Форумът на феновете на Ботев Пловдив заработи след няколкодневно прекъсване. Припомняме ви, че той бе спрян от администратора му, като целта пред него бе той да стимулира по този начин повече хора да се ангажират с поддръжката му.

В крайна сметка от председателят на КПБП предприе крачката да вземе под крилото си както форума така и фенския сайт Bultras.com, който все още е нективен, но предстои да бъде реновиран Вчера домейнът бе прехвърлен на новия му “собственик”,  още днес форума вече е активен. В близките дни фенове на Ботев Пловдив ще проведат среща, на която ще се обсъдят идеите за развитието и поддръжката на фенските сайт и форум.

 

8 КОМЕНТАРИ

  1. 17
    22

    Сега само мед и масло за Ачката и другите крадци и мошеници в ръководството! Тва се очакваше и точно това стана! Така истината ще се прикрие, но един ден ще излезе цялата и никак няма да е приятна за повечето ботевисти!

    • 14
      10

      Ей Анономен боклук,застани с името си и тогава говори глупости!
      Форума ще се подържа от истински ботевисти и ще се пише само от хора с истинските имена.
      Не пиши глупости

  2. 30
    18

    А на нас социалните кога ще ни преведат транша за лаутахоолс.орг

    • 6
      3

      Все съм виждал простотия ама твоето е гнусна мангалщина. Горд ли си с ника си циганин неграмотен и обезумял от злоба? Срещна ли те някъде мършо ще ти татуирам на челото: Ботев е велик българин!

    • 1
      2

      Вечно на ЯСЛА!БКП,КЦМ,АФД ОБЩИНА ПЛОВДИВ, ПЕЕВСКИ,ГЕЛА…така ли е ,сопотско-коматевски селяндури?

      • Защо минетчии от лаута се обаждат? Гледайте си золум ага и тва е!

Коментарите са затворени