Оставиха в ареста осмината арестувани за мелето в Колодрума

11
856

Под наблюдението на Районна прокуратура-Пловдив са образувани осем бързи производства за хулиганство във връзка с инцидент по време на спортно мероприятие, провело се на 19 май 2018 г. в гр. Пловдив.

В хода на бързите производства са били задържани осем лица, по отношение на които, на 20 май 2018 г., дежурен прокурор в Районна прокуратура-Пловдив е постановил задържането им за срок от 72 часа.

До момента са разпитани над 25 свидетели, проведени са множество оперативно-издирвателни мероприятия по установяването на очевидци, приобщени са записи от камери, събират се доказателства по делата, като продължават да се извършват и други процесуално-следствени действия.

Коментирай с името си и стани част от статията!!!!

comments

11 КОМЕНТАРА
 1. 7  4

  На ринга го пребиха тоя отворения а приятелчетата му пред залата. Чудесна вечер
 2. 9  10

  Локуту вече са тотално закрити.. Аха да съберат смелост да се пуснат срещу тези, които им счупиха муцуните преди месец, тамън си платиха на хората, които се бият за пари и то какво стана.. Дойдоха от друг град в Пловдив и им счупиха муцунките пак… цтцтцт
  • 8   9

   Сельо ти беше ли там та коментираш,освен да стоиш зад компютъра и да пускаш глупости нищо не можеш,щото ще се насереш ако си там.И още нещо за всички жълти и червени селяни,този път нямаше кой да се обади на полицията,затова чорбите ядоха бой като за последно !!! Аре сега тези дето пишат глупости да си заврят вибраторите в гъза и да се самозадоволяват !!!
   • 6    8

    Помашката злоба и комплекси не познават граници. Уроди жълти
 3. 13  11

  Славната армейска чета,спука черно- белите гейчета!
  • 8   7

   Спука ги от свирки. И ти ли се кри в Хепи или блъскаше чекии пред компютъра през това време?
 4. 17  9

  Ба си,те са арестували цялата агитка на Локо кн!!
   • 10    3

    Е не с лошото! Наследниците на „Бесите“ живели около гр. Ракитово да наричат другите помаци е смешно! А за това, че кълнеш, явно имаш гените на един друг етнос!
    • 1     1

     Да не е цигански,а?От мангали съм чувал такива неща.Само че който пожелава такова нещо другимо, то се връща при него.

Comments are closed.