Легенди на Ботев гости на мача с Левски в чест на Гунди

4
569

Футболисти от легендарното „жълто-черно“ поколение от 60-те години ще бъдат официални гости на двубоя между отборите на Левски и Ботев (Пловдив) в Първа лига.

Поканени да присъстват на посветения на 75-годишнината от рождението на Георги Аспарухов мач са съотборниците, с които Гунди играе рамо до рамо по време на двугодишния си престой в редиците на пловдивчани.

На трибуните на стадиона, носещ името на великия български футболист, ще седнат Динко Дерменджиев-Чико, Георги Попов-Тумби, Виден Апостолов, Иван Занев, Георги Разложки, Георги Найденов, Георги Харалампиев и Паница Хаджийски.

Ветераните, донесли в клубната витрина първата национална купа и шампионска титла, ще изгледат заедно с всички останали зрители на „Георги Аспарухов“ мачът между „сини“ и „жълто-черни“, който е от огромно значение за Ботев в борба на тима за четвъртото място в първенството.

4 КОМЕНТАРА

 1. 5
  5

  Днес е поредното нагласено мачле! Мача ще завърши при миролюбиво равенство! Най-вероятно 1-1, 2-2!? Нали е празник и всички трябва да са доволни!? БГ действителност. Затова футбола е мъртъв, а не заради Ставров! Той е само една брънка в цялата помия!

 2. 4
  8

  Помним ги ние стрямалий тея легенди как отнесоха 7-3 през 1974г. и после къв срам брахме…..не е за говорене.

 3. 10
  8

  Ръководството на говедата показват повече уважение към нашите легенди от колкото нашето смешно ръководство.

Comments are closed.