Фенклубът на Локомотив Пловдив публикува в своята фейсбук страница остра реакция срещу тенденциозното съдийство в ущърб на черно-белите:

Докога!

1. Славия – Локо ПД 1:1 (25.02.2018) – изравнителен гол за Славия след отсъден несъществуващ фал 2мин. след изтеклото добавено време
2. Септември – Локо ПД 3:1 (07.03.2018) – втори гол за Септември от очевадна засада
3. Дунав – Локо ПД 1:0 (19.04.2018) – неотсъдена дузпа за игра с ръка на играч на Дунав в наказателното поле
4. Локо ПД – Берое – 0:2 (10.03.2018) – несправедливо изгонване на Симеон Райков, когато играч на Берое изритва топката към физиотерапевта на Локо ПД; неотсъдена дузпа за игра с ръка на Иван Иванов в наказателното поле на Берое
5. Черно море – Локо ПД 0:1 (18.03.2018) (по време на шампионата) – неотсъдена дузпа за игра с ръка на Георги Илиев в наказателното поле на Черно море
6. Локо ПД – Дунав 2:2 (01.04.2018) – отсъдена несъществуваща дузпа за Дунав; неотсъдена дузпа за игра с ръка на Диан Димов в наказателното поле на Дунав
7. Черно море – Локо ПД 2:1 (16.05.2018) – неотсъдена дузпа и измислен червен картон на Анте Аралица

Докога?

Вчера за пореден път Локомотив Пловдив беше жертва на съдийска грешка! За пореден път един футболен престъпник, в лицето на поръчковия Николай Йорданов демонстрира тенденциозно отношение към отбор, който не се ползва с благините на близки до властта лица и се подигра с работата на футболисти и треньори!

Докога в БФС следва политика не просто на толериране на подобни съдийски грешки, а и на целенасочено ощетяване на определени отбори? Днес сме ние, но утре ще бъде някой друг отбор, който няма определените протекции.

Докога ние, феновете, ще да търпим самозабравили се индивиди като Николай Йорданов да дерибействат по българските терени? Докога този отявлен поръчков съдия ще бъде замесен в скандални мачове с участието на Локомотив Пловдив?

След като от клуба ни не намериха за необходимо да зададат тези въпроси към БФС, ние- феновете на Локомотив Пловдив ще го направим. Приканваме БФС да се самосезира и изгледа записа от вчерашната среща и по-специално ситуацията в последната минута, когато не беше отсъдена дузпа за Локомотив, а впоследствие Анте Аралица беше изгонен абсолютно тенденциозно.
Настояваме за справедливост за нашия футболист и червеният картон, който му беше показан, да бъде отменен!
Настояваме лицето Николай Йорданов да не свири мачове на Локомотив Пловдив, след като за пореден път очевадно ощетява нашия отбор!!!
В противен случай си запазваме правото на ответна реакция, която рано или късно ще дойде при подобна подигравка с нашият отбор!

51 КОМЕНТАРИ

  1. Ако те радва да пишеш или четеш обидни думи към измислени врагове, означава само едно. Ти си измислен. И то зле. И няма спасение.

  2. 3
    2

    Квичат маститите от Кюстендил. Много ясно, че ще ви режат, вие сте известни цигански подлоги и сте свикнали да сте лайното по подметката на гражданите на Пловдив.

    • 2
      1

      Колко точно наследствени идиоти, завършващи на “чо” трябва да манифестират пълната си липса на разсъдък? Абе, има нещо във водата….

  3. Андрей сигнализира в сайта за формално нарушение на Правилника, вие с глупости се занимавате! Какви фенове сте? От миндера? Аз чувам отчетливо/ от хиляди километри/ по телевизията указанията на треньорите на мач на Лаута???? Вие самите вземате ли се “на сериозно”?????

  4. А докога момчетата ще се раздават докрай пред празни трибуни?!? ДОКОГА????

  5. 6
    4

    Другия път преди да злорадствате се замислете, че същото може да ви застигне и вас! Ботев беше много грубо ограбван през целия сезон, а капака бяха двата мача със Славия. Сега вие ревете, ама някак „мъжката”. След подигравките ви и злорадстването, ако имахте достойнство сега щяхте да мълчите!

    • 4
      1

      ти трябва наистина нишо да не разбираш ако мислиш, че БотевЪ е бил “ограбван”, а Локомотив не. Само, че когато ние бяхме ограбвани, вие се смеехте.

  6. 7
    6

    Кога отменяме картона?

    • 5
      5

      След преиграването на полуфинала със Славия.Пригответе карамфилите.

  7. 11
    8

    Реват черно белите женички, майкави циганска

  8. 19
    6

    Малко ви е!!! Преди две седмици се смеехте “жълтите как ревът” след мачовете със Славия,сега му яжте главата мангали прости

  9. 11
    7

    Ах боли ,боли мангалите ги боли хахахаха

  10. 9
    5

    Ай мангали,боли ли а,нека да видите как е.

