Прокобата “Герена” продължава да тегне над Ботев Пловдив и тази вечер пловдивчани отново не успяха да я пречупят и загубиха с 3:2 от сините, след като на полувремето водиха с 0:2. Загубата за жълто-черните означава, че и малките надежди, които Николай Киров и отбора имаха за класиране в Европа през бараж се изпаряват.

Двубоят започна равностойно, но “сините” държаха топката, а “канарчетата” разчитаха на контраатака. Коренно промененият състав на Роси не беше сработен и трудно стигаше до добри възможности.
Тодор Неделев стреля в аут от фаул, а в 28-ата минута Жоао Пауло стреля много лошо от отлична позиция. Ейолфсон и Петков пък получиха картони, като за нападателя беше пети и ще пропусне следващата среща на тима срещу Берое.

Лазар Марин подхвана контраатака за Ботев в 30-ата минута, като беше оставен от Белмонт да пробие без проблем, след което пусна към Жоао Пауло. Бразилецът се измъкна от защитата и с диагонален удар с левия крак даде аванс на “канарчетата”. Голът бе негов седми от 10 мача в първенството след завръщането му.

Три минути по-късно Ботев отново матира Левски. Този път точен беше юношата на столичани Стивън Петков. Той вкара с удар от въздуха, засичайки центриране на Фелипе Бризола отдясно. Петков, който е голмайстор на тима си с 13 гола, вкара десет попадения влизайки от пейката, а три от тях в трите си мача, като титуляр. Именно негов гол посече “сините” в последната среща между двата тима в Пловдив (1:0), а попадението бе негово шесто от седем срещи в плейофите.

Три минути по-късно Васил Панайотов стреля от 22 метра, като топката рикошира в легналия пред голлинията Лазар Марин и излезе в корнер. Левски така и не успя да създаде чисто положение, а на почивката Роси смени Иванов и Обертан, които бяха заменени от Паулиньо и Ривалдиньо.

През втората част Левски вкара три безответни гола, втория от които от много спорна дузпа и грабна трите точки. В 70′ Паулиньо намали, в 85′ Ривалдиньо вкара за 2:2 от бялата точка, а в 90′ отново синът на Ривалдо бе в прегръдките на своите съотборници.

 

73 КОМЕНТАРИ

  1. 10
    2

    Аз повече няма да ходя на мачове докато Палийски ни е президент. Този индивид донесе много срам на Ботев!! Докага ще го търпим?!

  2. 4
    9

    Гнусно порно е българският футбол. Вчера и двата пловдивски отбора играха в уговорени мачове с обръщалки. Бойкот му е майката: неходене по стадионите и спиране на парите за абонамент за диемите. Иначе, пълните гушите на мафията!

    • 9
      3

      объркал си се, аго.
      Локомотив играха мъйки, докато за вас тотото мачовете са начин на оцеляване.
      Сателит сте на Дормуша, отбор сте на ДПС, но те пари не дават, а искат да печелят от вас!! Как според теб го правят?! Не, не е с тото. Хич!!!

      • 2
        5

        Няма кинти, бе, пич. Свали розовите очила и виж истината: Крюшо няма кинти да ви издържа без черно тото. Като биете, всеки не иска да види истината, но тя си остава: черно тото. Същото е и при Ботев.

        • 2
          1

          за вас знаем, но сега да се опитвате и Локо да очервате за да не сте сами ми се вижда типично по селски. Само, че в Локомотив не се плащат заплати от по 10 000 евро и нагоре, а и не се плащат на секундата. Мислиш ли, че ако Крушарски играеше тото нямаше да плаща на секундата?!
          ИНтересно, че чак сега обаче видяхте, че сте тото отбор – когато бихте Левски с 10 човека, когато вратаря на Верея се спъваше и когато бихте резервите на ЦСКА всичко беше редовно….

  3. 6
    1

    Сам сА шиии фатмаакаааа, сам си турииии/ ценузурирано от СЕМ/.

  4. 12
    6

    И къде е симпатичното дете-идиот, плод на помашко кръвосмешение Пълен смях??? Ахахха? Ха? А?????? Пили-пили? И ? ШАТ!!!!! На патката главата!!!! Карамфили и декларации…..

  5. 10
    5

    Пичуи,, ако е хитър, Андрейчо мъкне куфар с пари,дадени му от Шишандър от залозите в Макао. Ако е фатмак с крипомнезия, какъвто го играе- е пукнал вена и вече има трупни съсиреци. Идиот, равен на Бареков. Ама оня кешира всичко:) Anyway, това мълчание без декларации е съмнително…112?

