От ръководството на Ботев Пловдив разкриха пред Plovdivderby.com, че няма да предлагат нов договор на Пламен Димов. Контрактът на бранителя изтича през това лято, но явно жълто-черните шефове не са доволни от представянето му.

Все пак от ръководството уточниха пред медията ни, че статутът на играча няма да бъде променен до края на сезона.

Припомняме, че Пламен Димов отнесе и сериозно наказание, като за обида на рефера той бе наказан с 5000 лева глоба и два мача.

17 КОМЕНТАРИ

  1. 2
    4

    Пламене, парите които взе от Венци дано за лекарства да ги дадеш ! Няма да ни липсваш !

  2. 10
    6

    Повръща ми се от потни Мангали не можеш свободно да се движиш през града без да ги видиш от как научиха и за интернет и тук се движат на пълчища!!!Я ДА ВИ ЕБА МАЙКИТЕ НА САПУН ВЪВ ГАЗОВИТЕ КАМЕРИ ИЗРОДИ!!!!!!!!!!!!!!!!!

    • 6
      9

      Че ти от кога се движиш по града бе Селяк Коматевски?На теб ти се повръща от фалшивата домашарка, а’й бегай да спиш,че ще трябва да ставаш рано.

      • Селяк е бащати а ти плод на пиянска чикия миризлив лилав ЦИГАНИН!!!

  3. 16
    24

    Занчи, тая година оставамее без Купа, без Лига Европа, без победи над Говеда и Чорбари в София, без надежда за подновяване на Колежа, най-вероятно без Тошко, без Жоао. Най-лошото обаче е, че няма да вземем и лиценз за другия сезон. Плачче ми се.

  4. 13
    20

    Ся и Тошку щял да се маха…
    Кънари по добре да ни закриват!

  5. 16
    35

    Сега разбрах, че всичко което казват Локото за нас е вярно! Селски отбор! Некадърно ръководство! Белия е слаб треньор и скоро ще лъсне всичко!

  6. 14
    5

    Защо ли не съм изненадан,той си свърши работата, може вече да си отиде.

  7. 37
    1

    същият като Пламен Николов.. кинтите са важни, не фланелката.

Коментарите са затворени