ВИДЕО и СНИМКИ: Представителният отбор на Локомотив Пловдив на гости в училище „Виктория и Крикор Тютюнджиян“ в Пловдив

9
640

Днес представителният отбор на Локомотив Пловдив посети арменското училище в нашия град. Срещата се организира под патронажа на Фенклуб „Локомотив Пловдив“. Заобиколени от развълнувани деца и вдъхновени от техните възгласи, играчите се върнаха в детството си, когато чакаха с нетърпение всяка възможност да се докоснат до своите любимци. Те се отблагодариха на повече от 300 ученици и ги зарадваха с безброй артикули в черно и бяло, докато по уредбата звучаха добре познатите сред децата песни на Пловдивския любимец. Сърцето на града беше огласено от възгласите на децата, които си припомниха най-знаковите победи през последните няколко сезона в компанията на главните действащи лица в тях. Недалеч от мястото, където се е родил нашият спортен клуб, семената на черно-бялата идея намериха плодотворна почва, която обещава да даде добри попълнения в редиците на Пловдивския любимец!

Черно-белият купон завърши с импровизиран мач на малки вратички между учениците и техните черно-бели любимци.

Събитието беше уважено от представители на редица медии, които изразиха възхищението си от перфектната организация на събитието от страна на най-стария фенклуб в България и на ръководството на училището, и изразиха надеждите си, че единствено това е правилният отговор на въпроса как можем да върнем децата на стадионите.

9 КОМЕНТАРА

 1. А защо децата трябва да се запознават с вечно вторите.Това ли е примерът който да следват.Слава богу детето ми не учи вече в това школо.Да взима пример от куците коне на Пловдив не ми е представа за подражание.Но като знам кой гейбандит е директор на училището не се учудвам.То не че е и арменско ,освен на хартия.

 2. 1
  2

  Измислете нещо един път и вие ЖАЛКАРИ ЦИГАНДКИ

 3. 2
  5

  Днеска арменското, утре циганското, вдругиден на джамия и после-не били отбора на малцинствата, ахаха.

  Не бе, ебавам ви, тва са хубави неща, малките трябва да се зарибяват по спорт, не да ми се занимават с чалги и дроги.

  • 6
   1

   Вашите ще правят обиколка в училищата на Рогош, Маноле и Стряма и специално ще гостуват в Белозем

  • Тодоре ,да го сложа в на жена ти дебелия и крив селски гъз ,паляк смешен !!!

 4. 15
  1

  Браво! Прекрасно е да гледаш щастливи деца. Само Локо!

Comments are closed.