  11. 15
    3

    Най-после!!! Браво
    Ръководството също са пуснали жалба, но всичко има много по-голяма тежест когато идва от ОБЕДИНЕНИТЕ ПРОТИВ ПРОИЗВОЛИТЕ фенове И ръководство!
    Трябва НАЙ-ПОСЛЕ междуособиците на Лаута да спрат и ВСИЧКИ ЗАЕДНО да мислим преди всичко за Локомотив. Кой от каквото не е доволен да си го каже на другия в очите и да се търси решение, което е добро за ЛОКОМОТИВ.
    Вчера за пореден път се подиграха с всички свързани с Локомотив, с всички милеещи за Локо. Правят го защото знаят, че ще е безнаказано! Това трябва да спре! Може да не сме готови още за ЛЕ, но зашо трябва да ни отстраняват по този гнусен начин?! Че да не би другите да са по-готови?!
    Сега трабва да се направи нещо и за концесията. Ако тази школа се осъществи, то ще има пари и за представителния отбор. Това ще доведе до самостоятелност и самоиздръжка на футболния клуб. Не може в града ни да има 10 школи и всички да са на общински земи, а на Локомотив да не се дава!!

  12. 11
    9

    НАКЛОНА е важен да ми се оправи от бандата

  13. 11
    7

    Нас от гейклуба ЛОКО не ни вземат насериозно

  14. 18
    9

    Няма никаква дузпа Стига сте ставали за смях женички от Лаута

    • 8
      12

      Женичките са от яката и Куматюу , факт, който Венци констатира , те са ревливи , податливи, отворени са за всякакви финансови предложения срещу съответните орални и анални услуги и последно -СЕЛСКИ ЦВЕТАРКИ.

  15. 11
    6

    Гей бандата за кво реве съдията ги пощади! Пълни смешници цял мач на една врата!

  16. 5
    7

    КРАЙНО ВРЕМЕ БЕШЕ! НО ТАЗИ ДЕКЛАРАЦИЯ ТРЯБВАШЕ ДА Е ОТ РЪКОВОДСТВОТО!

  17. 14
    5

    1. Дузпа НЯМАШЕ! Вижда се от центъра. Черно-белия играч рита топката извън вратата.
    След което се подхлъзна.

    2. Истината е, че нямаше нарушение ВЪОБЩЕ. Камо ли за червен картон. Тука съдията се
    подлъга и ощети локото.

    • 6
      6

      Дузпа 100%! Нищо не си гледал! Я погледни пак репортажа и виж 16-ти номер, Витанов как задържа с ръка дясното рамо на Аралица преди удъра му!!!!! 100% дузпа!

    • 7
      4

      Ти като си смешник и не разбираш от футбол по-добре ходи си еби майката после ела да ти забия два туката и се чибай педерас

  18. 9
    10

    ,????????????????????????????????????????????????????????????????????? Е БАХТИ И ГУРЛИВИТЕ МАНГАЛИ

  19. 16
    14

    На реванша една измислена дузпа за морето в последната минута и ФК Столипиново да се закрива.Те и без това са в траур от новините за Колежа.

  20. 13
    2

    Произвола на съдиите трябва да спре
    Грешки всеки прави,но поръчковото съдийсво е страшно много!
    Когато е при мач от първенството иди яла,но когато е за купа или баражи е много кофти .
    Подигравка е с труда на футболисти и треньори
    Докато не се набие и съблече съдия,ще е така!

  21. 10
    6

    Най – накрая и вие се раздвижихте . Одобрявам написаното и ако се организира протест бих се включил в него . Ръководството също реагира като пусна жалба срещу съдийството . Сега очаквам реакция от фен клуба и срещу престъпното бездействие на общината и кмета , относно концесиите искани от Локомотив за стадиона и терените в Ж.К.” Тракия” . Бих ви подкрепил с две ръце и бих се включил във всеки организиран протест .

  22. 16
    13

    Върна ви се тъпкано мангали прости. Дано на реванша сечта да е по-яка!

    • 8
      3

      Селянина си остава селянин , само където се е научил да кълне като дърра циганка !

    • 5
      2

      Не момчета,изрода си е изрод!Жалкото е,че и от жълтите има свестни,но такива като този крив селяк им се изсира на реномето !

  23. 11
    9

    Браво!Ръководството стига са мълчали, това е престъпно съдийства! Влизане с бутоните напред от футболиста на Черно Море червен картон за нашия футболист.Оня му държеше крака между краката си…
    ТНаглата Перука да си оправя бакиите егати съдиите мишки нещастни!

  24. 16
    18

    Айде хлебарките от Сопот налазиха

    • 11
      8

      Брат не ги обиждай така те си знаят че са криви сплескани глави ат яката

      • То и гейбандата си знаят да оправят наклона,ама на…

  25. 17
    11

    Аааууууууууууууууууууууу
    Вайййййййййййкййййййй

    • Цялото това поведение на нормален човек ли е?!В редиците им само идиоти!Най-жалкото е ,че се кефят на олигофренията си!Психиатричната клиника нямали да си ги прибира?Или няма пари по здравната каса?Къде ли са?!

  26. 17
    9

    Защо на малката снимка се чете “Жениците на Локо”,м?

        • 9
          14

          Тихо жена. И се научи да пише грамотно помак непрокопсал

          • 8
            7

            Ситуацията е като в приказката “Болен здрав носи”! Не мога да повярвам, че някой, който няма особена представа как се пише грамотно ще държи сметка другиго! Положението е трагично, ама поне ни остава да ви се смеем! ахахахха Живи и здрави!

    • 2
      2

      Както вийдаш боли от много по-отдавна

Коментарите са затворени