Вальо Михов пред PlovdivDerby.com за Ставров, Сталев и скандалния полуфинал Славия – Ботев!

18 КОМЕНТАРИ

  1. 9
    14

    Положението в Ботев (Пловдив) не е никак розово. За това алармира старши треньорът на “канарчетата” Николай Киров. Той заяви, че не знае нищо за лятната селекция, подготовка и напускащи. Анонсираното придобиване на акциите от Георги Самуилов продължава да не се случва. Не се знае дали, Ботев ще успее да вземе лиценнз за следващото първенство.

    Затова и от Ботев ще прибегнат до добре познат метод – продажба на играчи за подсигуряване на бюджета за следващия сезон. Както е известно, “Канарчетата” отпаднаха на 1/2-финал за Купата на България от Славия и са далеч от четвъртото място за класиране на бараж за Лига Европа, пише „Тема Спорт“.

    Почти сигурно на тезгяха ще бъде сложен Тодор Неделев. Два клуба от чужбина вече искат национала. Преди дни тийм мениджърът на Ботев Асен Караславов обяви, че Неделев трудно ще бъде задържан. Както е известно, преди година той бе откупен от Майнц 05. Немците обаче задържаха 60% от правата върху бъдещ трансфер. Толкова плащат те и от заплатата му в момента. “Жълто-черните” поемат 10 хиляди евро от възнаграждението на играча, но това сериозно тежи на бюджета. Затова не е изключено клубът да приеме оферта за него.

    В последните години Ботев продаде Жоао Паоло, Омар Косоко и Диого Виана с цел запълване на клубната каса.

    В същото време стана ясно, че в последните дни старши треньорът Николай Киров-Белия и президентът Ангел Палийски са имали сериозни спорове около бъдещето на “канарчетата”. Двамата доста често дори се карали помежду си.

    • 1
      2

      ще те любя скъпа и майка ти и дъщеря ти всички ви обичам подмокрени като си мислите за мене.

  2. 6
    19

    Турското ГМО от 2010-та е от тези, които съсипаха футбола в България! Само тото и гъзене насилните на деня! Крадеца вика дръжте крадеца! Жълта сган!

    • 14
      4

      Преди днешната последна тренировка президентът на Локомотив (Пловдив) Левент Назифоглу донесе баклава и почерпи всички на стадиона. Той обясни, че така се процедирало преди всеки мач в Турция.Муха а а а а ахахаха. Турското ГМО казваш а?

        • 8
          2

          То му стига колко ви черпи вас гейбандата.А,той ли ви направи гейчета,или Коко?

  3. 10
    14

    Андрей, майор Михов сигурно те е опипал и е плакал. Дай либрето, че не понасям дърти доносници. Какво ти каза мумията, ама в текст, видеото утре сутрин, да дефекирам ползотворно….

  4. 8
    9

    Da go hakna na maikati neutralnia mirizliv buferski zadnik ako me razbira6 kvo ti pi6a

  5. 10
    38

    Единственото скандално в този полуфинал беше спестения червен картон на Димов и на Минев.
    Главния съдия се ръководи от помошника си при засади – виждали сме милиони грешки при засади.
    А що се отнася за положението на ниското бразилче, то там имаше контакт, но той се строполи твърде леко – само това чакаше. Трябваше да ми се вдигне картон за симулация

    • 16
      9

      Ти си неутрален полово, миризлив буфер. Дали разбираш какво ти пиша…
      ..

    • 7
      4

      Вальо ясно каза,всеки нормален човек видя че дуспа има,и голът е редовен.Това че ти не си видял…ясен си.

      • 1
        3

        какъв гол? Та славистите спряха да играят, а онзи тотаджия го вкара за да може да провокира напрежение.
        Съдията трябваше да му даде жълт картон за игра след съдийски цигнал за спиране на играта, но не го направи. Точно затова е това правило

  6. 14
    25

    хахха. Андрешко продължава да реже. Жена!

    • 11
      13

      Ама нещо дъртия педал Михов не му се вързва …

Коментарите са затворени