СНИМКИ: Кметът на Пазарджик и Боби Михайлов откриха новото игрище на Хебър! СНИМКИ

3
324

Кметът на Община Пазарджик, Тодор Попов, и президентът на БФС, Борислав Михайлов, официално откриха новоизграденото футболно игрище на общинската футболна база до стадион „Георги Бенковски” днес.

Теренът е с най-високо качество изкуствена настилка и всички необходими характеристики, а в най-скоро време ще бъде инсталирано и осветление. Игрището е чудесно попълнение към базата „зелените’, след като вече разполагат с два готови естествени терена и още два, които все още се рехабилитират (“Междинното” и терена при Спортно училище – Пазарджик).

Продължава се и активно да се развива базата, за да могат мъжкият отбор и децата от ДЮШ на Хебър да имат подходящи условия за качествени тренировки и адекватно да развиваме бъдещите си звезди, посочват от клуба.

Припомняме ви, че в началото на миналия сезон академията, дала на България десетки известни футболисти, се сдобиха с много сериозен и отговорен спонсор в лицето на Рефан България.  Българската компания за парфюмерия и козметика подаде ръка на пазарджиклии за възраждането на школата, а от тогава зелените вървят само нагоре.

* Коментарите под тази статия не изразяват мнение и позиции на собтвениците на медията, както и на нейните автори. PlovdivDerby.com не носи отговорност за съдържанието на читателските коментари. Молим да се въздържате от обидни квалификации, заплахи, расова нетърпимост и т.н.

3 КОМЕНТАРА

Comments are closed.