Късно снощи в Община Пловдив са събрали комисията за следконцесионен контрол, която е разгледала искането на Ботев Пловдив за удължаване на срока за строителство на стадион Христо Ботев, както и одитите, и останалите документи, които канарчетата са внесли, разкриха източници от Община Пловдив пред PlovdivDerby.com.

Днес до обед се очаква въпросната комисия да излезе със становище, а след това председателският съвет към местния парламент да свика извънредни заседания на други 3 комисии от местния парламент, а именно на Правната комисия, комисията по Общинска собственост и комисията по Бюджет и финанси. Ако това се случи, точката на Ботев Пловдив ще може да влезе като извънредна за утрешната сесия на Общинския парламент.

Вероятността това да се случи е голяма, тъй като желанието и на Община Пловдив е възможно най-скоро да се поднови строителство на замразения строеж.

Както единствено PlovdivDerby.com ви информира преди няколко дни в края на миналата работна седмица, само два часа преди края на работния ден от Ботев внесоха документите с, които официално пожелаха удължаване на срока за строителство по стадион Христо Ботев.

68 КОМЕНТАРИ

  1. 8
    6

    Чудя се как кметът ще обоснове продължаването на концесията? Ако това стане, значи че съветниците са пълни пердета. Първо: Ботевъ не са изрядни по отношение на плащането на концесионните такси. Второ: нямат необходимите доказателства, че разполагат с пари за продължаване на строежа. Трето: знае се, че синдикът на КТБ скоро ще пристъпи към продажба на обезпечението по кредита на банката към дружеството “ТЦИМ” (или нещо подобно), което предостави парите на Ботев за изграждане на стадиона. Има и четвърто и пето, но и това е достатъчно за да не се продължи концесията. Ако това все пак се случи, ние, като доблестни българи, ще сезираме Прокуратурата.

    • 4
      3

      ти не си ли разбрал, че държавата е булгаристан??!!

  2. 7
    10

    На жълтите курвета при всяка дата X или Y им се подмокрят сиренясалите гащички.
    После пак ”мън-мън”, рев, сополи и клетви .

  3. 7
    12

    Какво чакаше палийски до сега три години и не намери пари да почне строежа отново? Спирали го 50мил задължения, ами той още стотинка не е оправил от тях. Какво сега иска удължаване с още две години като тоя боклук още 200г да му дадът стадион няма да построи. Има други хора където до сега щяха да го построят ако тоя помияр не пречеше!
    АНГЕЛЕ ВСИЧКИТЕ ПАРИ КЪДЕТО СЕ ПРИСВОИЛ ОТ БОТЕВ, ЗА ЛЕКАРСТВА ДА ГИ ДАДЕШ! ПУ ДА ТИ Е.БА МАЙКАТА!

    • 8
      11

      Кълне като недоебана ханъма. Типична представителка на ГМО-то…

  4. 8
    8

    Като партизани се сбира шайката крадлива, по тъмни доби.

    Нека не забравят бай Ставри и наровете, които им е подготвил !

    • 6
      1

      Този, Бай ти Ставри не ти излиза от акъла, знаеш номера на апартамента му и сектора в който се намира. Ти ли си влюбен в него, той ли е влюбен в теб, или и двамата се обичате?

  5. 20
    12

    Цигани пак ще ви пеем песента чупени муцуни.

    • 4
      6

      Ти вдига ли ръцете на магистралата. Като ти гледам IP-то май и ти вдига.. Ще проверм, за да сме сигурни

  6. 13
    26

    Някой знае ли кой е истинския собственик на Ботев. Цецо Василев, Самуилов, Киро Гела, Иван Тотев, Спас Русев, Пеевски? Кой е никой не знае. И Тотев курвата не знае.

    • 18
      10

      Това потайничество, накрая ще ни изиграе лоша шега. Дано не съм прав.

    • 21
      7

      Засега сдружението държи акциите Самуилов дава парите.След гласуването на новата концесия Самуилов ще вземе акциите.

  7. 14
    5

    Абе разбери това са джобни пари за а някои…

    • 3
      2

      да. ама защо си мислиш, че ще ги хвърли навятъра?! Знаеш ли с какъв труд ги е крал??!!

  8. 13
    21

    Абе разберете, че няма такъв глупак, който да извади 30 млн.лв. Проумейте го това вече.Жълтите ебати простите селски мотики даже и си вярват.

    • 17
      8

      15 млн струва.Кредит от общинска банка.Утре ще си говорим пак.

      • 4
        4

        значи нова кражба от новата КТБ…
        Тази държава я разграбват с пълна сила, но народа е робски и само гледа.
        Не случайно сме били най-покорната рая на султана. Явно такива ще си останем завинаги. Всичко свястно се изнася…

      • 5
        3

        И тоя кредит на кой на името ще е бе умник? Той Самуилов да не е толкова прост да ви даде 30млн ей така? Утре като стане “нещо” да не мислиш че той ще плаща? Още задължения на клуба! Свали розовите очила!!!

  9. 8
    7

    Да и един мармот увива шоколада със станиол.

  10. 22
    8

    Ай канарииий всичко ще се уреди.Да го духат мингяните

  11. 21
    6

    Абе ей, Центъра, вместо да видиш цял ден в темите за жалтити и да сереш, довечера те чакам в Джумая Джамия за вечерната молитва! Ще се молим на всевишния Димо Бакалов да не подписва с Лудогорец! Разбирам те братко Мустафа, че си в прединфарктно състояние, че жалтити ще имат стадион, и аз съм така, но все някак си ще го приемем! Щом двете купи от миналата година преживяхме, та сега един стадион ли няма да преживеем?! Е вярно е, че посещаемостта ни спадна доста, но все още сме далече от онзи период в Б група когато единствено ротата цигани от КЕЧ-а доведена от Генерала подкрепяше любимия, оргинален Локомотив Кулюбю!

