Бруно Акрапович: Булят си тръгва!

9
1016

Хърватският централен защитник Юрица Булят почти сигурно няма да носи повече екипа на Локомотив Пловдив. Това призна старши треньорът на черно-белите Бруно Акрапович.

„Булят има контузия и затова не игра напоследък. Ще се възстановява. Отделно ми каза, че иска да опита късмета си другаде, така че едва ли ще разчитаме повече на него. Благодаря му, че дойде в труден момент за нас“, каза наставникът пред „Тема Спорт“. Хърватският брани тел дойде от БАТЕ Борисов през зимата. 31-годишният Булят записа 7 мача за Локо.

Опция за негов заместник е Иван Иванов. Бившият национал на България приключи през тази пролет с Берое. На два пъти той вече е носил черно-белия екип, така че обстановката на „Лаута“ му е позната. „И аз искам да имам повече българи в състава си, но понякога не зависи само от нас“, сподели Акрапович.

От Локомотив Пловдив се отдалечава още един защитник. Крайният бранител Муса
Мухамед игра под наем от Истанбул Б. „Говорих с неговия мениджър. Каза, че се е представил добре в контролата на Нигерия с Атлетико Мадрид и има шанс да отиде на световното 8 Русия. При него нещата не зависят от нас. Не решаваме ние. Вероятността да го имаме пак е много малка“, призна босненският треньор на черно-белите.

Локо вече има договорен нов играч за ариергарда си. Още през зимата босът Христо Крушарски подписа с аржентинския защитник Лукас Масоеро, който е чакан на първата тренировка на 15 юни.

9 КОМЕНТАРА

 1. 11
  7

  Постоянно се плетат интриги около Локомотив – сега нямало българи в състава. Ами на кой му пука. то и в нациаонала и в шампиона няма, но „загрижените“ журналисти не смеят да гъкнат…. подлоги

 2. 9
  11

  Пълно с жълти кОври , като хлебарки са изпълзели от дупките.

  • 18
   7

   Остават сигурно Хъмфри, Чаво и Бонбонев…. Останалите са ексюгославска мелез

Comments are closed.