Акрапович: На Димо Бакалов му бях резервирал стая! Питайте спортния директор за него! Имаше дузпа в края ВИДЕО

19
1327

Не съм много доволен. Имахме положения да вкарме и втори гол. В края бяхме по-добрия отбор от противника ни. Всичко е 50 на 50 преди реванша. Имахме 2 дни по-малко за почивка от Черно море. Не беше лесно да възстановим играчите. Тактикта беше първото полувреме да поспестим сили и да неотрализираме противника. Получи се много добре, но през второто получихме два гола. Елитон и Парвиз направиха разликата в края. Анте имаше шанс да вкара в края. За мен това беше дузпа и имам информация, че няма червен картон за Аралица.

Езе без подготовка влезе в нашия отбор и трябваше в движение да се наглася към играта ни. В мача със Славия беше перфектен. Днес сгреши – това е футбола.

Аз бях резервирал стая за Бакалов, но той си тръгна. Нищо, той е добро момче. Тази ситуация трябваше да бъде решена от спортния директор, не от мен.

Коментирай с името си и стани част от статията!!!!

comments

19 КОМЕНТАРА
 1. 5  1

  Той нашия спортен директор още изтрезнява от финала за купата как само се радваше с шкембо
  • 2   2

   Жълт помияр що не си гледаш разпадащи в си Сопотско-коматевското недоразумение Ботевъ 2011гКрив тиквоч!
 2. 12  2

  Стига с тоя Димо,все едно е господ!
  Без него даже стоите по- добре на терена.
  Ебати и ценния футболист?
  • 2   0

   Хайде стига глупости. Сами се прецакахме. На кривата ракета космоса и пречи…
 3. 20  3

  Димо когато беше контузен, си взе всичките заплати. До една, в пълен размер. Сега, когато трябваше да се отблагодари за търпението ни към него, особено след многото му слаби мачове, си би шута. Също като оная легенда МК. Сбогом ви и на двамата, тук повече място нямате. Особено за Димо. Помнете ми думата, че в Лудогорец няма да прокопса, ама хич!
  • 13   11

   Като взема заплата петорно повече от колкото в Локо кн,и си я получава навреме,дреме му за ГМО то от Кюстендил прекръстили се на Локу.Алоууу,парата прави борбата,ти да не искаш да я кара само на баничка и айрян а?Да игра за Кюстендилци за радост на 233 мангала ли? Ха!!!Нема нужда!!
   • 9    11

    Абе Сопутко, ти ли точно ще ми даваш акъл? Кой, Кой, Кой ви е истинския спонсор знаеш ли? Тоя, дето цяла България го мрази, само вие му лапате шикалката!
    • 12     8

     А ве гейбандит, кой ще ти дава акъл?Ми то се иска сиво вещество в простата ти тиква,не боза за да възприеш нещо!Ами кажи го кой е тоя собственик на ВЕЛИКИЯ СИМВОЛ НА ПЛОВДИВ,БОТЕВ!!!Май само ти го знаеш!
     • 2      0

      Дилян Пеевски ви е собственик. Така добре ли е? И се пише възприемеш, възприеш викат само в Коматюву. И в Сопут.
    • 7     9

     Между две лапания правят по една близалка на Шиши.
     • 8      5

      От опита си с крушата ли го знаеш? Да му оправяш наклона?
    • 4     3

     Вълчоооо,наклона,Вълчоооо!Наклона,миризлив мангасар!!
 4. 15  3

  Заради такава постъпка на Запад уволняват…..

Comments are closed.