  6. 13
    4

    Абе къде са Ачо и бат’Самуил?
    Голямо покриване. Да не са избягали на северния или Южния полюс…хахаха

  7. Свърши ли хелия за надуването на жълтия балон???
    19
    5

    Има 3 въпроса към нашия братАндрю от ПД.
    1.Кога ще е преиграването със Славия?
    2. Кога ще е преиграването с Левски?
    3. Колко точки ни трябват за 3-4 място и Лига Европа?
    п.п. Понеже знам, че Андру обича да смята и надува жълти балон. Не ка да ми отговори на тез въпроси. Благодаря.

  8. 14
    5

    Канарии дайте да искамие преигравание

  9. 17
    4

    Рачо, с това ли сте гордостта на Пловдив бе мухъл жълт? Че сте най-големите курви на групата? След ясната развръзка срещу Славия в която и вие участвахте съзнателно, снощи направихте празника и на друг шопски клуб, който уж много мразите а се нагъзихте и на тях! Няма по-продажен и срамен отбор от жълтоселския! Мръсна сган!

  10. 15
    5

    БотевЪ, най-известните порно актриси в света! Били велики, били гирдост вяра и чест!??? А те едни наведени курви, които се навеждат на всеки, който им плати! Киро, Гришата, Спас…
    Тези жълти курви съсипаха футбола ни и го убиха с порно изпъленията си, а с цялата си наглост обвиняват други за това! НЯМА ПО-ГНУСНО И СРАМНО НЕЩО ОТ ЖЪЛТИЯ КЛУБ ОТ КОМАТЕВО!

  11. 17
    3

    Еееееех пичаги цяла Стряма гледахме мача на голям екран опънат от нашия лидер бат Стоян канара и очаквахме че ще правим порно ама толкоз хард малко в повече ни дойде ва братя къйнари.

  12. 19
    4

    Кънари, кънари… Такова порно не бях гледал! Белия е гола вода! Всичко при него е било късмет!

  13. 19
    6

    Как свирши мачо ба, че сейгиз се прибиром от къро.

  14. 12
    2

    3-тият гол беше на Паулиньо,а не на Ривалдиньо!

  15. 21
    11

    Га жа преиграваме с Левски.
    – Виднага след преиграването със Слабия.

  16. 18
    5

    И ФУДБОЛА и държавата и народа се управляват от един и същи човек , на закупилите си билети – честито той ви дава заплатите!

  17. 31
    5

    Днес за да загубим, причините са три. Първо: има един спонсор на всички отбори. Той е заинтересован да има изненади, обръщалки и т.н. за да се правят пари. Второ: съдията, след като свири 70 минути отлично, се намеси и показа, че сам може да обърне мача. То не бяха обратни фалове, не отсъдени ръце, картони и т.н., като върха бе дузпата! Трето: за първи път ще кажа името на Киров. Да вадиш най-добрия си нападател, който дърпа противника назад и не му дава да се пусне в атака и да пуснеш един футболист, който в последно време не знае какво да прави на терена, нито в защита, нито в нападение, още по-малко в средата на терена е самоубийство. Стара максима във футбола е, че отборът, когато върви, не се правят смени.
    Хроничните проблеми също ги знаем: слаба физическа подготовка, мързеливи халфове, особено в дефанзивен план, неразбирателство в нападение. Нещо повече, вижда се, че егоизмът е в повече и никой не желае партньорът му да вкара гол! Да не говорим, че нападателите не се поздравяват при отбелязване! Не на последно място е недоокомплектоването, особено в защита. Продаваш най-добрите си защитници и вземаш уморени коне, отдавна преминали зенита си, или отдавна доказали, че не стават за нашия футбол!
    Мисля, че от тук нататък е ясно, че няма за какво да играем. Време е да се обърне внимание на младите и да им се дава възможност за изява. Дали ще бъде по едно полувреме, или повече, важно е да се видят възможностите им, да трупат практика и т.н., защото в тях е бъдещето. Да налагащ футболист на 35 години, дето го гонят през 2 мача, дето псува като хамалин и настройва съдията против отбора е загубена кауза. Как може млади футболисти, младежки национали да не ги тренираш, така, че поне физически да издържат 90 минути. Пускай ги по малко, давай им кураж, да видят, че имат шанс, а не да ги убиваш, държейки ги да носят топките и конусите!
    В този ред на мисли ми се иска да спомена, че имаме най-добрата школа в България. Няма ли един талант подобен на К. Костадинов, който заигра в Ботев на 16 години. Да не споменавам другите, цяла генерация, навлязла в първия отбор. Подобно беше в Левски, Локомотив, Марица и т.н. Изглежда тогава имаше смели треньори, които рискуваха и най-вече работиха с младите. Сега, май не им се работи на днешните треньори, пък и няма комисионни от младите. Може би собствениците трябва да се замислят как да стимулират този процес. Може би трябва да се погледне една Славия и да се ползва нейния опит в един по-мек вариант?
    Успехът принадлежи на мислещите и работещи хора. Да се надяваме, че в Ботев ги има!
    Само БОТЕВ, НАПРЕД и НАГОРЕ!!!!

