Пари в Локо!

57
1666

Локомотив Пловдив са стартирали днес разплащане на забавените заплати, научи PlovdivDerby.com. Част от служителите в клуба вече са минали през счетоводството и са се разписали срещу пари, които имат да получават. Както стана известно, черно-белите шефове дължаха по 2 заплати на подопечните си.

Припомняме, че до миналата седмица подобен проблем имаха и в другия пловдивски елитен отбор Ботев, но там вече изчистиха част от дължимото.

57 КОМЕНТАРА

 1. В Сърбия: С измислици за Партизан вдигат цените на българи

  Информациите в разни родни медии за преминаването на топреализатора на Ботев Стивън Петков в Партизан се оказаха лъжа. Това твърди сръбското издание ‘Моцарт Спорт“, според което с подобни спекулации се цели само вдигането на цената на българските футболисти.

  Медията припомня, че преди време се заговори за интерес на гранда от Белград и към другата звезда на „жълто-черните“ Тодор Неделев, но и там нямаше никаква истина. И по всичко изглежда, че такива сделки по посока „черно-белите“ от сръбската столица няма да се осъществят.

  Далеч по-реална цел за Партизан за подсилване на нападението е младокът от състава на Зета Голубовци Никола Кръстович, за когото наистина са пращани съгледвачи и преговарящи за цената му, а не за Стивън Петков и Тодор Неделев.

 2. 5
  3

  Е това е новина
  радост голяма, снощи осветихме столипеново
  кеф, които се случва най-много два пъти в годината

  😀 😀 😀

  • От минарето на изгрев бойс джамия , ли селски?

 3. 10
  13

  То и в Боталик плащат…ама с непарични средства

 4. 10
  8

  Егати и Пумациту налазили!! А по 2 лева в джоба нямате пъпливи селяци:))))

 5. 30
  18

  Никой състезател не е взел заплата , само аванси на служителите ………

  • 18
   20

   Крива глава теб кво те сърби анала кой колко и как чукундур

   • 8
    7

    Зрънкооофф, ходи събирай гъби и бъз с каруцата да помогнеш на мр Биин с някоя стотинка ! Пак си хванал безплатен интернет, скапан , гурлив циганин – буфер!

    • 6
     2

     Ероле „даго духаш ти“!
     И запомни, един път и за винаги – „да го“ се пише отделно защото са отделни думи!
     Знам, че българският език не ти е майчин, но ако искаш да общуваш на него, трябва да го понаучиш малко или поне се опитай да пишеш на кирилица!
     Allah korusun Ероле ти си истински локомотивец и автентичен циганин!

     • Крив,преброй си твоите граматически грешки!Илитерат-помак!

 6. 21
  21

  Мама си дейба селскокомплексарска! Тия пак не се разпаднаха и пак им платиха. А на наще с купите по 200 лева.
  Братя кънарие почвайте кът мен с по 20 поста че парите са им от Делян че са от селата и че не са черно-бели а жълто-черни. От утре почвами и куматевци да ги наричъми локуту. Отивам да нарана прасетата. Ай.

  • 3
   2

   Ба си откачалката,!Метни се от панелката ве турук!

   • Рачо-Простачо , с назавършен втори клас!

 7. 15
  20

  наистина трябва да си много прост да си мислиш, че Крушо има пари. Естественно, че с парите на Шиши се издържа Локо. В Ботев е ясно, че парите са от Жоро Самуилов ама Крушу кинти няма, само за алкохол и малки пички, но не за заплати.

  • 11
   5

   хахах. Само дето и Ао и Самуила са хора на пПеески, Рачо.

   Е то не, че Самуила има нещо общо с вас – просто е поставено лице, което изпълнява заповеди на ББ – плаща си (малко) за да не го закачат

   • 4
    6

    Хахахха циганите наистина са много прости! Самуилов дето има повече пари от Пеевски му бил подставено лице, а Крушо дето няма пари за гроздова издържал Локо! Хахаххаха мангали направо цепите мрака с простотия!

    • 4
     2

     Много си прост Саше ! Самуилов имал повече пари от Пеевски ? По голяма смехория не бях чувал . Ти сам не си вярваш , ама ……

    • 5
     3

     Активите на Самуилов са оценени за над 500 000 000€ а колко пари има само той си знае а крушата дори не знае, че има такова число!

     • Селски , от коя банка черпиш информацията?

   • 3
    2

    Еми Крушата сърдсето му е Локо кн,за туй ще ви закрие да не се мъчите!

 8. 21
  17

  В ЛОКО СЕ ИЗПЛАЩА ВСИЧКО ПУМАКЪЛИ, А В БОТЕВЪ СВЕТНАХА КАРТИТЕ С ПО 200 ЛЕВА!!!ЗАКЪРПИХА ПАПАГАЛИТИ НА БАНИЦИ 2 СЕДМИЦИ ДО ПЪРВАТА ТРЕНИРОВКА

 9. 20
  25

  С парите на Пеевски е платено, твърди сигурен източник. Локо е отбора на Пеевски за тото иначе си потдържа Левски.

  • 22
   14

   Крадецът вика дръжте крадеца . Опитваш се да оплюеш Локомотив и да скриеш очевидната истина , че Ботев се издържа от Пеевски . Явно опита ти е неуспешен .

