4 балкански гранда кръстосват шпаги за подписа на тазгодишния “Футболист на футболистите” Тодор Неделев.Първият такъв ви бе разкрит преди около месец от PlovdivDerby.com. Вторият чуждестранен тим, който е предявил желание да привлече техничаря е хърватския Динамо Загреб, разкрива в днешния си брой Меридиан Мач.

Както вече се писа и два родни отбора искат Неделев в състава си. Това ЦСКА-София и Лудогорец, като и от двата тима са доста настоятелни в намеренията си, разкриват източници на PlovdivDerby.com. Желанието на футболиста е да продължи кариерата си в чужбина.

18 КОМЕНТАРИ

  1. 10
    6

    Отивамена купооон-това на снимката Джорджано:))

  2. 7
    5

    Ний стрямалий баба Неделя ни га даваме……бат Стоян канара каза че ако трябва жив щит жа напрайм ама ниделката жа сий при нази.

  3. 14
    3

    Не го мислете ливади,тои ще си взима кинтите а вие лапаите мухите

  4. 24
    7

    Мангалите всеки ги бие къде ги хване,бати умрялата публика.Ако може да се каже публика на 100 клошара.Дон Крушо ще закрие ФК Столипиново

      • да отварят вече независимия след ремонта, че получих алергия вече от мангалските дрисни в тоя сайт. краставите столипински отрепки вече не са интересни на никой. да си ухажват единствения читав, но избягал в дунав футболист и да не омирисват темите на нормалните пловдивски фенове.

  5. 7
    20

    Тия отбори за баба Неделя наистина са грандове.
    Иначе смеха е пълен със селския катун доматеву 2010

  6. 8
    24

    Жалко, че Ботев няма да вземе и една стотинка от продажбата на Тошко. Всичко отива в Майнц.

    • 13
      4

      Напротив мангалчш, Ботев ще прибере половината сума.ФК Столипиново за Димо колко пари взе? Пихте по една студена вофа,цигани прости.

  7. 22
    11

    Мангалите всеки ги бие къде ги хване,бати умрялата публика.Ако може да се каже публика на 100 клошара.Дон Крушо ще закрие ФК Столипиново.

  8. 8
    23

    Закривай жълтия катун

  9. 8
    38

    А на бас, че никъде няма да иде!
    Всъщност, този и на живо ли е толкова грозен? Ебаси ушите….

Коментарите са затворени