Показаха червен картон на Димов в Ботев

25
2316

Старши-треньорът на Ботев Пловдив Николай Киров показа червен картон на бранителя Пламен Димов. Централният защитник ще бъде изваден от състава и Белия ще разчита до края на шампионата на Пиргов и Терзиев. Причината е серията гафове, които направи Димов в последните мачове на канарчетата.

25 КОМЕНТАРА

 1. Един съвет , това момченце игра ганкиното, не може Венци да не го е хванал.

 2. 3
  11

  Жълти ревливи женички,стига сте плакали!Отивай те да тесате тревата в Коматево,Белозем,Маноле ,че от дъждовете порасна!Вие без това за друго не ставате!Криви тиквоци!

 3. 10
  3

  Съвсем правилно.

  Тоя нещастник ни продаде срещу Корема, очевидно беше.

  Автогол срещу Левски, автогол срещу Литекс, дузп срещу Славия…ВЪН МАМАТИДЕБА!

  Проблемът е че Пиргов и Терзиев са същите нещастници и колкото по-скоро ги изхвърлят и тях-толкова по-добре.

 4. 6
  3

  Кога ще се връчва наградата,за най-красив автогол? Както се изразява Илиян Енев,КАНДИДАТИ НЕ ЛИПСВАТ.

 5. 19

  Ако е мъж, това момче следва да разкаже как и по какъв начин е „хванат“ за този мач. Kaк са го принудили или пък той сам се е продал. Но ако иска да не бъде мразен от ботевистите да разкаже всичко, даже ако може и да заведе дело. Тогава ще си тръгне с високо вдигната глава и няма да бъде мразен.

  • Има ли хванат за продаден мач в България? Няма доказателства. Човека прибра парите, а ние се чудим продаде ли мача или толкова си може. Ники Киров го разкри още там, на мача.

 6. 11
  26

  Питам аз – защо на стадиона в Коматево се разрешава да се играят мачове? Ходили ли сте там? Там е заложена бомба, която жестоко цъка и всеки момент ще избухне. Всеки момент може да се стигне до смъртен случай. Това е някакво тренировъчно игрище с ужасяващи трибуни, а най-долу – на първите редове, съм забелязал да има деца. Какво чакаме – на български „Хейзел” или „Хилзбъро” да станем свидетели?
  Сега за Славия. Ние достигнахме до финала с много труд. Погледнете колко отбора отпаднаха от турнира, но нито един от тях не подскочи и не нападна съдиите. Само един орева цял Пловдив и даже цяла България.
  Искали дузпа, нямало засада. Да, ама при засадата играчите спряха да играят, защото страничният рефер беше вдигнал флага си. Освен това да връщам ли назад лентата и да припомням ли, че в началото на двубоя и ние имахме претенции за дузпа.

  • 21
   7

   Ей мангал какъв страничен? Какъв флаг? Ония от Славия гониха до дупка, Урсула се хвърли да спасява. Аре скрийте се малко и си гледайте пикливия клуб на стадиончето с форма на полумесец.

  • 12
   4

   И кво ще правите на финала бе мишки? Пак ще продавате мачове.
   И на тая порнография оня ден имаше деца и гледаха на Урсула женските изпълнения, това е по-страшното, а не Коматево!

 7. 8
  26

  Няма по прости, по криви кратуни от феновете на Ботев

 8. 8
  6

  За времето си досега Пиргов има в актива си автогол, червен картон и едно полувреме за Верея. Благодарности за положените усилия и прав му път.

 9. 11
  2

  има детектор на лъжата и може да потвърди или не тия съмнения…

 10. 11
  6

  Онзи малоумник Пиргов също трябва да се разкара! Само пари взима, а един мач няма за нас. Да го подарим на Локото и жив и здрав там при брат си.

  • 8
   18

   Кой дойде при вас и нищо не става! Защо ли? Може би на никой не му се играе пред жени в неадекватно състояние?
   Иначе, дайте ни Пиргов и ще видите разликата в играта му!

 11. 16
  2

  Отдавна трябваше да се вземе това решение.И Терзиев и Пиргов грешат,ама тоя е отличник.

 12. 28
  4

  Браво за решението, г-н Киров! Вън продажниците от Ботев! Усетихме го, че е хванат още по време на мача.

  • 12
   8

   Какъв продажник??? Та той толкова си може, онзи другия и той е същият некадърник(Пиргов)..

 13. 29
  2

  Тои не сгреши единствено за дузпата, имаше още една ситуация първото полувреме когато пак изрита по подобен начин нападател на Славия , без изобщо да търси топката и без изобщо да осъзнава че прави нарушение в непосредствена близост до нашата врата
  Това ме навява на мисълта , че е бил хванат преди мача, само се чудя не са ли го подозирали още преди мача и изобщо да не го пускат да играе
  Едно е сигурно, никога повече не бива да слага жълт екип и да играе за Ботев , а ако има сигурни доказателства , че е играл симулативно, нека да му се търси отговорност

 14. 36
  6

  Бургаското говедо се беше продало на Венци Корема,това се знаше още преди мача.Вън от Ботев!

Comments are closed.