Солидна агитка от хасковски фенове ще пътува в събота за Карлово, където Хасково 1957 среща състава на Садово в квалификация за попълване на Югоизточната Трета лига. Двубоят е от 18 часа на стадион “Васил Левски”. Над 100 радетели на хасковския футбол вече са дали заявка за пътуването до Карлово, което ще се извърши с автобус и два минивана. Много от верните привърженици на отбора ще пътуват с личните си превозни средства. Все още продължава записването на желаещите. Подготвят се трансперанти за мача, пише “Хасковска Марица”.

Другата двойка за баража за попълване на Югоизточната Трета лига е Палас (Рудозем) срещу Черноморец 1919 (Бургас). Този мач ще се състои също на 9 юни в пловдивското село Марково.

Както вече писахме Хасково 1957 спечели първо място в първенството на Областната футболна група. В последната си среща играна на Ямача, момчетата на треньора Емил Ангелов – Бабангида надиграха категорично с 4:1 гостуващия Стамболово. Председателят на ОС на БФС – Хасково Митко Маринов награди момчетата със златни медали и връчи купата на треньора Емо Ангелов-Бабангида.

От щаба на Хасково са оптимисти за предстоящата битка. След ремонта на терена на Ямача, сега е необходимо и нормалното му използване за срещи от по-горна група.