Халфът на Дунав Васил Шопов призна, че е много близо до трансфер в Ботев. След победата на русенци над Бистрица, Шопов, който отбеляза и гол, сподели, че все още не е подписал договор с никой. “Има интерес от Ботев, но на този етап не искам да коментирам нищо”, заяви плевенчанинът.

Договорът на полузащитника с русенския клуб изтича на 30 юни и той може да пристигне в Коматево като свободен агент.
Жълто-черните имат интерес и към съотборника му Юлиян Ненов.

30 КОМЕНТАРИ

  1. 5
    12

    Мангалите ще ги бием и закрием.Толкова бой ги чака че нито един няма да иска да ходи на лайнута.Добрия мангал е мангала в болница.

    • 10
      3

      Ей дрислак само да знаеш какъв хубав крем от куромела съм ти приготвил……..до село ще друсаш самосвала.

  2. 8
    8

    Васил Шопов ИМА предварителен договор с Ботев Пловдив.

  3. 13
    17

    Черно-бели братя, цигани, лайняхи, копанари, катунари, бургуджии, калайджии и мангали, заебете ги жалтити циркаджии, няма кой да вземат дето да ни уплаши! Най-важно е, че се разбрах с Бакалов и Марчев и те на 100% остават и ще газим заедно в Лига Европа където целта е купата на ЛЕ! Аллах пред нас, ние след него напред към нови победи над неверните жалтури!

  4. 18
    17

    На мангалите отбора им се разбяга за без пари, обаче бай Крушо заплашва Делио Роси. Даже в родната им Индия няма такъв цигански цирк.

    • 19
      19

      Цирка ще е на 10 юни, като ви преметнат пак за Копнежа , само стой и гледай !

  5. 19
    17

    Те жълтите цигани не твърдяха ли че тоя дърводелец има предварителен договор с тях и че бил първото лятно попълнение на село.

    • 7
      6

      Циганите не знам какво са твърдяли, но Васил Шопов ИМА предварителен договор с Ботев Пловдив. Сега си е*и пу**ата майна…

  6. 20
    15

    Сигурно е нещо като Меси ?
    Или като Тони Тасев?
    И миналата година се бяхте разпенили какво Пеле взимате .

  7. 19
    20

    Още се чудя на село ли да ида или по добре в Септември?

    • 13
      15

      По добре на село отколкото в столипиново.

      • 9
        8

        В Столипиново ще го приютите в джамията на Изгрев бойс,да е спокойно момчето!

    • 14
      13

      Ти манго може да идеш на майната си щот си лилав Боклук!!!!!

  8. 33
    17

    Пак сте се превъзбудили селски буферчета? Шопов има устна договорка още от зимата,ако не си намери отбор в чужбина ще дойде в Ботев.Какво очаквате да каже като сезона не е свършил и отбора му се бори за спасяване в елита? Не е като вашия Димо дето ви заеба преди най-важните мачове за сезона.Много сте комплексирани от Ботев,много ви личи комплекса.

    • 10
      10

      Наглостта,простащината винаги вървяла ръка за ръка с вас жълтите изроди!Хубав лош Крюшо свързва двата края.Поне знаем кой е
      Хубав лош имаме и някакъв стадион.Вие нямате нищо!Едни стотина мучащи криви помаци и циганите от Изгрев бойс!Това сте:мръсна и долна комунистическа сган!

  9. 20
    26

    ЛЪСНАХА ВСИЧКИ ЛЪЖИ НА ЖЪЛТИТЕ КОИТО ТРЪБЯХА НАЛЯВО И НЯДЯСНО ЧЕ ШОПОВ ИМАЛ ПРЕДВАРИТЕЛЕН ДОГОВОР С ТЯХ. Е СЕГА РАЗБРАХТЕ ЛИ ЗАЩО ВСИЧКИ ВИ ЗНАЯТ КАТО НАЙ-ГОЛЕМИТЕ ЛЪЖЦИ В БЪЛГАЕСКИЯ ФУТБОЛ. ВСЯКА ВТОРА “НОВИНА” ЗА БОТЕВ Е ЛЪЖА И МОШЕНГИЯ. ТАКА С ЛЪЖИ И ЗАКАЧКИ ГИ СЪЗДАДОХА И ПРЕЗ 2010 ГОДИНА. ФАЛШИВ ОТБОР, ФАЛШИВИ ФЕНОВЕ, ФАЛШИВО РЪКОВОДСТВО, ФАЛШИВИ ДОГОВОРИ, ФАЛШИВ СТАДИОН. ПЪЛЕН ФАЛШ Е ВСИЧКО В ТОЗИ КЛКУБ.

    • 18
      13

      Дрискай циганино.Като ви вкараме пак по болниците ще ревете че жълтите са терористи и убийци.Ще ви избием и закрием.

    • 9
      8

      Ние сме фалшиви за разлика от вас които сте истински и оригинални ЦИГАНИ!!!!!!

  10. 18
    10

    Андрей глупак. Нали беше писал, че Шопов имал предварителен договор с Ботев за 2 години. Писна ми от твойте лъжи.

  11. 16
    18

    Нищо чудно накрая шопов да заиграе другаде? В същност какъв е тоя шопов? Играч от драпащ за спасение отбор който се разпада лятото. Той и будинов уж беше звезда пък е резерва в септември. Само след няколко мача шопов ще се озове в ситуацията на тони тасев за който пак два месеца се писа все едно идва гарет бейл. Сега е в Арда.

    • 19
      14

      Шопов е перфектен състезател, и в отбор като Ботев израстването е гарантирано, а ти какво искаш Меси ли. …..И аз го искам ама няма как Шопов ако дойде в Ботев скоро ще е национален

    • 16
      10

      При тая липса на пари в клуба, Шопов ще ни се види като Меси. Виж, че всички качествени и добри играчи ни напускат.

  12. 16
    18

    Нали имаше подписан предварителен договор дориписахте че бил за 2 години. А момчето едвам казва зорлен че имало само запитване???
    Пак жълти лъжи и надуване на балони. Също като с работната площатка, новия дирекгор, джиросването на акциите. Лъжи след Лъжи и то огромни.

    • 20
      11

      Абе лаик те играят за спасяване в момента а ти пресконференция желаеш, това да не е Димо курвата още с договор и ви заеба

    • 14
      10

      Като не е подписал още какво да каже бе селски?Много се интересуваш от жълтите, гледай си катуна че ви се разбягаха играчите за без пари.

      • 5
        4

        Кои играчи бе,простако , че не мога да се сетя?!Един Димо,който си е техен.Преброй(ако можеш да броиш) от селско-циганския катун колко напускат!

Коментарите са затворени