Убиецът на “Ботев Пловдив” Станислав Ставров получи първи наряд след злополучния полуфинал на канарчетата със Славия, след който от БФС признаха, че главният арбитър и помощниците му са повлияли на изхода на мача.

Екзекуторът на канарчетата и помощниците му ще свирят на хита Арда Кърджали.

20 КОМЕНТАРИ

  1. 2
    2

    Тихи ги искам женичките, няма да ми дават наклон на съдийския ….наряд !

  2. 1
    3

    Според мен Ставров не е най-лошия съдия в Bg. Има далеч по-големи гадове от него. Честно да ви кажа аз видях по време на мача Славия-Ботев и нещо човешко в него. Когато футболистите на Ботев го ругаеха и обиждаха (естествено заслужено) той не изгони никой от тях въпреки,че можеше да го направи. Той също така преглътна стоически всички обиди вероятно давайки си сметка,че това е цената която трябва да плати за това да си затваря очите. Повярвайте наистина има по-лоши от него. И все за тия пусти …..пари…

  3. На фона на цялата държава – футбола ни е супер

  4. 5
    1

    Какво става със сайта бултрас и независимия форум? Какви са тези обновления цяла седмица? Някой цензура ли наложи?

  5. 7
    14

    Ботев го убиха на “връх Вола”!
    Селския, жът катун участва в един порно спектакъл в който съвсем съзнателно не игра! Ставров пък е част от цялото порно, заедно с останалите участници!

  6. 11
    20

    Ставров няма никаква вина …..бат Стоян канара ни каза че просто пак сме правили порно и сме полегнали.

  7. 20
    2

    Да го сложат на мач на Ботев в Пловдив да го видим колко е смел

    • 2
      1

      Ще го сложат без да им мигне окото. И вие НИЩО няма да направите, бъди сигурен

  8. 28
    2

    Сега ако имате мадуре, подбирате 1 бус най-опитни хулигани и бой до спукване, няма как да накажат Ботев като са му пръснали дупарата на мача на Арда във В група

  9. 15
    5

    Локо да отменя червения картон на Ралица, да не се занимава с най-успешния пловдивски отбор

  10. 22
    1

    Препоръчително е да не взима повече наряди в Пловдив!!!

  11. 8
    26

    Какво е виновен Ставров? Така са му наредили!

  12. 35
    3

    Снижават се, докато мине бурята и после отново старата песен на нов глас. Не знам кой ще поеме отговорността, когато някой лумпен пречука някой съдия? Този народ както е луднал, скоро ще вземе тоягите(както казваше Тренчев) и тогава ще ги подбере всички. Ние все минаваме без кръв, децата се изнесоха в чужбина, ама лудите не!

  13. 40
    3

    Тези Съдиите,Комисиите и Цялото БФС са Мафия в Държавата Прокуратурата трябва да се занимава с тях…
    Докато съдиите не станат отделна фирма, като в Англия няма да има управия..Лобита Зализани Всякви олигофрени им влияят и убиват футбола в България!!!

  14. 15
    45

    КАКВО НИ Е ВИНОВЕН СТАВРОВ, ЧЕ БОТЕВ НЕ ИСКАХА ДА ПРОДЪЛЖАВАТ НАПРЕД В ТУРНИРА. ИМАШЕ ХВАНАТИ НЯКОЛКО ИГРАЧИ, ДРУГИТЕ ПРОСТО ЗНАЕХА, ЧЕ НЕ ТРЯБВА ДА ПРОДЪЛЖАВАТ НАПРЕД И ИГРАЕХА ГАНКИНОТО ЦЯЛ МАЧ. СТАВРОВ Е САМО ЕДНО ОПРАВДАНИЕ ЗА ПРЕД ХОРАТА.

  15. 39
    3

    Да си припомним мача Сокол Марково- Арда Кърджали 0-3 служебно защо ,защото на стадиона не идва линейка шеф на Сокол Марково е сегашния главен диспечер на съдиите йордан сталев сив кардинал на Окръжна болница ,смешно ако не и трагично!!!Сега си изпраща измекяра Ставров да свири на Арда ….!!!А другия си сол-ташак Железов всяка седмица си го награждава със страхотни наряди екипа му няма време да изсъхне…!!!Защо ли……………….!?????

  16. 45
    3

    То някой да е очаквал нещо друго от вмирасаното БФС?

Коментарите са затворени