Бранителят на Ботев Пловдив коментира бъдещата си раздяла с клуба:
“Футбола е срещи и раздели. На някои места се чувстваш като на гости, на други като у дома си. В Ботев Пловдив се чувствах щастлив, както се чувства човек у дома. Правил съм грешки, но винаги съм играл със сърце и вярвам, че хората, които ме познават знаят, че винаги давам максимума от себе си, просто понякога се получава, друг път не. Ние не сме машини, понякога грешим. Благодарен съм на всички мои съотборници, треньори и ръководството тук за подкрепата, на феновете за това, че усетих, какво е да са зад гърба ми. Аз ще си тръгна само с хубави спомени от този отбор, град и хора, дано и вие ме запомните така.”

 

23 КОМЕНТАРИ

  1. Селянките плюят хайвана , той мисли че дъжд го вали .

  2. 8
    4

    тази купа е най-голямата тото арена на БФС. Чрез нея БФС хем си играе яко тотото с “изненади”, хем помага на закъсалите в момента отбори.
    През 2016 купата е подарена на ЦСКА, който тогава играе в долните дивизии. Каква изненада(каква печалба)?! В резултат се възражда червената футболна общност и Гриша Ганчев прази днешното ГМО.
    През 2017 купата е подарена на Ботев с цел предотвратяване на разпад и финансов колапс. По този начин Ботев играе в ЛЕ а и успява да продаде няколко играча. Бюджета за 2018 е вързан!
    Сега обаче идва ред на други. Левски са крайно нуждаещи се – от 2009 нямат трофей и са унижавани и от ЦСКА и от Лудогорец. Публиката им беснее. Славия обаче също иска, а и “изненадата” ще е голяма, което значи и повече печалба.. Затова е трудно да се предвиди кой ще “спечели” купата.
    Трябва да се изчакат резултатите от баражите за да има повече ясното. Ако Славия се добере до ЛЕ (Берое са държавен отбор) то тогава купата е сигурна за Левски.

    • 5
      4

      да де, ама на нас никога няма да я “подарят”, защото сме леваци от класа и дори един финал няма да можем да изиграем като хората – ний сме просто една шайка буфосинхронисти с леви наклонности, ккто каза и шефа Ицето – Алах да наспори годините му – да го оженим за моделката и още 100 години да ни е президент.

      • 2
        2

        не.ние си имаме стадион, собственик и не сме “КРАЙНО НУЙДАЕЩИ СЕ” като вас.
        А и нямаме огромни дъулгове като вас, Левски и ЦСКА

  3. 5
    4

    Охоооо – “Благодарен съм на феновете за това, че усетих, какво е да са зад гърба ми”…. имало е задни прашки значи с феновете…. и да не се обадите….

  4. 3
    5

    Без да иска стана просто го смачкаха дистанционно и закъсня с ритника-добре го цапна ама ни отрязоха говедата предварително с предателите съдии…

  5. 11
    5

    Не плюйте по Пламен Димов. Каквото можа – направи – играе мъжки, нахъсано – но това му е формата сега. Гол на Бейтар, последната дузпа срещу Лудогорец..
    За далавери — без доказателства не става да говорим, дайте да не се правим на циганки-гледачки.

  6. 10
    9

    Левскари и слависти още от днес могат да купуват билети за финала
    27 април 2018 | 13:22
    Левскари и слависти още от днес могат да купуват билети за финала

    Чаканите с огромен интерес от феновете на Левски и Славия билети за финала за Купата на България ще бъдат пуснати в продажба още днес. Сблъсъкът между най-старите български отбори ще се проведе на 9 май (сряда) на стадион “Васил Левски” и е с начален час 19:30 часа. Ценните хартийки ще се разпространяват в мрежата на Евентим, а феновете на “сините” ще могат да се сдобият с билети от националния фенклуб на Левски.

    Хубавата новина за изпадналите в еуфория фенове на “сините” след отстраняването на ЦСКА-София (с общ резултат 4:2) е, че този път няма да има буферни зони между секторите “А”, “Б” и В”, като ще могат да напълнят три сектора, за да помогнат на своя тим да спечели първи трофей от 2009 година.
    Левски – ЦСКА-София – Купа на България+176

    Агитката на Славия ще бъда настанена в първата част (лъвчето, блок 44 и 45) на Сектор “Г” откъм Сектор “А”, в които също ще бъдат дадени три блока за привържениците на най-стария столичен клуб.
    Феновете на Славия по време на мача с Ботев Пд+33

    Поради проявения огромния интерес към финалната среща през последните дни организаторите взеха решение да пуснат още днес в продажба 30 000 билета, като са приготвили още няколко хиляди, ако тези бъдат изкупени.

    Привържаниците на Славия вече готвят специални хореографии за мача, като се надяват отново да съсипят мечтите на Левски, както през 2013 година(с равенство 1:1), когато им отнеха титлата пред пълния “Георги Аспарухов”. Двата клуба излизат в първи финал от 1996 година, когато “сините” напуснаха демонстративно през второто полувреме при резултат 0:1, като Славия вдигна на този етап последната си седма купа със служебен резултат 4:0. На полуфинала столичани отстраниха Ботев (Пловдив) след общ резултат 2:2, като достигнаха първи финал от 2011 година, когато отстъпиха с 0:1 от ЦСКА.

    Левскарите, които са рекордьори по отличия в турнира, гонят своята 27-а купа, която последно спечелиха през 2007 година, а след това загубиха два финала – 2013 година от Берое (след 3:3 в редовното време и загуба на дузпи) и 2015 година от Черно море (след 1:2 в продълженията).

