Вече ви съобщихме и първи ви показахме ЕКСКЛУЗИВНО ВИДЕО от зверското меле в Колодрума между фенове на ЦСКА и Локо Пд тази вечер. В предишният ни материал цитирахме очевидец, който заяви пред нас, че всичко е започнало, след като недоволен от загубата червен фен е хвърлил стол към ринга.

PlovdivDerby.com откри още ВИДЕО, което показва този момент, както и началото на мелето. Вижте го:

25 КОМЕНТАРИ

  1. 8
    5

    Жълтите тролове се правят на чорбари, на неутрални и на кви ли не само и само да се опитат да извъртят нещата. Жалкари смешни. Който беше там знае. Другото е за интернет мишките тук

    • 5
      6

      ОСВЕН НАБИТИ ЛОКОМОТИВЦИ , ДРУГИ НЯМА ! ТЕЗИ КОИТО СЕ ОСМЕЛИХА ДА ДОБЛИЖАТ ПРАСЕТАТА НА РЪКА РАЗСТОЯНИЕ БЯХА В НОКДАУН ! АКО НЕ ВЯРВАТЕ, ПИТАЙТЕ СИ ВАШИТЕ НАБИТИ БАТКОВЦИ – З. ИЛИ И.

  2. 8
    7

    Простите папагали са във вихъра си. Да бяхте дошли да ви смачкаме и вас бе мърши

  3. 6
    10

    БЯХ НА МАЧА. НЕ МИСЛЯ ЧЕ ОЩЕТИХА МОМЧЕТО ОТ ЦСКА. РАВНОСТОЕН БОКС. ИМАШЕ ОСНОВНО ЗАМЕРЯНЕ ОТ ДВЕТЕ СТРАНИ, ТЕЗИ КОИТО ДОБЛИЖИХА ЦЕСЕКАРИТЕ ПРЕД РИНГА ИЗПОПАДАХА И ДРУГИТЕ СЕ ДРЪПНАХА И ПРОДЪЛЖИХА ЗАМЕРЯНЕТО. БОМБИЧКИТЕ БЯХА ХВЪРЛЯНИ ОТ СТРАНА НА ЛОКОМОТИВЦИ. ВСИЧКО ПРИКЛЮЧИ ЗА 1-2 МИНУТИ.

  4. 10
    10

    Малеее мангалите тази година оранжевите 2 пъти ги пребиха и то в Пловдив. Трагедия не само във футбола ами и във фенкултурата.

  5. 28
    16

    “Доста лъжи започнаха да се изписват с цел да оправдаят загубата на хулиганите от Локомотив. Опитът от доста години показва, че след като няма камери ще има такъв опит за възхвала. Във връзка с това сме длъжни да внесем уточнение:
    След края на мача тенденциозно дават победата на състезателя на Лаута Арми, въпреки че губи първи и втори рунд категорично. Изнервен фен на ЦСКА мята стол на ринга, LH тръгват напред и започват да мятат няколко бомби и 3 миниумки. 2 гърмят в краката на няколко момчета и един полицай, който изпада в шок е изведен от фен на ЦСКА навън. Една (доста голяма бомба) не избухва. ЦСКА отговарят със хвърлени столове и една факла, прибират се в тунела и излизат отвън, където междувременно излизат от другият вход останалите от Локомотив. ЦСКА прави първа и Локомотив се пръсват и разбягват между блоковете. 10-15 остават в края на паркинга, половината бягат, останалите са пребити. Топ хулигана Заро от Локомотив е тотален нокаут, както и още 6-7 човека, няколко от които са бити с техните си летви (всички еднакви и очевидно предварително потготвени) и няколко с колани. Пристига полиция и започва да арестува. ЦСКА бягат към колите, но няколко са арестувани. Част от феновете на Локомотив са избягали през мантинелата и са на някакъв паркинг от другата страна до ресторант Happy и HomeMax (там фенове на ЦСКА не е имало, а колите бяха от близката страна, няма нормален човек да подминава колата си и да прескача огради). Очевидно коментаторите от Локомотив лъжат нарочно или са объркали свои, които са прескочили оградата.
    От ЦСКА няма пострадали (освен 1 пребит на земята от няколко полицаи при ареста), а от Локомотив 7-8 по мои лични наблюдения. Писания, че някой е зарязвал някого са смешни. НЯМА пострадали от ЦСКА.
    П.С. Сменете си историята! Проверете си кой е бил на Happy, кой е прескачал, кой лежал на паркинга, кой мятал миниумките в група хора, кой бягал между блоковете, кой чул недочул повтаря лъжата с цел да стане истина! “

    • 30
      11

      Тъкмо и аз го видях в sportal.bg
      Циганите пак искат да повтарят една лъжа 100 пъти и да стане истна!
      Бити и ебани в Пловдив от чорбата хахахахх закриваййй!!!!

    • 9
      9

      Пак ли ти бе трол. този път си се постарал. И роман да напишеш истината е една. А и не е достойно да не признаеш загубата. Някак женско е.

  6. 27
    9

    Само гей бандата от лаута може да допусне да дойдат 50 олигофрена от друг град да правят каквото си поискат и накрая да те пребият, имайки в предвид че това става за втори път през последната година стигам до извода че Лаута арми са не само гейове ами и мазохисти.

  7. 12
    20

    Големите хулигани от София много бягат бе хахахаха

  8. 12
    20

    Чорбарите им беше тясен паркинга да се чудят накъде да хванат

  9. 14
    13

    budete muje i kajete kak bqgahte kato ku4eta svine utrepani izleznahte na vun i qdohte dovolno boi onzi zabravi da izbqga i shte hapva 2 meseca sus slamka

  10. 23
    18

    тия чарвените ни помляха отвънка, добре че беше Хепито да са скрийм , е счупиха ни главити , понатъртиха ни ама яки тия софиянчета

    • 8
      17

      Аре напиши още 20 коментара с 20 ника та да ти олекне мама тидейба комплексирана

  11. 29
    15

    Пак ли ги биха циганите в Пловдив?

  12. 21
    13

    С миниумки в група хора е лесно ама като свършат… кофти се получава отвън. В тъмното между блоковете страшно ли е?! Заро как е добре ли е? Летвата му къде остана, прибрахте ли я?! Другите припаднали как са?! Хирургиите работят ли?! Там ли е партито тая вечер?!

  13. 13
    12

    Тези където тичаха към Хепи бяха от Локо бе филмар! На ЦСКА колите бяха на булеварда от близката страна, защо да тичат към Хепи?! Като дойде ушев всички се разбягаха към колите.

    • 8
      16

      Лъжеш циганин жълт. Гледай си катамфилите и не се бутай тук

  14. 23
    9

    Създателите на хулиганизма пак ли им хвърчаха зъбите?

  15. 18
    8

    Тия дето идваха за нас ли бяха дето тичаха по булеварда чак до Хепи бе

  16. 18
    17

    Ква задна дадоха свинете през вратата не можаха да се вредят кой да мине първи. Отвън вече им беше доста тегаво

  17. 20
    14

    Smeshni praseta tozi pat nqmashe palki i ne vi varza,nishto do novi sreshti

    • 9
      8

      Да и бягахте като мишки ????
      Кажи защо отидохте към хепй ? Данеби да бяхте гладни от екшъна ??
      Счупени муцуни ооооооо

Коментарите са затворени