ЗС на БФС оповести, че отборът на “Вихър” Строево е изваден от състава на “А” ОФГ. Причината е неявяване на футболна среща от последния кръг на първенството. “Вихър” Строево завърши на второ място в крайното класиране за сезон 2017/18. Ето всички решения на СТК към ЗС на БФС Пловдив:

На свое заседание от 5 юни СТК реши:

1. На основание на чл. 24, т. 9 от Наредбата за първенствата и турнирите по футбол за сезон 2017/2018 г. присъжда за срещата Металик – Дълго поле служ. резултат 5:0.
2. На основание на чл. 24, т. 13 от Наредбата за първенствата и турнирите по футбол за сезон 2017/2018 г. присъжда за срещата Войсил – Войводиново служ. резултат 4:0.
3. На основание на чл. 24, т. 7 от Наредбата за първенствата и турнирите по футбол за сезон 2017/2018 г. присъжда за срещата Секирово – Строево служ. резултат 3:0.
4.  На основание на чл. 24, т. 7 от Наредбата за първенствата и турнирите по футбол за сезон 2017/2018 г. при неявяване по каквато и да е причина на отбор от аматьорския футбол на футболна среща от последните два кръга на първенството, наказва с преместване на отбора на Вихър Строево в по-ниско ниво.

12 КОМЕНТАРИ

  1. 8
    10

    най яката публика е на Дълго поле.Като тях няма Те са номер едно.

  2. 5 / пет/ отбора в последните кръгове имат служебни загуби. Но един е изваден и това е втория в класирането отбор- на Строево. Тука нещата много намирисват. Има мафиотска намеса!!

    • 5
      2

      Дълго поле загубиха служебно заради скандалното съдийство на Карагерен и нз как се отърва без бой от поне 100 човека гостуваща агитка. Изгони техен играч още в 5 мин за чисто отнемане на топката и въпреки това Сопот бяха трагични. Добре, че им помогна да вкарат, а после да изгони още 1 играч на Дълго поле, за да си начешат егото сопотненци. По подкупен съдия от тоя няма и е време да бъде махнат от съдийството.

    • Много си прав.ако им съберат очилата на песните във футболния съюз няма да има кръг

  3. 11

    Садово защо не ги извадиха като не се явиха в Момино???

  4. 8
    1

    това се знае отдавна.Строево нямат пари

  5. 16

    Срам и Позор е това БФС,,не Изваждат Кричим за 3,4 служебни резултата.а вадят кадърните отбори…е как да върви БГ футбола незнам

Коментарите са затворени