  12. 25
    12

    Мангали пак ще ви събличаме и ще ви трошим черепите.Ще ривете и ще търсите майките си.

    • 7
      21

      Квадратната ти тиква само това ли може да измисли? Дай нещо друго!

    • Ще те Ушият по новия закон 10 години пандела!!!

  13. 13
    21

    Е и? Кое е радостната новина? Че удължават концесията ли? Нищо не пише за това, кой ще даде ей така 30-40 милиона за строежа!

    • 23
      7

      Знае се кой е само се чака гласуването на ОС и всичко ще се обяви публично.15 милиона струва довършването на чисто нов стадион в центъра на Пловдив.

  14. 8
    17

    Андрей отново е супер надъхан? Най лесното е да удължат концесията! Въпросът е какво следва? Протакване на нещата още 2г или…?

  15. 23
    7

    СЕЛОТО на смърфовете в Пловдивска община ли е ? Доста СВРАКИ получават схващане на крилата при новини за СТАДИОН ХРИСТО БОТЕВ-КОЛЕЖА-

    • 7
      3

      Селото на смърфовете се казва Столипиново.

  16. 22
    9

    Циганите пак ли са налазили новините на гранда.Нашите новини с тройно повече посещения и коментари от циганските.От тях никой не се интересува,ще поскимтят малко помиярите и скоро като видят крановете ще изпукат от злоба и комплекси.Те са създадени само да има с кой да се гаврят пловдивчани 🙂

  17. 12
    13

    Не ме разбирайте погрешно! Обичам домати и нагъзени селянки….

    • 7
      7

      Селски много голям го вадиш да няма после извинявай вдигнати ръчички и надупване крива селска дзурло

  18. 8
    14

    Побоят над селяни е плодотворен за държавата. Какъв разцвет през 1925-та!!!! Разбиеш крива глава, пораснат двайсетина други. Научени на смирение и производителност!!!!! Красота….

  19. 27
    15

    Веднага след гласуването в ОС Самуилов ще придобие акциите и ще има пресконференция за стадиона.Всичко е готово чака се общината.Дано да е още утре.

    • 12
      23

      И един мармот ти бели КАКВО, мило селско дете?????

      • 23
        11

        Утре вечер ще видиш.Мило черно чаве.

        • 11
          20

          Ти вярваш в дядо Коледа? Завиждам ти благородно! Поклон пред наивитета!

  20. 15
    14

    Днес официално стартира мега делото ктб. Ей това е новината.

    • 1
      1

      и да стартира… всичко ще потулят. Това е Булгаристан – територия на мафията

  21. 15
    26

    Искам общинските комисии да разгледат и следните точки
    1.Кога ще е преиграването със Славия?
    2. Кога ще е преихраването с Левски?
    3.Колко точки трябват на Ботев 2010 за Лига Европа?
    4. До колко дена и коя година бат’Самуил почва стадиона?

    • 15
      3

      Друг точкъ! Ас кугъ жъ ръсбиръ щу мий кривъ глъвътъ?!????????????????

  22. 9
    25

    Ама Ачката какви бузи има,а???? Леонардо да Винчи не може да нарисува по-идеален шеф на афедето!!!! Кръв, майна, густо! Селянинът с куллоту, нарисуван от Владимир Димитров Майстора!!!! Брау,ва! Тамън!

    • 11
      13

      Върл си,когато биеш баба си, да й вземеш пенсията за лепило, дегенерат, плод на помашко кръвосмешение!!!!

  23. 10
    18

    Редно е! Така е . Редно е в мола да има кът-музей на парвенюта, дошли в Пловдив, джаги и мини-игрище за 30 зрители главно хора в неравностойно положение! Гласувам ЗА!!!!

  24. 27
    9

    Всичко е в ръцете на общината.И да не стане за утре на следваяия обински съвет ще се гласува и строителството започва…На циганите им остана малко радост,после пак ще си припомнят гледката на кранове и работници в нашия дом.Пригответе се за много мангалска агония и предсмъртни плюнки.Само Ботев.

      • 24
        11

        Радвай се за последно мангал че много скоро пак ще плачеш.

        • 9
          13

          Свободен какво? Мъжът ти от Разград КАЗА ли да НЕ говориш с други МЪЖЕ???? СУСССС, мааааа!!!!

  25. 9
    24

    Тук става въпрос само за удължаване срока на концесията т.е. удължаване на. агонията.Кой ще извади 30 млн.лв. за копнежа мислете малко.Тва е прах в очите на жълтите да видят феновете им, че ръководството им уж прави нещо.После ще кажат, че чакат инвеститор и така до завършека на света.Андроьото, какво го гледате той пише, каквото му каже шефът Ачо Сълзата.

    • 21
      10

      Инвеститор има, след официалното подписване на концесията официално ще придобие и всички акции.Дълговете отдавна са изчистени. Ще има пресконференция мноиго скоро и всички ще разберат кое как кога и защо.Треперете кучета долни.

  26. 10
    25

    Не Христолов, Ачката шатна на патката главата! Две години, тури ги три, кажи ги десет, на двайсет кандисвам, на трийсет пляскаме ръцете. На петдесет? 25 години мол “Колежа”, големи отстъпки за излъгани камили!!!!

  27. 28
    12

    Нека циганските ревове и вопли започнат СЕГА……..

  28. 13
    34

    Цирк Канарски няма край. Само за 3 години Ачо направи това, за което Селския се бори 10. Евала Ачка. Да живееш вечно.

Коментарите са затворени