Новоизлюпилите се футболни милионери Арда Кърджали са отправили умопомрачителна оферта към Лазар Марин, научи PlovdivDerby.com.

Както още снощи ви съобщихме, крайният бранител не се договори с Ботев за подписване на нов договор и така двете страни ще се разделят.

Марин няма да се качи в рейса на Ботев след 20 минути, когато “жълто-черните” ще потеглят за Велинград.

По информация на PlovdivDerby.com Арда Кърджали са предложили двойно повече от това, което Ботев офертирали  Марин.

48 КОМЕНТАРИ

  1. 4
    4

    Марин е слаб футболист.С него и без него.Щом беше резерва на дедо Минев, не ми го хвалете.
    Тия нашите да се опитат да вземат Васил Панайотов от Левски.Отборът има нужда от надъхано говедо като него.

  2. 5
    3

    Ей, царе, сме да хвалим чуждото и да нямаме вяра в местните момчета 🙂

    Лазар Марин е добър футболист, мястото му е в Ботев Пловдив, за да се развие и да гони повиквателна за националния отбор. Арда Кърджали имат пачки, но не са нито Литекс от 90-те, нито Лудогорец. Поредният отбор без минало и без публика, който ще изкара няколко години по родните терени. В Б група Марин опит няма да натрупа, нито ще се развие футболно, най-много да се контузи по някоя от нивите, защото там терените са много по-зле дори и от този на Лаута.

    • 1
      1

      IDI NAHYI MANGASAR TERENA SEGA E DOBIR JILT MANGASARI I SNOVA SKAJU CHTO BOTEV E TCIGANIN.

  3. 11
    11

    Абе Тошко стана ли партизанин?! Или и там не го искат

      • 9
        2

        Пак ли ти бе – кюрд миризлив, съдрани са на майка ти зелените шалвари!
        Пу – да ти еба майката пискюлска!

        • 1
          10

          JILTITE MANGASARKI PAK ISKAT DARYAVANE
          OT TC.IME. 39% AKCI,VINAGI PROSYAT BOTEBSKI MANGASARI.

    • 4
      1

      И от нас мангалите от Локу

  4. 11
    3

    Този е най-добрия кадър на специалиста Митко Джоров,заедно с Терзиев.То не бяха сники,реклама,а се оказаха най-обикновенни футболисти.

  5. 10
    14

    Хубаво е да се махне тоя дъводелец.Марин играе футбол с ботуши и е едно закъсняло писмо..Следващия отбор на това недоразумение е отбора на Голямо Конаре.

    • 11
      1

      Това го кажи на Митко Джоров.За него това е Роберто Карлуш

  6. 19
    15

    Лазаре ти си едно продажно копеле !Отивай в Арда ако искаш и в Локо отиди , но вече те знаем !Защо чак сега реши да се обадиш като путка цяла седмица се пише кой ще избере Кривия , а ти не гъкна !А после въри пак обяснявай като курва на магистралата , че обичаш отбора НЕЩАСТНИК !

  7. 22
    24

    Арда си е Арда !
    Няма да стоя повече на село и да го крепя на Минев пенсионера.

  8. 25
    12

    Алчно и просто момче тоя Лазар. 2 пъти бяга – затворете му вратите на Ботев, та да го лъзгат из Б група!

  9. 13
    28

    Нали сте отбор на ДПС ще помагате жълтурци!!!

    • 21
      6

      А кой си праща юношите да се обиграват в Арда? Къде отиде капитана Марчев. А? Та кой отбор е на ДПС. Скоро и сателит ще станете на Арда.

  10. 16
    15

    Лазар Марин е свободен да направи каквото той иска! Ръководството на Ботев ПД още веднъж показа своята аматьорщина! Не може да се дават добри пари на чужденци, а собствените юноши които си изградил с труд и много време да им даваш ниски заплати! Футбола е пари и който се стиска прекалено много не може да прогресира! Ако Ботев ПД изпуснат Марин са най-големите …..глупаци! Марин и Серкан са двамата най-много прогресирали в своето развитие млади футболисти на Ботев ПД. Дано да се разберат!

    • 10
      19

      Серкан-насран го вземи у вас, не пиши глупости – за нищо не става тоя..

