Върнаха убиеца на „Ботев“ Ставров в съдийството!

20
2399

Убиецът на „Ботев Пловдив“ Станислав Ставров получи първи наряд след злополучния полуфинал на канарчетата със Славия, след който от БФС признаха, че главният арбитър и помощниците му са повлияли на изхода на мача.

Екзекуторът на канарчетата и помощниците му ще свирят на хита Арда Кърджали.

20 КОМЕНТАРА

 1. 2
  2

  Тихи ги искам женичките, няма да ми дават наклон на съдийския ….наряд !

 2. 1
  3

  Според мен Ставров не е най-лошия съдия в Bg. Има далеч по-големи гадове от него. Честно да ви кажа аз видях по време на мача Славия-Ботев и нещо човешко в него. Когато футболистите на Ботев го ругаеха и обиждаха (естествено заслужено) той не изгони никой от тях въпреки,че можеше да го направи. Той също така преглътна стоически всички обиди вероятно давайки си сметка,че това е цената която трябва да плати за това да си затваря очите. Повярвайте наистина има по-лоши от него. И все за тия пусти …..пари…

 3. На фона на цялата държава – футбола ни е супер

 4. 5
  1

  Какво става със сайта бултрас и независимия форум? Какви са тези обновления цяла седмица? Някой цензура ли наложи?

 5. 7
  14

  Ботев го убиха на „връх Вола“!
  Селския, жът катун участва в един порно спектакъл в който съвсем съзнателно не игра! Ставров пък е част от цялото порно, заедно с останалите участници!

 6. 11
  20

  Ставров няма никаква вина …..бат Стоян канара ни каза че просто пак сме правили порно и сме полегнали.

 7. 20
  2

  Да го сложат на мач на Ботев в Пловдив да го видим колко е смел

  • 2
   1

   Ще го сложат без да им мигне окото. И вие НИЩО няма да направите, бъди сигурен

 8. 28
  2

  Сега ако имате мадуре, подбирате 1 бус най-опитни хулигани и бой до спукване, няма как да накажат Ботев като са му пръснали дупарата на мача на Арда във В група

 9. 15
  5

  Локо да отменя червения картон на Ралица, да не се занимава с най-успешния пловдивски отбор

 10. 22
  1

  Препоръчително е да не взима повече наряди в Пловдив!!!

 11. 8
  26

  Какво е виновен Ставров? Така са му наредили!

 12. 35
  3

  Снижават се, докато мине бурята и после отново старата песен на нов глас. Не знам кой ще поеме отговорността, когато някой лумпен пречука някой съдия? Този народ както е луднал, скоро ще вземе тоягите(както казваше Тренчев) и тогава ще ги подбере всички. Ние все минаваме без кръв, децата се изнесоха в чужбина, ама лудите не!

 13. 40
  3

  Тези Съдиите,Комисиите и Цялото БФС са Мафия в Държавата Прокуратурата трябва да се занимава с тях…
  Докато съдиите не станат отделна фирма, като в Англия няма да има управия..Лобита Зализани Всякви олигофрени им влияят и убиват футбола в България!!!

 14. 15
  45

  КАКВО НИ Е ВИНОВЕН СТАВРОВ, ЧЕ БОТЕВ НЕ ИСКАХА ДА ПРОДЪЛЖАВАТ НАПРЕД В ТУРНИРА. ИМАШЕ ХВАНАТИ НЯКОЛКО ИГРАЧИ, ДРУГИТЕ ПРОСТО ЗНАЕХА, ЧЕ НЕ ТРЯБВА ДА ПРОДЪЛЖАВАТ НАПРЕД И ИГРАЕХА ГАНКИНОТО ЦЯЛ МАЧ. СТАВРОВ Е САМО ЕДНО ОПРАВДАНИЕ ЗА ПРЕД ХОРАТА.

 15. 39
  3

  Да си припомним мача Сокол Марково- Арда Кърджали 0-3 служебно защо ,защото на стадиона не идва линейка шеф на Сокол Марково е сегашния главен диспечер на съдиите йордан сталев сив кардинал на Окръжна болница ,смешно ако не и трагично!!!Сега си изпраща измекяра Ставров да свири на Арда ….!!!А другия си сол-ташак Железов всяка седмица си го награждава със страхотни наряди екипа му няма време да изсъхне…!!!Защо ли……………….!?????

 16. 45
  3

  То някой да е очаквал нещо друго от вмирасаното БФС?

Comments are closed.