Капитанът на Локомотив Веселин Марчев призна, че все още не е подписал нов договор. Той е обвързан с родния си тим до 30 юни. “Засега не съм подписвал нов договор с клуба. Говорил съм с ръководството, но на този етап все още няма нищо черно на бяло. Моето желание е да остана, ако, разбира се, и от клуба искат същото. В момента изчаквам и нямам други варианти пред себе си”, разкрива пред Тема Спорт Марчев.

Той е на мнение, че би могло отборът да се представи по-добре и отказа да коментира треньора Бруно Акрапович. “Можеше да се представим и по-добре и ние да играем бараж за Лига Европа с Левски. Каквото можахме и беше по-силите ни, го направихме. Не е малко и това с оглед сезона.

Не върви аз да говоря за треньора. Има резултати, има ръководство. Не е моя работа. Винаги съм изпълнявал изискванията и указанията му. Вие медиите трябва да го коментирате и да давате оценки”, заяви Марчев.

7 КОМЕНТАРИ

 1. В най-важният за сезона мач беше ПЪЛНА ДУПКА! Да те заменят с бездарното юношче Главчев е е.ати и срама. Весо, приключил си с футбола вече, а и май към фишовете доста посягаш напоследък…Септември говори ли ти нещо? Просто питам…

 2. 5
  9

  Играчи и треньори на Локомотив (Пловдив) и вчера останаха с празни джобове, макар че се очакваше собственикът Христо Крушарски да се разплати с тях.

  Миналата седмица стана ясно, че босът на „смърфовете“ дължи по две заплати на футболистите и треньорския щаб, като причина за забавянето са плащания за лиценз за новия шампионат.

  Очакваше се, че в клуба ще получат заработените си възнаграждения миналия четвъртък, но това така и не се случи. След това надеждите бяха за вчера, но ситуацията не се промени.

  Така играчите излязоха в почивка без месечни възнаграждения, които скоро може да станат и три на брой, пише Спортал.

  • 8
   1

   А в Спортал пише ли какво е положението в БотевЪ? Или Шиши е забранил?!

 3. 10
  5

  Весо като го гледам в последните мачове, а и не само, по-добре да не остава?

 4. 16
  7

  Демек ако си жълт педал, заслужаваш ебане?

 5. 11
  18

  Искам да остана ама не съм подписвал и изчаквам.Демек ако има оферта от някъде се махам от катуна.

Коментарите са затворени