Локо ще се готви в Говедарци

21
587

Отборът на Локомотив Пловдив ще се готви през лятото изцяло на базата си в Говедарци. Тя бе опитана за първи път преди година. Там босът на черно-белите Христо Крушарски изгради два терена, които са в отлично състояние. В Говедарци Локо ще приема и съперниците си в контролите. До дни ще стане ясно дали първата тренировка ще е на 8, или 11 юни.

Треньорът Бруно Акрапович вече работи по селекцията. Той обяви, че тя не зависи от това дали Локо ще се класира за Лига Европа, или не. Новите ще са главно чуждестранни играчи свободни агенти. Повечето ще изкарат пробен период./ Тема спорт

21 КОМЕНТАРА

 1. 11
  1

  Ще си отпият Чаво и компания на чист фъздух,пък ебиму майката на подготовката
  То няма и какво кой знае да се подготвят,те по- слаби няма да станат!

 2. 10
  1

  Ха ха ха голям ташак са мангалите! Оня ден плюха Ботев, че щял да се готви в БГ, а сега ги пратиха на нивата в Говедарци. Пуснете DMS SMS Да съберем пари за един фургон да има къде да сменят гащите на нивата, дейба ваща мама локомотивциганска

 3. 7
  13

  А пък ний кайнарите жа опънем палатки и барбекюта в Стряма …..тъй ни рече бат Стоян канара.

  • 7
   3

   Да прекарате маркуч,да има къде да го къпе нашту гей банда след трнировка.После ще си го мукаме в дирниците

 4. 7
  10

  Жените от коматевското гмо ги искам тихички

  • 10
   5

   а гейбавдата от лаута иска ануса ти разцепен

 5. 15
  8

  ми няма финанс.
  Говедарски да не е Георги Самуилов, та ше ходим в чужбина.
  Саде Локото на него..

 6. 15
  9

  Контролата с Ривър Плет на 8-ми или 11-ти ще е? Да си планирам смените на пункта. В Говедарцифри ще е, нали?

 7. 16
  7

  имаме велик отбор с велик президент само локо

 8. 20
  22

  Много добре. Трябва обаче да почнем и да печелим от тази прекрасна база. Да се канят на подготовка и другите елитни отбори срещу заплащане разбира се. След време може да се организират и международни приятелски турнири. Може да поканим и ония бездомници от Коматево. Ама ако слушат, иначе не.

  • 18
   11

   Може да поканите събратята ви помаците да пасат кравите там!

  • 11
   3

   „Прекрасна база“!!!Ххахахахахаха.Химически тоалетни докараха ли?Жалтите нямали пари за чужбина,паралиите в Гувидарци!!Хахахахаха,ега си смеха!!И наче до вчера се радваха че Ботев ще са в БГ!!Гейска му работа!!

   • Андрей, ти ли си?
    Вижда се, че си нил на базата

  • Така е Мустафа, много си прав, трябва и да почна да печеля! Точно за това съм поръчал 100 палатки от гаучосите, ще ги разпъна на поляната и Ривър Плей и Бока ще се настанят в тях и ще карат подготовка в Говедарци! Очаквам Наполи и Ювентус също да дойдат, след като техни представители разгледат пакатките, химическите тоалетни и останалите уникални условия, който предлагаме на това високопланинско, помашко Бижу! Аллах акбар! Саде Локо!

 9. 19
  16

  Супер. Красота, чист въздух, прохладно време, какво му трябва повече на един футболист за една добра подготовка!

  • 28
   14

   Джамия, помаци и всичко необходимо да се чувстваме като У дома си! Само не разбрах защо се смяхме на жалтити, че нямали да имат лагер в чужбина?

   • 14
    17

    щото нямат пари за лагер, пък кво остава за копнеж.

  • Бай Ристю Крушарски - партиен секретар от Говедарци
   10
   5

   Нищо, че няма къде да се преоблекат и да вземат един душ. Те циганите мразят водата а екипите ще ги закачат по шипките и капините около терена! Хо-хо- хо, бахти нещастните мангали!

Comments are closed.