОТ ОБЩИНАТА ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ ЩЕ ДЕФИЛИРАТ ВСИЧКИ ОСТАВИЛИ ИМЕНАТА СИ СЪС ЗЛАТНИ БУКВИ ВЪВ КЛУБНАТА ИСТОРИЯ НА ..АФД БОТЕВЪ КОМАТЕВО ..ОТ ИТАЛИЯ..ПАОЛО ДИНУЧИ .. ДИРЕКТНО ОТ ПАНДИЗА ..ВАСКО НИНОВ… БРОКЕРИТЕ. ДАНОВ И АЛЕКСАНДРОВ.. ДИМИТЪР ХРИСТОЛОВ-КОМАНДОСА…ОТ СЪРБИЯ ОТ БЕЛГРАД ЧОВЕКА КОЙТО СЪС ЕДИН ЗАМАХ ПРЕВЪРНА КОЛЕЖА ВЪВ ГРАДСКА КЛОАКА И НИ ИЗПРАТИ ЗАВИНАГИ НА СЕЛО .. КАРАИБРАХИМ…И ПОРЕДНИЯТ КАНДИДАТ ЗА СЛАВА ГОШО САМУИЛОВ ЕФЕНДИ КОЙТО ПО НАША ИНФОРМАЦИЯ ЗА ДА ЗАКЪРПИ БЮДЖЕТА ВЕЧЕ Е СЛОЖИЛ НЯКОЛКО РОМИ ДА СЪБИРАТ СТОТИНКИ ОТ ХОРАТА КОИТО ВЛИЗАТ ДА ПИКАЯТ И СЕРЪТ ВЪВ КЛОАКАТА … ВСИЧКИ ТЕ ЗАЕДНО ОТНОВО СПЕЦИАЛНО ЗА КМЕТА И ГОСТИТЕ ОТ ОБЩИНАТА ЩЕ ИЗПЪЛНЯТ ВЕЧНО ЗЕЛЕНИЯТ ШЕДЬОВЪР ХИТА НА ВСИЧКИ ПОКОЛЕНИЯ… ШИБАЙ ЖЪЛТИТЕ…. ШИБАЙ ЖЪЛТИТЕ… ШИБАЙ ЖЪЛТИТЕ

  10. 38
    27

    Не остана.Скоро ще има раздвижване около стадиона и акциите на клуба.Ще има и много рев в ромските махали.

    • 23
      27

      Жа има рев у Стряма ва аркадаш…..тъй ни рече Стоян канара.

      • от кауфланда мноо поздрави ама и мноо мангасарци там а…

      • 6
        6

        Знам само, че си един – черен, неграмотен и завистлив ЦИГАНИН!
        С лилави венци и много лоша миризма!

        • 6
          5

          TCIGANIN E BASTATI I MAIKATI A TISI SELSKO BOTEVTCIGANCHE. JILT MIRIZLIV MANGAL. BOTEV E MANGASAR.

          • С удоволствие ще ти избия жълтите зъбки от лилавите венци – чернилко!
            Майка ти ш’ейба – черна, пискюлска!

    • 10

      Ха. Жив бил. Къде се беше скрил досега, бе самозванец?!

Коментарите са затворени