   • 14
    17

    Спонсора на Ботев е Георги Самуилов.Пред бяха двамата със собственика на септември но сега е само той.Като няма за кво друго да се хване циганина Пеевски сънува.

    • 14
     11

     хахах. Бай Жоро няма нищо общо с БотяфЪ. Всъщност всеки знае на кой е поставено лице

     • 7
      10

      Един от най-бофатите българи ама бил поставено лице.Мангал малоумен.

     • 11
      8

      ами като е толкова „бофат“ защо не ви плаща заплати?

     • 5
      11

      Кой ти каза че не плаща заплати бе бездомник.В Момента преговаря с Главболгарстрой за довършване на стадиона ама не плащал заплати.ЦИганите сте царе на интригите,ще ви чупим кратуните на всички.

     • 7
      2

      хахах. Ти не беше ли онзи „СВОБОДЕН БОТЯФЪ“ дето каза, че повате … преди 1 месец

  • 4
   2

   Хаха. Крадеца вика дръжте крадеца.
   Ти защо копираш като….папагал…

   • 2
    2

    АХаххах кой копоира като папагал ??? Я си виж първо твойте коментари, а след това и на другите мангали от гетто на лаут джамия и ще видиш кой копира коментари !

  • Да не са закрили психиатрията в Пловдив?Збравих,че в Коматево няма такава медицинска институция!

  • 6
   3

   Не съм чул да е плащано на Планетата на маймуните в Коматево…
   Ама то кой паша плаща на ханъмите от харема си…??!!

 10. 18
  20

  Нещо много важно,на Локото изплащат цялото задължение !Помаците част от задължението!

  • 2
   2

   Аууу,колко е важно!!Алауу,три заплати!!Отделно премий!!Такава пара в бежанския лагер не е имало от времето Гошо Белото!!

 11. 31
  24

  Братя,много мъка ми се събра на сърцето-локомотив и ще я споделя с вас.Еми че то жълтите имат 30 национала от децата та чак до мъжкия отбор.Пък ние имаме 2 чавета националчета и те резерви.Базата им почва да дава плодове и сега искат дубъл да правят да си обиграват там юношите.Пък нашите чавета който става за нещо доброволно си отива да тренира на Коматево.Страхотна база имат жълтите трябва да признаем.Братя ами публиката ни къде отиде?Ние сме станали като Славия,по 100 пенсионера на стадиона и 20 наркомана агитка, дето жълтите постоянно ги бият и тормозат.А навремето цели орди от Столипиново ходихме на Лаута,със зурни и тъпани,чаветата въртяха кючеци,мачовете на Локо бяха радост за целия квартал.Ами ако наистина жълтите си построят стадиона както казват ние какво ще правим братя?На нов стадион всичките деца на града ще ходят там да гледат жълтите.Много мъка братя.

  • 22
   24

   Прав си братко циганорев….ти..Локото ги заеби ами ний жлътите кът сми само от селата къв жа го дървим ва….само Стоян канара стрямалийски може да на разбере ва брато.

   • 20
    14

    Как да заеба локото като ми е на сърцето братко?Сърцето ми е Локомотив като на Вълчо таксидижията.Много мъка,много.

  • 16
   13

   Този олигофрен, определено е с психиатрично и то много сериозно разстройство!Да не би да са закрили психиатрията?!Помогнете му на човека!

  • Дванадесет изречения 120 граматически грешки!?

 12. 23
  24

  Айше,от къде се взеха парите в нашту катуна,ма?
  От принц Чарлз бе ахмак,нали каза,че ще помага на нашту мангал!

 13. 28
  16

  ПАРИ В ЛОКО, РЕСПЕКТИВНО – ЛИНЕЙКИ В КОМАТЕВО И ПО РОДОПСКАТА ЯКА. СПОКОЙНО ЩЕ РАБОТИМ ИЗВЪНРЕДНО. НЯМА ДА ОСТАНЕ И ЕДИН НЕИЗЛЕКУВАН ПОМАК

 14. 24
  18

  Няколко линейки излетяха с бясна скорост в посока родопската яка.

  • 16
   18

   Некой му е умрел куро за ГМО бежанците от Кюстендил .

    • 2
     2

     Гейбандит от ГМО-то от долината на черешите!!Да не забравя нещо,също от историята на ГМО Велбъжд.През 2001 г.собственикът на „Велбъжд“ Георги Илиев закупува акциите на Локомотив 1936 /забележи-1936/ На 23 юли с.г. се провежда общо събрание на акционерите на двете дружества, на което се взема решение за ЗАЛИЧАВАНЕ на регистрацията на „Локомотив“ Пловдив и за ПРЕИМЕНУВАНЕ на „Велбъжд“ в „Локомотив“. Кюстендилският отбор поема всички пасиви и активи на пловдивския, а клубът с НОВОТО регистрирано име заема мястото на Велбъжд в „А“ група. Седалището на клуба е преместено от Кюстендил в Пловдив.”Това е,историята не се забравя!!

     • Мърльо,историк има само от Сопот !Няма да плагиатство,крив главичката!

  • 15
   10

   Жълтурите масово припадат от смях, защото парите били виртуални.

   • 2
    1

    Пич, всички пари в днешно време са виртуални.
    Ти май още живееш в любимия ти комунизъм!!

 15. 22
  25

  Плащам им с ракети щото няма финанс

  • 27
   17

   Абе къде е Ачу баа. Той намери ли финанс хаха

Comments are closed.