    • 16
      14

      Ти луд ли си бе, шматка? Точно букмейкърите са най-заинтересовани да няма обръщалки щотто такива мачове ги обират здраво.

  18. 19
    4

    АЗ ЩЕ НАПРАВЯ РЬЦЕТЕ СИ НА ЧУКОВЕ,КОЖАТА СИ НА ТЬПАН,ГЛАВАТА НА БОМБА,ПЬК ЩЕ ИЗЛЯЗА НА БОРБА СЬС СТИХИИТЕ ТОВА Е БОТЕВ,СВИРКАДЖИИ ЦИРКАДЖИИ

  19. 22
    13

    За съжаление Белия достигна тавана на своята компетентност. Повече от него не чакайте – той толкова си може. Нормален човек ще вземе ли Кайзер и то при положение че Белия е бил вратар и трябва да има по-вярна преценка.
    Човек не може да надскочи боя си !

    • 5
      14

      УМРИ, ПРАВИШ МИЗЕРИИ, ЗАТОВА СЪДБАТА ЩЕ ТЕ НАКАЖЕ!

      • 4
        1

        Пич, добре е че влагаш емоции, но трябва малко и акъл.
        Гледай на нещата по-трезво – ако можеш разбира се.
        Или по-добре си стой на село и дишай лепило …

  20. 15
    5

    За лека нощ си позволявам да копирам едно чуждо мнение от друг форум:
    ——–
    Сценарият в този мач е подигравка с паметта на Гунди. Не , че по негово време не се играеха същите говежди цигании.

  21. 31
    12

    Прокоба няма.Има слаб и некадърен треньор. Късметът го покриваше понякога и непознаващите го си помислиха колко е велик този некадърник. Включително и той се помисли за велик. Пълен ташак. Абсолютен страхлив некадърник.

    • 6
      13

      ТОКУ-ЩО ОПИСА СЕБЕ СИ, ДА ТЕЙБА В НИЩОТО!

  22. 24
    15

    Тото проститутки , края ви е близо .
    Какво прави прокуратурата ?
    Докога уговорени мачове ?

  23. 27
    17

    Кой купи купата и супер купата на белия стратег?

  24. 27
    7

    Имам чувството че собственици на Ботев са Коце Маца и Коко Динев

  25. 26
    11

    Жълти боклуци като стъпите на Герена и се посирате

  26. 20
    13

    ТЪПАНА!!! ТЪПАНА!!!! Пак биха ТЪПАНА!!!
    Ай канарийе!!!
    Парата май йок!

  27. 25
    12

    Жълтите докога ще търпят такова унижение. Превърнаха ги в най-тото отбора в БГ. СРАМ!!
    Ама те са търпеливи като жени – дълго търпяха Христолов!!

    • 15
      15

      А вие сте цвете за мирисане сигурно ??? Че мача беше нагласен то тва беше пределно ясно, но да не забравя ме и Локото колко пъти бяха намесени в черно тото.А самият Христолов днеска беше на централната трибуна на Локото ! Крушарски = Христолов пак ти квото искаш си мисли !
      И все пак честита победа !

      • 15
        5

        Христолов винаги е бил ЛОКОМОТИВ. Като такъв е ДОБРЕ ДОШЪЛ!! Ако е решил да помогне на Крушарски то заслужава само уважение.
        А Локомотив никога не е бил разследван за ерно тото… за разлика от вас!!
        Но все пак … щом ти харесва така… нека така да си остане ти пожелавам

  28. 17
    7

    Не съм казал, че Локо ще играе бараж! Казвам какви бяха мечтите на жените!

  29. 11
    7

    Вкарвай юношите. Много по добре ще е. Поне ще играят за името на клуба. Стига с тея измислени звезди

  30. 22
    7

    Баси, колко гнусно продадоха мача! Ачо, мисир, следващият мач и 300 души няма да има..

  31. 22
    13

    Голям мач на Ботев,но крайният резултат е бил предрешен.Поздравявам футболистите за мъжката игра.Българският антифутболен съюз отново каза тешката си дума.
    Само Ботев Пловдив!

    • 22
      9

      Каква “мъжка” игра видя, колега?

      Мен ме е срам! Пак играха “ганкиното” и срамно полегнаха на говедата!

      Никакъв хъс! Никакво самораздаване!

