Под наблюдението на Районна прокуратура-Пловдив са образувани осем бързи производства за хулиганство във връзка с инцидент по време на спортно мероприятие, провело се на 19 май 2018 г. в гр. Пловдив.

В хода на бързите производства са били задържани осем лица, по отношение на които, на 20 май 2018 г., дежурен прокурор в Районна прокуратура-Пловдив е постановил задържането им за срок от 72 часа.

До момента са разпитани над 25 свидетели, проведени са множество оперативно-издирвателни мероприятия по установяването на очевидци, приобщени са записи от камери, събират се доказателства по делата, като продължават да се извършват и други процесуално-следствени действия.

11 КОМЕНТАРИ

  1. 8
    4

    На ринга го пребиха тоя отворения а приятелчетата му пред залата. Чудесна вечер

  2. 9
    11

    Локуту вече са тотално закрити.. Аха да съберат смелост да се пуснат срещу тези, които им счупиха муцуните преди месец, тамън си платиха на хората, които се бият за пари и то какво стана.. Дойдоха от друг град в Пловдив и им счупиха муцунките пак… цтцтцт

    • 9
      9

      Сельо ти беше ли там та коментираш,освен да стоиш зад компютъра и да пускаш глупости нищо не можеш,щото ще се насереш ако си там.И още нещо за всички жълти и червени селяни,този път нямаше кой да се обади на полицията,затова чорбите ядоха бой като за последно !!! Аре сега тези дето пишат глупости да си заврят вибраторите в гъза и да се самозадоволяват !!!

      • 7
        8

        Помашката злоба и комплекси не познават граници. Уроди жълти

  3. 13
    12

    Славната армейска чета,спука черно- белите гейчета!

    • 9
      7

      Спука ги от свирки. И ти ли се кри в Хепи или блъскаше чекии пред компютъра през това време?

  4. 17
    9

    Ба си,те са арестували цялата агитка на Локо кн!!

      • 10
        3

        Е не с лошото! Наследниците на “Бесите” живели около гр. Ракитово да наричат другите помаци е смешно! А за това, че кълнеш, явно имаш гените на един друг етнос!

        • 1
          2

          Да не е цигански,а?От мангали съм чувал такива неща.Само че който пожелава такова нещо другимо, то се връща при него.

Коментарите са затворени