Макар със закъснение заради дъжда, шоуто на Чомаков започна

0
610

Екипите, с които отборите на Марица Stars и ЦСКА Stars ще излязат на терена за бенефиса на Красимир Чомаков, вече са в бойна готовност. Те са поставени по европейски в съблекалнята на стадиона в пловдивския квартал „Кършиака”.

Шоуто трябваше да започне в 16:30 часа, но дъждът забави старта с около час. То започна със зрелищна програма, в която участие взе Валя Балканска и 44 каба гайди. В 18:00 по програма започва самият двубой между ветераните.

Мачът ще бъде заснет от „Диема” и излъчен на запис в следващите дни.

Болест е спряла Димитър Пенев за бенефиса на Красимир Чомаков. Стратега от Мировяне се обадил на Чомаков днес, за да го информира за отсъствието си.

Христо Янев пък пусна снимка в социалната мрежа „Инстаграм“, на която се виждат голяма част от звездите, които ще участват в грандиозното шоу.

снимки и видео: Блиц

* Коментарите под тази статия не изразяват мнение и позиции на собтвениците на медията, както и на нейните автори. PlovdivDerby.com не носи отговорност за съдържанието на читателските коментари. Молим да се въздържате от обидни квалификации, заплахи, расова нетърпимост и т.н.