  32. 16
    12

    Така е жълти курви! сега телефонните заплахи, тормоза над близки и роднини и атаките със спрейове и стикери по къщите на хора от БФС ще ви излязат през носа 🙂 Срещу Бирои пак яко рязане на жълтите мисири хм

  33. 30
    6

    Фалшива коса – фалшив футбол! Жалки пародии, изгонихтте хората от стадионите и няма да ги върнете скоро! На всички е ясно от коя страна се вмирисва рибата, дам, от онея бомбоци увъртяни, дебелата твар КОЙ, тикви, микви и т.н. Жалко братя БЪЛГАРИ, жалко за милата родина. Докато не изметем смрадта и ги осъдим, няма да стане…… ВРЕМЕ Е! А до онова жалко човече – коментатора на диема….. там ти е мястото боклуко – при боклуците! За дуспата имало не само контакт ами и удар, а е очевадно как Филипов си спира крака, а топката всъщност отдавна я няма! Убийци на футбола, убийци на България!

  34. 28
    7

    След като Тошко излезе, уж контузен, знаех че ще паднем. ТОВА БЕШЕ СИГНАЛА ЗА ОБРЪЩАЛКАТА. СРАМ

  35. 27
    9

    Не е прокоба, нагъзване беше. След този мач спирам да ходя в Коматево. Категорично.

  36. 30
    8

    Егати ЧЕРНОТО ТОТО …ОБРЪЩАЛКА ..СРАМ МЕ Е ЧЕ СЪМ ФЕН НА БОТЕВ

  37. 13
    13

    https://www.blitz.bg/sport/bg-futbol/izkhvrlikha-ot-futbola-stivn-petkov-i-oshche-dvama-vizhte-koi_238786.html
    Да не забравяме кой е главния герой отново –
    Човека който не трябва да играе футбол в България заради уреждане на мачове и участие в черно тото.
    А днес се нагледахме на поредната доза цирк?
    Затвор кога?

  38. 25
    9

    ДНЕС ме е СРАМ, че съм от този отбор. Така гнусно да полегнем на говедата, не бе се случвало от Стоилово време!

    СРАМ! СРАМ! СРАМ!

    А Гунди се преобърна 5 пъти в гроба!

    А съдиите , пак се преставиха!

    • 25
      4

      Не си единствен…Пълен цирк беше този мач 70 минути да водиш с 0-2 и накрая 3-2…Дано Ачо е прибрал някой лев за стадиона поне ! Въпрос към феновете ни : Кога Ботев е водил с 0-2 в София срещу Левски ? Никога ! Жалко , че любимия ми отбор участва в подобни мачове.Да паднеш от Славия с 0-1, а после да биеш ЦСКА с 2-1 и да водиш с 0-2 на Левски на деня на Гунди !

      • 14
        4

        Прибрал е. Бъди сигурен. Но не за стадиона, а за Шиши! Всики знаем на кой е човек Ачо

  39. 24
    12

    Щяха да прегърнат купата, прегърнаха на чичо Венци кура!
    Щяха да са четвърти да играят с Локото бараж?
    Кво стана жени?

  40. 14
    6

    Докога ще спира електричеството в села, паланки и няколко жилища?

  41. 19
    14

    2 гола за 3 минути. На края на мача обръщалка 3 гола за 5 минути
    Поредния тото цирк.
    Нормално.
    Където е Стивън Петков – там се играе тото.

  42. 25
    11

    Какви пътища ще блокират феновете ?
    Със тази синя сметана по устата.
    Какъв съдия ще събличате ?
    Да отивате да се извинявате на БФС и да целувате ръката на Перукан, че ще ви закрива.
    А какъв оргазъм от Кеф получи коментатора на Диема.
    Защитата на Ботев с по-една мотика има на бостана, не стават за А група.
    Как продължават да се гаврят от София и БФС със Ботев, като с боклуци се гаврят с вас.!!

    • 6
      20

      МНОГО СИ ПРОСТ, ЖАЛКА ГНИДО, БЕЛИЯ Е НОМЕР ЕДНО, А ПО-ГЛУПАВ КОМЕНТАР НЕ БЯХ ЧЕЛ !!!!

      • 1
        10

        a,ti ili si mangal ili si prost kato mangal.I v dvata slu4aq si gre6ka na prirodata.Rezultat ot polov akt na brat i sestra.Kopeldak,q smu4i i galtai

        • 3
          2

          ТОВА Е ЗАПАЗЕНА МАРКА НА МАЙКА ТИ, БАЛЪК!

  43. 22
    7

    Ачо и няколко футболиста захлебиха добре от този мач…

  44. 8
    13

    Филип с изключителна вина за 2-рия и 3-тия гол. Жалкото е че до добри футболисти играят такива издънки като Филип, Кайзер, Донгала и т.н.

  45. 19
    19

    С тоз черен кур направо ги убих жълтити мисирки

Коментарите са затворени