Отборите на Локомотив (Пловдив) и Септември излизат един срещу друг днес в среща от група “Б” на втората осмица от 20:00 часа на Лаута. Това е пряк сблъсък между първия и втория във временното класиране и днешният двубой може да даде отговор кой от тях ще завърши на първото и кой на второто място. Това важи в особено голяма степен, ако гостите на “Лаута” си тръгнат с трите точки. При това положение те ще бъдат сигурен първенец, тъй като ще дръпнат с 5 точки пред днешния си съперник кръг преди края.

Досега Локо и Септември вече изиграха три мача помежду си този сезон. В редовния сезон “Железничарите” спечелиха с 1:0 първия мач в Пловдив, а в ответния двубой в София Септември отговори с успех с 3:1. Първата среща от плейофа пък остана без голове и без победител – 0:0.

Макар да има значение за първата позиция в крайното класиране, срещата все пак не е на живот и смърт за отборите. Те са сигурни, че ще играят в баража за 7-10 място и да имат шанс да се доберат до Лига Европа. Мястото в крайното класиране ще определи единствено съперника, с който ще играят в следващия етап.

В състава на домакините няма особени кадрови проблеми. Единственият отсъстващ е наказания Муса Мохамед. Иначе треньорът Бруно Акрапович се очаква да заложи на Милина под рамката и Абдулахи, Везалов, Езе и Велковски в защита. Банович и Елитон ще са двойката опорни халфове, а Буна и Райков ще действат на крилата. Умарбаев ще бъде в ролята на плеймейкър, а атаката ще води Аралица.

В същото време проблемите в Септември не са никак малко. Дяков, Николов и Орачев са в лазарета, а Стоянов и Алвеш са наказани. Така Николай Митов се предполага, че ще пусне в игра галев на вратата и Генчев, Костадинов, Добрев и Елтон в защита. Чандържв и Меледже ще действат в средата на терена, а Тилев и Гади ще оперират на крилата. Атаката ще води Тошев, а зад гърба му ще бъде Галчев.

12 КОМЕНТАРИ

  1. Момчета,идвайте на стадиона!В момента сме 187 души заедно с охраната.

    • Каква жалка картинка! 187 души на стадиона, 10-ина мангала мучат и квичат фалшиво от “фесика” другите чоплят семки и псуват като мангали….. о извинете те са си мангали!

      • И Митов – жадното, се гаври с лаутарите за пореден път!

  2. 3
    2

    Преустановяваме приемането на залози на точен резултат 1:0 или 0:0 на тази среща.

  3. 3
    2

    Ябааа локуту първи лий ва?
    Вбааа….
    Зимъм жината и дицата и отивами да са изкъпим в Марица, да съ снимами с отбора на локуту!
    Вбаса куга сми станъли първи начи???

  4. 3
    2

    Ще спукаме топката,от изритвания,ще направим 0-0,и Бруно ще се произнесе:Добро е,равен е О.К.сЕга се готвим,за важните мачове,неска шо сме Играли все е добро.

  5. 6
    6

    Ремзи, крановете дойдоха ли, че не съм минавал да видя? 20-ти мина…

    • 2
      4

      Как ша видиш бе, анонимник, куту от стулипинуву не излизаш

  6. 5
    4

    Нашту Локо на първо място. Локо – шампион! Саде Локо!

    • 5
      6

      Ремзи, продай малко желязо и найлон, че 20лв утре от къде?

      • 2
        3

        То да има за ичкия за мача довечера, за утре ша му мислим. Саде Локу.

Коментарите са затворени