“Капитанът на Локомотив (Пловдив) Веселин Марчев може да напусне родния си клуб след края на настоящия сезон. Нападателят е една от трансферните цели на ЦСКА-София. 28-годишният футболист прави добър сезон с черно-белия екип, а голям плюс е, че може да играе не само на двата фланга, но и на върха на атаката.

Наскоро пловдивчанинът подписа договор с Локо до края на календарната 2019 година и със сигурност “армейците” ще трябва да си платят, за да притежават поливалентния играч. Според запознати цената му ще бъде поне 150 000 евро, твърди в днешния си брой “Меридиан мач”. Веселин Марчев е играл също така за кипърските Неа Саламина и Агия Напа, както и за Черно море, Сливен и Пирин (ГД).”

Тази статия на Меридиан Мач обикаля сайтовете днес. В нея обаче има една съществена неистина. Изданието твърди, че Марчев наскоро е подписал договор с черно-белите до края на 2019-а година. Такъв контракт не е обявяван от страна нито на футболиста, нито на клуба.  Единственото, което се е знае, че Христо Крушарски и Веселин Марчев се срещнаха преди около седмица и постигнаха устна договорка.

19 КОМЕНТАРИ

  1. 2
    1

    А дано ни споходи тоя късмет дееее Веско да отиде в друг отбор, ако пък могат да сежвземат пари за негоназ лично ще го нося на гръб.Няма такава ляхма, като Веско! Тръгне да пробива по фланга, но когато трябва дажя центрира се осира, амо то само тва ли е не може да уцели топката в наказателното поле на противника.Не е футболист, без който да не можем.

  2. 7
    4

    ИЗМИШЛЬОТИНИ ПРЕДИ МАЧА СЪС СЛАВИЯ! ДА ВИ ПИКАЯ В КУХИТЕ ЖУРНАЛИСТИЧЕСКИ КРАТУНИ!!!

  3. 7
    6

    Ко му е странното,просто не иска човека да е член на гейбанда,отиваща в небитието!Ъ?

  4. 9
    2

    Вече не знам какво да мисля за Марчев – един мач ми харесва много, а на друг съм му супер ядосан за левашките изпълнения…

  5. 11
    3

    150 000 евро в касата на Локомотив. Супер сделка.

    • Само, че той няма договор и ако тръгне е без пари за новия клуб

      • 1
        2

        Ще го изпратим с настроение заради комичните му изпълнения

  6. 15
    2

    Някой може ли да изкара статията за Аян Садъков, пропуснал съм да я прочета,имало е банкова сметка,за паметника, искам да се включа,ще изпратя пари.

  7. 5
    5

    Анонимка,аз мога да ти цитирам и имена,и ако тези футболисти в момента играеха за Локомотив,и сини,и червени щяха да се наакват,и да свалят гащите,в момента в който видят табелата ПАРК ЛАУТА, както беше през 80 -те, толкова много сме ги порили,и ние,и вие,но вече времената са други,вече играят кинтите,а не морала,и любовта.О времена,О нрави.

  8. 3
    19

    Предпочитам да гледам на Лаута,Весо, Бирсент,Монката,Архан, отколкото измислячи,дошли от западните покрайнини.

    • 17
      4

      Сигурен съм че предпочиташ да гледаш Локомотив във В група

      • 7
        6

        Гинке, успокой се,бате Бойко е зад теб.

  9. 13
    14

    Андрей,успя ли да стигнеш до душевен оргазъм,след като разбра,че и Весо си отива безплатно,просто гратис?

  10. 19
    8

    150 000 евро? Това някакъв бъзик ли е?
    Весо Марчев е наше момче, наша юноша който си обича клуба.
    Но е изключително тромав, бавен, непохватен, некадърен, дори имам съмнения че е и с наднормено тегло. Не може да уцели вратата от границата на наказателното поле. Нищо лично. Просто трябва да се гледа по-професионално на нещата.
    За тези пари трябва да им го занесем на ръце на ЦСКА. Че и за без пари.

    • 14
      10

      Че няма да вземете пари е ясно. Не разбирам защо обаче си плюете така футболистите. Докато са при вас са най-добрите, а когато си тръгват стават некадърници. Ако всички футболисти, които си тръгнаха от вас през последните две години се съберат в един отбор – ще станат шампиони.

      • 7
        5

        Дай пример кои 11 от напусналите са достойни за шампионски отбор. Щото аз освен за МАртин Райнов за друг не се сещам. Камбуров е добър, но когато не е тартор на отбора

        • гинке ,гинкеееее…..хал хабер …!!! като КАМБУРА няма да имаме още 20 години , всеки отбор има нужда точно от такъв като него – ЛИДЕР …!!! Ама такива като теб тъпунгери като заговорят за футбол и искам тази игра ПРОСТО да я няма и никога да не е имало .

Коментарите са затворени