Вече са ясни цените на билетите за бенефиса на Красимир Чомаков, който ще се състои на 9 юни от 18 часа на стадион “Марица” в Пловдив. Част от програмата на бенефиса ще бъде и футболната среща, между Марица Stars и ЦСКА Stars.
На централната трибуна входът е срещу 20 лева, а в останалите сектори – 12 лева. Деца до 12 години ще влизат безплатно на стадиона. Билетите ще се продават на касите на стадион “Марица” и са пуснати в продажба от днес. В делнични дни ще могат да се закупят от 11 до 13 часа и от 17 до 19 часа, а в събота – от 10 до 14 часа.
“Чакам с нетърпение мача и се надявам да стане голямо шоу. Ще има много изненади на терена за зрителите. Радвам се, че ще се видя с много мои бивши съотборници – както в Марица, така и в ЦСКА”, заяви Чомаков, цитиран от Блиц.

2 КОМЕНТАРИ

  1. Абе това момче завърши ли техникума вече? Помня, че искаше да става футболист, а той направо легенда бил станал. Сигурно в чужбина е играл футбол с Тото Котуньо. Абе звездата си е звезда. Стискам палци само и от ЦСКА да дойдат големи звезди. Ако пристигне пък Стойко Сакалиев, ще знам, че билетчето си е струвало.

Коментарите са затворени