Лидерът ФК “Садово” загуби първи точки от началото на първенството в “А” ОФГ-Пловдив. Това се случи при гостуването на един от тимовете в горната част на таблицата – ОФК “Тракия” Стамболийски. Домакините откриха резултата още във втората минута след пряк свободен удар. Петър Бръсков изпълни точно и даде преднина на домакините. В следващата атака Букорашлиев излезе  сам срещу вратаря, но би в аут и пропусна да удвои. От там нататък лидерът в класирането имаше леко игрово превъзходство, но успя само да изравни чрез Георги Христозов-Бекъма, след контраатака, както и да създаде няколко положения, но до пълен обрат в този мач не се стигна. Факторите за този резултат може да са няколко, според гостите: “Умора от игран турнир през седмицата, отпускане заради добрия точков актив, леко подценяване на все пак относително добрия тим на Стамболийски и може би мисъл за баражите или всичко накуп.”

В друг мач от днес “Металик” Сопот победи с 0:2 като гост “Спортист” Г.Чардак, а “Вихър” Строево надви адашите си от Белозем с 3:2. “Вихър” Войводиново отказаха да играят срещу добилия печална слава “Кричим” и записват служебна загуба.

“Садово” продължава да водач в класирането с 67 точки, пред втория “Вихър” Строево с 56. “Тракия” Стамболийски е на 3-то място с 45 точки.

21 април 2018, събота, 17:00 ч / XXIV кръг:
Житница (Житница) - Марица 2003 (Маноле)                  3:0 
Спортист 1948 (Голям чардак) - Металик 1938 (Сопот)       0:2 
Калояново (Калояново) - Дълго поле (Дълго поле)      отложен за 2 май
Тракия 06 (Стамболийски) - Садово (Садово)                1:1 
Вихър (Строево) - Вихър (Белозем)                         3:2
в Куртово Конаре: *
Кричим (Кричим) - Вихър (Войводиново)                 сл. 3:0 
* - на неутрален терен заради наказание с лишаване от домакинство на
    Кричим.
22 април 2018, неделя, 17:00 ч / XXIV кръг:
Вихър (Войсил) - Момино (Момино село)                      - 
Секирово (кв.Секирово, Рак) - Марица 1951 (Първомай)       - 

1 КОМЕНТАР

  1. Стига с тово Садово – измислен отбор от наемници . Напишете и нещо за другите аматьори!)!

Коментарите са затворени