Вчера Славия (София) победи Левски (София) във финала за Купата на България, с което “белите” си осигуриха трофеят и участие в Лига Европа. Въпреки това, втори мач-реванш от плейофите между “белите” и Локомотив ще има. Информацията бе потвърдена от спортно-техническия отдел на БФС.

Според регламента на Първа професионална лига, ако “черно-белите” излезнат краен победител, то те ще играят срещу спечелилият от двойката Черно море – Септември в нови две срещи, след което предстои и бараж за Лига Европа срещу 3-тия от първата шестица.

Ако Локомотив загуби и отпадне от “белите” в неделя, за бараж за Лига Европа срещу 3-тия от първите шест отбора ще се класира директно победителят от Черно море – Септември, без да се налага “моряците” или “септемврийци” да играят със Славия.

Локомотив има преднина от 3:1 от първия двубой. Реваншът е в неделя от 19:00 на националния стадион “Васил Левски”.

19 КОМЕНТАРИ

  1. 5
    2

    Абсолютна корупция!! По-каква логика Славия-Локо ще се играе, но евентуален мач Славия-Черно Море/Септември няма да се играе?!!
    Тези от БФС вече стават за смях, но така ще е след като фенклуба на Локомотив е със запишена оста от Колевите пишки…

  2. 3
    8

    Намери Локо в класацията на УЕФА? Гатанка за кюстендислки евробойци

    Българският шампион Лудогорец заема 50-ото място в годишната клубна ранглиста на УЕФА. Тимът от Разград е с клубен коефициент от 33.400.

    С второто най-предно класиране измежду българските отбори е Ботев (Пловдив). Коефициентът от 5.900 отрежда на „канарчетата 218-ата позиция.

    Берое (Стара Загора) е на 244-о място (4.900), докато Левски е на 255-а позиция (4.650). Литекс е 279-ти с коефициента си 4.150, а Черно море е с 10 места по-назад от „оранжевите“ с 3.900.

    На 290-ата позиция в класацията е ЦСКА-София също с коефициент от 3.900. Дунав (Русе) е на 302-о място – 3.650, докато Славия заема 304-а позиция (3.650).

    • 12
      2

      Тъпанар, опитай се да обясниш какво общо имате /Ботевъ 2011/ с Ботев, който споменаваш. Ботев е отбора на Христолов, който още съществува като дружество в Търговския регистър! И да ти обяснявам, няма да ме разбереш, насран малоумнико!

      • 4
        5

        Ти си абсолютен пъпеш!!И какво като Христоловия Ботев го има в търговския регистър ве малоумникооо?Виж,с Локо нещата стоят по друг начин,ето го-Собственикът на Велбъжд, Георги Илиев закупува акциите на Локомотив (Пловдив).[2] На 23 юли 2001 г. се провежда общо събрание на акционерите на двете дружества, на което се взема решение за ЗАЛИЧАВАНЕ на регистрацията на Локомотив и за ПРЕИМЕНУВАНЕ на Велбъжд в Локомотив. Кюстендилският отбор поема всички пасиви и активи на пловдивския, а клубът с НОВОТО регистрирано име заема мястото на Велбъжд в „А“ група. Седалището на клуба е преместено от Кюстендил в Пловдив.”КО шъ кайш ся?

      • 2
        4

        Локо Пловдив, прост си като гъбено семе! Влез в сайта на УЕФА и ще видиш срещу името на ТОЗИ БОТЕВ създаден 1912 г. и всички успехи срещу през годините срещу името на ТОЗИ БОТЕВ!
        Това не са Литекс или Велбъжд дето си преименуваха отборите!

        • 6
          2

          хаха. това, че никой не е сезирал УЕФА или, че Караибрахим е направил схема, не обяснява какво е общото на БотевЪ 2011 с истинския Ботев на Христолов

          • 2
            5

            Ползвай официални източници на информациа, като УЕФА, а не “Столипиново Дейли”

          • През лятото на 2001-а президентът на клуба – покойният Георги Илиев, решава да премести тима в Пловдив. С лиценза на Велбъжд в “А” група по административен път се връща тамошният Локомотив. Отборът от “Лаута” така и не е успял да си извоюва на терена правото да бъде отново част от елита. Повечето футболисти, водени от Херо, обличат черно-белия екип на пловдивското Локо.

  3. 8
    2

    ЕБАТИ ЛОГИКАТА!!!! Как така този мач ще се играе, а следващия – не??!!! Каква е логиката?!
    Тези от БФС докога ще се гаврят с ЛОкомотив??!!
    А сети се – докато няма кой да защити Локомотив, докато феновете мълчат!!!

  4. Как така срешу третия? Не беше ли срещу четвъртия? А ЦСКА ако са втори как ще играят като уж имаха забрана от УЕФА да не играят в евротурнури? Вчера беше няма да има реванш, днес вече ще има!!?? УЖАС! Такъв като българският футбол и регламента по който се играе няма никъде по света! Такъв цирк. Затова никога няма да се оправим

  5. 5
    6

    Победа за Бруно,защото е велик треньор и отбора му е супер,но ги преследва карък
    Пък и една обръщалка е добре дошла за чичо Венци и Крушо
    Венци ще го отвори на тотото!

  6. 11
    5

    Требат пари!!По добър от този случай с реванша да се избиче едно яко тото,здраве му кажи!Венци ще гушне ако ракетчикът си поотвори празният джоб!Циркът предстои!!

Коментарите са затворени