    • 4
      2

      Чаканите с огромен интерес от феновете на Левски и Славия билети за финала за Купата на България ще бъдат пуснати в продажба по-късно днес, научи Sportal.bg. Сблъсъкът между най-старите столичани отбори ще се проведе на 9 май (сряда) на стадион “Васил Левски” и е с начален час 19:30 часа. Ценните хартийки ще се разпространяват в мрежата на Евентим, а феновете на “сините” ще могат да се сдобият с билети от националния фенклуб на Левски.
      Цените на билетите ще бъдат подобно на тези от последните години, когато двубоят за трофея се завърна на Националния стадион – Сектор “А” – 20 лева, Сектор “В” – 15 лева, Секторите “Б” и “Г” – 10 лева.

      Хубавата новина за изпадналите в еуфория фенове на “сините” след отстраняването на ЦСКА-София (с общ резултат 4:2) е, че този път няма да има буферни зони между секторите “А”, “Б” и В”, като ще могат да напълнят три сектора, за да помогнат на своя тим да спечели първи трофей от 2009 година, когато стана шампиони и взеха Суперкупата на България.
      Левски – ЦСКА-София – Купа на България+176

      Агитката на Славия ще бъда настанена в първата част (лъвчето, блок 44 и 45) на Сектор “Г” откъм Сектор “А”, в които също ще бъдат дадени три блока за привържениците на най-стария столичен клуб.
      Феновете на Славия по време на мача с Ботев Пд+33

      Разпределение на билетите за Сектор “А” ще бъде следното: Блокове 8, 13, 14 и 15 за Левски, а блокове 9, 10, 11 за “белите”, като 12-и блок няма да бъде продаван, тъй като ще се явява буфер между феновете на двата тима под козирката.

      Поради проявения огромния интерес към финалната среща през последните дни организаторите взеха решение да пуснат още днес в продажба 30 000 билета, като са приготвили още няколко хиляди, ако тези бъдат изкупени.

      На тази етап на изчакване ще бъдат 3000 места в лъвчето на Сектор “Г” откъм Сектор “В”, което ще бъде пуснато на пазара, ако “сините” изкупят своите билети.

      Хореографията на феновете на Левски на мача с Лацио+8
      Феновете на 26-кратните шампиони са изключително мотивирани да напълнят възможно най-много “Васил Левски”, за да бъдат 12-ият играч, който да тласне тима към края на тази рекордна и кошмарна серия от девет години без отличие за клуба.

      От ръководството на клуба и шефовете на фенклуба предвид интереса, които има през последните часове, дори вярват, че левскарите могат да се изсипят повече от тези 35 000 на 100-годишнината на клуба. Чак тогава организаторите и полицията ще мислят за вариант да бъдат продадени билети от Сектор “Г” след лъвчето.

      Феновете на Славия по време на мача с Ботев Пд+33
      Привържаниците на Славия също вече готвят специални хореографии за мача, като се надяват отново да съсипят мечтите на Левски, както през 2013 година(с равенство 1:1), когато им отнеха титлата пред пълния “Георги Аспарухов”. Двата клуба излизат в първи финал от 1996 година, когато “сините” напуснаха демонстративно през второто полувреме при резултат 0:1, като Славия вдигна на този етап последната си седма купа със служебен резултат 4:0. На полуфинала столичани отстраниха Ботев (Пловдив) след общ резултат 2:2, като достигнаха първи финал от 2011 година, когато отстъпиха с 0:1 от ЦСКА.

      Левскарите, които са рекордьори по отличия в турнира, гонят своята 27-а купа, която последно спечелиха през 2007 година, а след това загубиха два финала – 2013 година от Берое (след 3:3 в редовното време и загуба на дузпи) и 2015 година от Черно море (след 1:2 в продълженията).

    • 3
      3

      Днес по обяд видях в един ресторант в София Бошко Балабан. Вика ми – ония мойте баламурници Железничар ли бяха, Стрелочник ли – живи ли са? Мърдат ли, мърдат ли?
      Какво да му кажа на човека.. Викам – мърдат бе, ама под водата – дънни риби, той се спука от смях.
      Да им носиш много поздрави вика, дано са забравили онова 7:1. Пичага излезе..

      • Оня, барабана седеше на една маса с Дража Вълчева и Кочо Гяуров ,нали? Пропаднал наркоман, помоли селската организация …бекапекъмкатебе да те финансира за комуна в Испания!!! Бързо!!!

  7. 12
    10

    Тотопорното със Славия ме отказа тотално от бг футбола

  8. 14
    4

    Има ли специалисти по отлепване на стар, вонящ, токсичен мокет?

  9. 12
    15

    Чувствах се като у дома си! Аз съм спец по уредените мачове и тук си паснах с точния тото отбор!

  10. 14
    22

    Някой ще попита ли кака Неделя,и бате Лъчо, хареса ли им мача?Нали знаеш кой гори?Бушона.Белия се направи на мъж, изгони момчето,и сега той е по-чист от всякога.

  11. 21
    16

    Не само Димов беше хванат на мача със Славия. Има още имета, които ако ги разберете ще се хванете за главата. Ще ви кажа само, че и двамата са капитани на отбора. Като ми казаха и ми се отсщя да ходя на мачове.

  12. 20
    9

    Този никога не ми е допадал…. колкото до мача със славия, само той си знае….

Коментарите са затворени