“Загубихме мача през второто полувреме. Не държахме топката достатъчно, а и позволихме да ни направят контраатаки, когато ние водим в резултата. Имаме проблеми в крайната защита. Явно са там, след като вкарваме попадения на съперника и пак губим срещите. Най-вероятно не сме имали нужното самочувствие да държим топката. За пореден път тази година губим двубой в последните минути. Върху тези неща трябва да работим за в бъдеще. Изоставането ни вече е много голямо, ще се борим, но Левски се откъсна доста далеч от нас. Неделев не е добре, надявам се по най-бързия начин да се възстанови. Не искам да коментирам съдийството, тази година се нагледах на какво ли не. Не мисля, че ще е пагубно, ако не играем тази година в Европа. Ще е жалко за нас да не изпитаме отново тази емоция, но ние изгубихме много мачове точно с преките ни конкуренти. Надявам се следващата седмица да почнем да работим по селекцията. В момента не го правим заради процеси в ръководството на клуба.”

25 КОМЕНТАРИ

  1. КОЛКО Е БИЛЕТА ЗА ГОЛЕМИЯ ЦИРКОВ СПЕКТАКЬЛ В СРЯДА,ТРЯБВА ДА Е ПОВЕЧЕ ОТ 20 ЛВ ИНАЧЕ ПАДАМЕ ПОД НИВОТО БАТ венци, А РЬКОВОДСТВОТО НА БОТЕВ ТРЯБВА ДА НАПРАВИ РЕВЕРАНС КЬМ ХОРАТА И ДА ПОМИСЛИ КОЛКО ЩЕ БЬДАТ БИЛЕТИТЕ В ПЕТЬК, МОЖЕ БИ ЗАСЛУЖАВАТ ПОВЕЧЕ ,ДОСТА ИЗТЬРПЯХА НАПОСЛЕДЬК

  2. 8
    5

    Много е елементарно.Резултатите са предваритно предрешени и те са извън възможностите на клуба да ги промени.

    • Вярно! Абсолютен факт. Нещата са пред очите ни и са толкова прости.

  3. 19
    15

    Ей ги пишман треньорите налазиха. Треньор като Белия ще го търсите със свещ, мрънкалници! За две години всичко забравихте ибтия бездушници ги направи хора и то с тва лайняно ръководство, с бавене на заплати, с хиляди проблеми и без стадион, две купи ви донесе. Тъпанари!

    • 4
      14

      Анонимка,купите не ги донесе Белия,купите ви ги изпратиха в колет,от Разград, затова в момента се подчинявате,и падате с колкото ви наредят, фуражки комунистически.

  4. 16
    15

    Проблем ще е глада, ако не играете такива тото порно мачове.
    Преди ги”печелихте ” и дрогираните султраси бяха доволни , сега ги губите
    а същите дроги вият на умряло от съдийски тесли.

  5. 22
    23

    Белия е само един голям нещастник.Изключително слаб и страхлив.Дано го няма другия сезон.Ебахти и некадърника.

  6. 28
    7

    Днес за да загубим, причините са три. Първо: има един спонсор на всички отбори. Той е заинтересован да има изненади, обръщалки и т.н. за да се правят пари. Второ: съдията, след като свири 70 минути отлично, се намеси и показа, че сам може да обърне мача. То не бяха обратни фалове, не отсъдени ръце, картони и т.н., като върха бе дузпата! Трето: за първи път ще кажа името на Киров. Да вадиш най-добрия си нападател, който дърпа противника назад и не му дава да се пусне в атака и да пуснеш един футболист, който в последно време не знае какво да прави на терена, нито в защита, нито в нападение, още по-малко в средата на терена е самоубийство. Стара максима във футбола е, че отборът, когато върви, не се правят смени.
    Хроничните проблеми също ги знаем: слаба физическа подготовка, мързеливи халфове, особено в дефанзивен план, неразбирателство в нападение. Нещо повече, вижда се, че егоизмът е в повече и никой не желае партньорът му да вкара гол! Да не говорим, че нападателите не се поздравяват при отбелязване! Не на последно място е недоокомплектоването, особено в защита. Продаваш най-добрите си защитници и вземаш уморени коне, отдавна преминали зенита си, или отдавна доказали, че не стават за нашия футбол!
    Мисля, че от тук нататък е ясно, че няма за какво да играем. Време е да се обърне внимание на младите и да им се дава възможност за изява. Дали ще бъде по едно полувреме, или повече, важно е да се видят възможностите им, да трупат практика и т.н., защото в тях е бъдещето. Да налагащ футболист на 35 години, дето го гонят през 2 мача, дето псува като хамалин и настройва съдията против отбора е загубена кауза. Как може млади футболисти, младежки национали да не ги тренираш, така, че поне физически да издържат 90 минути. Пускай ги по малко, давай им кураж, да видят, че имат шанс, а не да ги убиваш, държейки ги да носят топките и конусите!
    В този ред на мисли ми се иска да спомена, че имаме най-добрата школа в България. Няма ли един талант подобен на К. Костадинов, който заигра в Ботев на 16 години. Да не споменавам другите, цяла генерация, навлязла в първия отбор. Подобно беше в Левски, Локомотив, Марица и т.н. Изглежда тогава имаше смели треньори, които рискуваха и най-вече работиха с младите. Сега, май не им се работи на днешните треньори, пък и няма комисионни от младите. Може би собствениците трябва да се замислят как да стимулират този процес. Може би трябва да се погледне една Славия и да се ползва нейния опит в един по-мек вариант?
    Успехът принадлежи на мислещите и работещи хора. Да се надяваме, че в Ботев ги има!
    Само БОТЕВ, НАПРЕД и НАГОРЕ!!!!