    • 14
      10

      Бегай паляк. Марин избяга веднъж, но го разкриха на бързо в ЦСКА. Сега ще е същото. Изобщо от Ботев ли си? – щом наричаш Марин наш юноша.

      • 7
        3

        Това че е играл в Спартак ПД до преди 4-5 години не го прави по-малко юноша на Ботев ПД! Марин се израстна като футболист именно в Ботев ПД. И паляк викай на някой друг! Това само показва, че ти липсват първите 7 години на възпитание…

  11. 14
    26

    А кво стана? Уж Локото били сателит на Арада пък сега и кривите глави от коматево и те!
    Само дето жълти боклуци, Марчев отиде там, защото не бе желан в Локомотив и договора му изтече, а Марин не пожела да остане на село, защото в Арда му дават повече пари въпреки молбите от страна на Белия и т-н!
    Затва не правете сравнения селяни. Тъпо е и унизително!

    • 14
      9

      Крива е на майка ти п.тката, дето те е изсрала кривундел.

      • 11
        11

        Ти пък си един Ален Делон с права квадратна помашка тимберица.

    • 9
      11

      Е, до вчера не беше “пумак” докато беше при вас сега стана “пумак”?
      Я кажи, кои са другите “пумаци” в Коматево, че майче са бая ама не са си тръгнали още и затва не са още “пумаци”?!

  12. 16
    25

    Егати и унижението за Путяф! Да предпочетеш Арда???

      • 10
        7

        На Марчев му изтече договора и не е желан от треньорския щаб, иначе той си го каза ясно, че иска да остане.Ние се отърваваме от един абсолютен баберик, докато вие от един млад и талантлив футболист.За дупката Велковски също не съжаляваме.Единствено за Димо можем да съжаляваме щото е от типа футболисти, които сами могат да решат някой мач.Но вие си имате много добър отбор…запазихте си отбора и нямате нужда от голяма селекция.Взехте и Шопов, който е много хубав, така че при вас положението не е толкова страшно.Виж при нас селекцията всяка година си е едно приклпчение…ние какво да кажем, като всяка година правим нов отбор?! Но за Марин може да съжалявате, но не е болка за умиране щото си имате Миневби Филипов.

        • 2
          6

          Колко хубав е Шопов? Ти джендър ли си бил.
          Папагалите “имат отбор” все още защото никой не им иска бабериците. Дори и медиите на собственика им Пеевски не могат да го продадат вече. Опитвст , но не става. Онзи ушатия е вечно на село

          • Абе, Гей, ние да не сме Арсенал? Шопов е много добър халф…не помниш, че ни правеше бърливи на Лаута.Аз за разлика от теб се старая да бъда обективен и омразата я оставям на заден план.Жълтите си запазиха отбора, във всяка една линия са добре и са много обигран отбор, което им дава голямо предимство пред нас.Ние пак ше сме с почти нова защита.Мога да ти кажа дори, че ще ни бият в Коматево без проблеми!

      • 2
        1

        Марчев беше едно недоразумение. От дузпа в тъч поне 5 пъти. Нападател бил…..

  13. 36
    13

    тоя сладур за втори път бяга от нас. мисля, че трети не трябва да има. догодина новите резаци като влязат в ппл ще го изгонят и как ще се чуди как да се върне, ама няма да стане. да е жив и здрав и по-далече от “Ботев” Пд за напред!

  14. 24
    31

    Право е момчето да бяга. Не може на 24 години да те държат резерва на 37 годишния Минев. Минев миналия сезон избяга с измислени контузии и наказания от всички напечени мачове. Защо го държи в отбора “великия” стратег Белия никой не може да каже. Минев е вреден за Ботев.

  15. 20
    13

    Идеален е за там.Капацитетът му е Било група.И той като лицето В.Минев да стане персона нон грата в Коматево и стадион Христо Ботев.

  16. 27
    12

    Нищо добро не го чака в мюсюлманския край. Мисля, че ако сега избере някой лев повече – никога няма да е добре дошъл отново в БОТЕВ ПД!

    • 36
      11

      Чакам те. Аз отдавна подписах, макар, че в Локо бях капитан.

      • 22
        31

        Разликата е че Марчев не му е предложен договор от Локо, а на Марин е предложен от Ботев. Усещаш ли разликата, крива граво

Коментарите са затворени