“Имаме два варианта за концесията на стадион Христо Ботев. Единият е да я развалим и да тръгнем по нов път, а вторият е да се продължи срокът за строеж. Общината ще подкрепи общо взето всичко, което поискат от клуба и бъде подкрепено от футболната общност. Лошото е, че от 5 дни нямам телефон, защото го счупих. От 3 дни се опитвам да се свържа със Самуилов, но просто нямах телефон. Следобед ще го търся за среща утре. Бяхме се разбрали да се видим тази седмица. Надявам се, че утре ще може да направим среща с него и да вземем решение. Всички искаме стадион “Христо Ботев” да се случи. Може да удовлетворим желанието включително за допълнителни терени към стадиона”, каза още кметът.

25 КОМЕНТАРИ

  1. Сетих се когато и на Банкера му се счупи телефона…Колко мъка има по този свят,Боже!

  2. 10
    4

    Спънката била, че ангелчо палийски искал да купи терена под стадиона, ама нямал 10мил евро да го купи и сега прави спънки уж от името на клуба! Чуди се как да се навре хайвана. Той кмета го каза най правилно- нас ни интересува човекът с парите- Самуилов, а човека без пари- ангелчо сервитьорчето не е важен и нени интересува. Тоя кърлеж само да го махнем и стадион ще имаме и отбора няма да се разпродава постоянно и Белия няма да се махне лятото!

  3. 13
    1

    Самуилов каза:Ако този век стадиона не стане,през другия ще стане,ако пак не се случи, очаквайте след прераждането.

  4. 13
    3

    По абсурдно обяснение от това не бяхме чували…Лъжа е..Кмете..Колко са неустойките по Концесията още не казвате..Голямо увъртане падна..След Зоологическата градина тука Измамата е грандиозна!!!Има Европейски институции !

  5. 13
    3

    Какво има да ги чака и търси по телефона?! Има ли закон в тази страна или няма? Има ли прокуратура или няма?! Чии интереси защитава тази прокуратура? Чии интереси защитава този кмет??!!

  6. 14
    4

    Въри ма сляз че не моа са кача……с тея жълти карикатури ша падна от смях…..в Коматлу до гроб.

  7. 19
    6

    Време е бай Ставри да се намеси. Това е самопризнание

  8. 17
    7

    Работата е ясна! Ще си играем в Коматево до живот! Жалко!

  9. 8
    11

    Много ясно,че Самуилов ще иска допълнителни терени за компенсация.Така се хвърлят милиони за нещо,което не е твое.Крушата за кво иска 50 дка в Тракия. Никой няма да си даде парите без да има някаква възвращаемост.А тук става въпрос за много кинти.

    • 9
      2

      И какво ще ги прави тези толкова ценни допълнителни декара??!!! Мол ли?! Ами то има 100 мола в града вече. Нали не мислиш, че всички са дори на печалба?!

      • 1
        7

        Ако им ги дадат за 35 години всичко могат да направят.

        • 9
          1

          ти съзнаваш ли, че никой няма правои да “дава” общински земи?! Това да не е царството на Орките??

  10. 16
    4

    Кмете,ела ще ти подаря една NOKIA 3310, няма чупене и батерията кара 1 месец!

  11. 20
    12

    Стига сте ни правели на мсймуни! Какви допълнителни терени, какви 5 лв. Кой ги иска тези допълнителни терени? На кого са обещани? Палийски се скри и го е страх да се покаже. Нали обеща, парите от ЛЕ и Косоко отиват за стадиона. С ТОЗИ 1.5М лв можеше да се вземе акт 14 т.е. да се завърши „чашата” на стадиона. Аман от далавери за сметка на феновете, които си искат стадиона. Стадион, който намат заради управленски грешки на същото това ръководство. Като не можеш да се справиш излизаш пред всички и казваш „не мога, довиждане!”.

    • 12
      3

      Да кажеш . но се искат топки за това, а някои са женски полов орган.

    • 11
      3

      Как на кого? На някой за мол!! Правят ни на маймуни!! Защо иначе Тотев толкова ще иска да помага, а не спази закона – защото се замисля поредната далавера.
      Виж буферите колко ги бавят за тяхната концесия – щото там няма далавера за мамин Тотьо

  12. 14
    8

    По-смешно нещо не бях чел.Срамота.Когато някой се опитва да скрие жена си от любовницата,не го прави толкова ефтино,и аматьорски,найстина за големи балъци ни вземат.Аз бих купил и подарил един телефон на Г-Н Тотев,ако действително до там го е докарал.

  13. 23
    19

    Жълтурският сериал няма край, цирк коматевски отново забавлява.Вън от града на Локомотив боклуци.

  14. 21
    13

    Хахахахахахахахахаххах

  15. 27
    9

    Няма такъв смешен кмет! Пълна подигравка с Пловдив!!!

  16. 28
    17

    Тотев, внимавай, да не нарушиш закона. Ботев плащат ли си концесинните такси по изтичащия договор. Скоро ще ти пратим проверка от Европейският съд, да видят и проверят какви ги вършиш по този стадион, какво прикриваш и как със заобиколки на закона се опитвааш да помагаш на частен футболен клуб. Емейли до където трябва се пишат за минути!!

    • 16
      27

      Ей пъпчасъл, пубертет ,смачкан….ти нали се сещаш ,че имаш IP ! Теб и оная мърша стикс ще бъдете пръснати в най-скоро време

      • 13
        20

        Те цялата маала са на един IP…

      • 20
        4

        Значи, ето кой ще търсим ако стане нещо със Стикс. Записафх ме ти IP адреса.

  17. 20
    9

    Леле, става въпрос за стадион за сумати милиони, а кметът си счупил телефона и нямал връзка. Все едно последният апарат на земята е бил в него. Това е повече от ЪПСУРТНО изказване

Коментарите са затворени