  7. 28
    12

    Киров ни е най-успешният треньор от десетиления и трябва да си го пазим, но днес имаше тактическа грешка. Повратният момент беше смяната на Жоао Паоло в Лъчо още в 64-тата минута. Смени се цялата схема на игра и от там нататък мача тръгна на много зле за Ботев.

    • 21
      10

      НЕ ГЛЕДАШ КЪДЕТО ТРЯБВА, БЕЛИЯ Е НОМЕР ЕДНО, СЪВСЕМ ДРУГИ СА ПРОБЛЕМИТЕ НА ФУТБОЛА И БЪЛГАРИЯ КАТО ЦЯЛО, И ТЕ СА ПО ВИСОКИТЕ ЕТАЖИ (НАЙ-НИСКИТЕ ТОПКИ) !!!!!!

    • 17
      1

      Да напълно съм съгласен,но този мач тотално го обърка той и вината е негова.Не мога да повярвам на това което направи и направо усра целия мач.Напълно съм съгласен с Кавала.Към него ще добавя,че и целия ни отбор са молоумници и явно е заразно и е прихванало и Белия.Как няма един с повече от 2 грама мозък,нямам думи.Най-слабия Левски с резервите ни взе,спечелен мач.Пълна малоумщина.

  8. 10
    9

    НЕ ГЛЕДАШ КЪДЕТО ТРЯБВА, БЕЛИЯ Е НОМЕР ЕДНО, СЪВСЕМ ДРУГИ СА ПРОБЛЕМИТЕ НА ФУТБОЛА И БЪЛГАРИЯ КАТО ЦЯЛО, И ТЕ СА ПО ВИСОКИТЕ ЕТАЖИ (НАЙ-НИСКИТЕ ТОПКИ) !!!!

  9. 8
    9

    НЕ ГЛЕДАШ КЪДЕТО ТРЯБВА, БЕЛИЯ Е НОМЕР ЕДНО, СЪВСЕМ ДРУГИ СА ПРОБЛЕМИТЕ НА ФУТБОЛА И БЪЛГАРИЯ КАТО ЦЯЛО, И ТЕ СА ПО ВИСОКИТЕ ЕТАЖИ (НАЙ-НИСКИТЕ ТОПКИ) !!!!!!

  10. 10
    4

    СВИРКАДЖИИ,ЦИРКАДЖИИ,ТЕЗИ НЕ ЗНАЕХА КЬДЕ СЕ НАМИРАТ А МА ПАК ГИ ВДИГНАХТЕ ЛЕКИЧКО ТЬНКО ПО ПЕРВАЗА, ТЬРСЕТЕ СИ ПРАВАТА ОСТАВКИ ДО ДУПКА В БФС

  11. 10
    13

    Коматево вече да е празно никой да не ходи на тези бездушни боклуци…

    • 6
      5

      НЕ ГЛЕДАШ КЪДЕТО ТРЯБВА, БЕЛИЯ Е НОМЕР ЕДНО, СЪВСЕМ ДРУГИ СА ПРОБЛЕМИТЕ НА ФУТБОЛА И БЪЛГАРИЯ КАТО ЦЯЛО, И ТЕ СА ПО ВИСОКИТЕ ЕТАЖИ (НАЙ-НИСКИТЕ ТОПКИ) !!!!!!

  12. 23
    10

    Няма ли поне веднъж и Белия да поеме отговорност като мъж? Вече не мога да преброя колко спечелени мача загубихме този сезон… С тези футболисти, школа и бюджет да завършиш 5-ти не е нищо повече от провал.. Съжалявам ама съм бесен…

    • 5
      6

      НЕ ГЛЕДАШ КЪДЕТО ТРЯБВА, БЕЛИЯ Е НОМЕР ЕДНО, СЪВСЕМ ДРУГИ СА ПРОБЛЕМИТЕ НА ФУТБОЛА И БЪЛГАРИЯ КАТО ЦЯЛО, И ТЕ СА ПО ВИСОКИТЕ ЕТАЖИ (НАЙ-НИСКИТЕ ТОПКИ) !!!!!

  13. 15
    4

    Жалко. Хората все повече ще намаляват на стадиона. Не мъже а олигофрени с меки крачета

  14. 22
    6

    bql,samo edin glupak moje da tragne da pazi rezultata v 63 min.S edi treti gol koito se pe4e6e macha svar6va6e.Ama ti re6i da ebe6 maikata i na futbolistite i na nas fenovete.S toq ma4 obezmisli pobedata nad 4orbata,vaob6te celiqt sezon.Dano zaspi6 spokoino

    • 6
      7

      НЕ ГЛЕДАШ КЪДЕТО ТРЯБВА, БЕЛИЯ Е НОМЕР ЕДНО, СЪВСЕМ ДРУГИ СА ПРОБЛЕМИТЕ НА ФУТБОЛА И БЪЛГАРИЯ КАТО ЦЯЛО, И ТЕ СА ПО ВИСОКИТЕ ЕТАЖИ (НАЙ-НИСКИТЕ ТОПКИ) !!!!

  15. 24
    6

    Бели,черни,руси или пенбени,ебети си майките! Готов мач да изгубиш за 20 минути и да правиш смени с футболисти,които са изгубили желание за игра …

Коментарите са затворени