Славия посреща Локомотив Пловдив в реванша от баражите за разпределяне на местата от седмо до десето в Първа лига. Срещата е тази вечер от 19.00 часа.

След първата битка „смърфовете“ взеха добър аванс у дома си с 3:1, но „белите“, които си гарантираха евроучастието вече чрез спечелената по-рано Купа на България, отбелязаха гол на чужд терен.

Очаква се наставникът на столичани да даде почивка на героите от финала срещу Левски, но никой не знае дори, каква е групата от футболисти на белите за този мач и какво е намислил Чичо Венци.

В лагера на пловдивчани наставникът Бруно Акрапович няма да може да разчита на наказания Игор Банович. Черно-белите ще трябва да подходят изключително сериозно и концентрирано към срещата и нито за миг да не подценят ситуацията. Локо Пд е само на крачка от финала за 7-ото място, което дав право на участие на бараж за Европа.

12 КОМЕНТАРИ

  1. КЪДЕ Е МАНГАЛСКИЯ ДЕСАНТ ????
    ,?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
    ВАШТЪ МАМЪ ЦИГЪНСКЪ

  2. Моля жълтите женички , които изчеластрих качествено преди 2 седмици да си затворят миризливите усти !

  3. 6
    2

    Роми ще ви клатят както екстра нина си клатеше увисналия гъз докато ви пееше за купената титла с безплатните кебапи и зурни на главната.Вие сте срам за Пловдив и ако не се заселите групово да проституирате около централна гара ще ви вкараме в хирургиите за постоянно.

  4. 8
    2

    Савия срещу Славия “Ченгелов”, среща между евреи и арменски цигани.
    Много вълнуващ двубой! Хубаво тото ще врътнат!

  5. 5
    15

    Днес колкото и да се напуваме не можем да отстраним Локото , не са женички като селянките от Коматево.

    • 6
      12

      Труден мач, нямаме сили срещу Локомотив Пловдив , не са слаби като ….няма да ви казвам кой, че пак ще почнат с декларациите и карамфилите .

    • 6
      2

      Не са женички,но са банда гейчета,то стига!Иначе ако не сте платили,ще има изненади!

  6. 7
    2

    Не дава право на участие, Андро жълтур, щото има плейофен финал с Черно море и след това с Левски в София! С Черно море може с мъки или луд късмет да ги елиминираме, но след това отиваме на Левски и то в София, които едно, че имат мн. по-добър отбор от нас, друго че ще са домакини и трето ако трябва със съдиите, но пак ще ни бият, щото синьото лоби от БФС няма да позволи отбора на народа хептен да остане без нищо! Кво са прайш на луд за връзване все едно не ги знаеш тия неща!

    • 4
      1

      Финал за седмо место…хухахахахаха!Ба си ташака!!

      • Вие кога преигравате със Славия путяк?

  7. 13
    3

    Селски отбор! Ще ги шибам те мангали така, както и Султан Коко не го е правил!

Коментарите са затворени