ПФК “Ботев” ще подкрепи инициираната от “жълто-черните” привърженици демонстрация, чиято цел е да провокира подновяването на реконструкцията на стадион “Христо Ботев”.

Ръководители и служители на клуба, които няма да бъдат ангажирани с организацията на двубоя срещу “Левски” същия ден, ще се присъединят към събирането на Ботевистите на “Колежа” в 10:30 ч. на разпети петък, за да покажат своята съпричастност и огромно желание “Ботев” да се завърне в своя дом.

Клубът, представителният “жълто-черен” отбор и всички Ботевисти заслужават да имат нови паметни мигове в своята крепост – стадион “Христо Ботев”.

“Ботев” като клуб извървя много дълъг административен път в последните години, за да може реконструкцията на “Колежа” да бъде подновена и доведена до успешен край. Вярваме, че скоро резултатите от този тежък труд ще бъдат видими за всички.

27 КОМЕНТАРИ

  1. Бат ангеле ти за какво ще протестираш бе. Нали заради теб нямаме стадион бе боклук.

  2. 6
    4

    Малееее каква треска ги тресе лилавите подчовеци по-коментарите ще ги познаете чак не е истина виждат ,че усилията ще дадат резултат и взеха да се самоубиват публично защото бат крушо ги клати вече доста време за бази стадион!!!Нашият стадион ще вземе някой да го построи е те ще трябва да си останат със Гнусният полумесец зад аграрния на които и желязното скеле не могат да напълнят хахахахаха!!!!!!!!!!!!!!!!

  3. 8
    6

    Кънари, знаете че винаги има едно Но! Стадиона ще го вдигнем, Но, трябва да бутнем това, което е в момента! Всичко е ръждясало!
    Обещаваме тържествено, че няма да се повтори случилото се от предния опит за строене!
    Аййеее кьнааррриииии!

    • 8
      4

      Малко остана да се завърнат багерите и крановете.Това ще е официалното закриване на ФК Столипиново.

  4. 9
    4

    Мангалите се тресат в предсмъртни гърчове.Още малко остана и ще се обяви всичко за акциите за стадиона и за новите спонсори.Циганите ги чакат много тежки времена,разбитите им черепи не са нищо,душевните им рани ще са по-жестоки.

    • 8
      4

      Циганите умряха вече.Срещу Дунав 150 човека на стадиона и 3 500 лв глоба заради димки и факли.Крушар закривай чупените муцуни.

  5. 6
    3

    Дни след като новият доста спорен проектозакон за регулиране на дейностите в сектор горива влезе в парламента с подкрепата на депутати от всички партии, собственикът на един от значимите играчи на пазара, “Инса ойл”, демонстративно напусна Българската петролна и газова асоциация. Излизането от клуба на големите на компанията на Георги Самуилов, който напоследък влезе в публичното полезрение, като финансира покупката на Общинска банка, беше съобщено с изявление в медиите на депутата Делян Пеевски. В писмото си Самуилов обяви, че не желае управляваното от него дружество да бъде замесено по какъвто и да е начин в лансиране на идеи, компрометиращи свободната конкуренция и налагащи монополни практики. Наред с принципните позиции той персонално напада и генералния директор на най-големия търговец на горива “Лукойл България” Валентин Златев, който е и председател на Българската петролна и газова асоциация.

  6. 9
    8

    10.30 на Разпети петък -мангалите на протест, в 12 – в джамията за обедна молитва, после към Куматяву за следобеден секс с говеда

  7. 10
    11

    По-стар комунистически и съвременен гербераски способ ”всичкото мангал на баламатума”, тъй де
    така беше навремето в казармата.
    Ленински съботник кога?
    Багери кога?
    Собственик кога?
    52 милиона дългове кога ?

  8. 14
    13

    Само най-големите мангали, мюсюлмани и неверници могат да организират протести на един от най-големите християнски празници. Срам те за България , мърши!

    • 9
      4

      Те са заченати в сараи от манафите на караибрахим !

  9. 15
    9

    Ами и на мен ми са идваше ама Стоян канара ме помоли да му дам едно рамо за коленето на йъегнето ба.

    • И с какво ще попречи?С 39%?Нещо си се объркал тотално!!

  10. 13
    11

    Ей гнусен циганин,този тъй наречен юротест не е срещу гн Самоилов,а срещу безхаберието на държавата към спорта като цяло…но ти си прост циганин и не ти е ясно!
    Взимайте пример от Дунав хРусе

    • 2
      7

      този “протест” е с искане държавата да ви построй стадион.
      Не се напъваите да го изкарате с благородна цел, защото не е!
      Целта е ОТНОВО да усвойте народна пара!!!

      • 1
        1

        От злоба,или от неграмотност си изтърсил този шедьовър?Май съчетание от двете!

  11. 10
    11

    още от сега започвате да “протестирате” и да искате титла

  12. 10
    12

    хаха. не протест а просене.
    Опити да се изнудва държавата.

  13. 16
    17

    Като искате да протестирате, идете в Раковски пред къщата на уж новия ви собственик и протестирайте колкото искате. Общината не ви пречи, държавата също… Егати наглата паплач!

    • 12
      7

      Кюстендилско недоразумение,протеста не е срещу дадена личност!Протеста е,обществеността да разбере,че не ни е безразлично какво се случва в любимият ни град с любимият ни отбор и най-вече за нашият дом!!!

      • 7
        7

        Неграмотнико, първо научи правописа! На три реда си допуснал над 6 грешки!… И какво се случва с отбора ви? Нямате пари и искате някой да ви построи стадион, нали така? Ами съберете, щом много милеете за отборчето си, съберете! Или новият ви собственик (задлъжнял до уши “бизнесмен” от Раковски) да ви даде. Идете пред дома му и протестирайте. В Пловдив на никой не му пука за вас и нерешимите ви проблеми. А дали съм “кюстендилско недоразумение”, попитай майка си. Тя, милата, много обича да забавлява локомотивци…

  14. 20
    10

    Добре де, щом всичко е изчистено и за собствеността и за строежа, защо така агресивно се натяква за този протест! Сдружения, клуб, реклами….? Значи има нещо, което не е наред и целта е да се делонстрира натиск, който да накара институциите да си затворят очите!?
    Надеждите явно са свързани и с предстоящите избори, на които кмета и въобще кандидатите за власт да натрупат точки за да бъдат преизбрани!?
    Протест се прави, само когато някой умишлено пречи на нещо. В случая няма такъв освен старите неуредици на клуба, липсата на инвеститор и собственик!
    И защо 4 години никой не протестира и никой не не направи това, което се случи само в рамките на няколко седмици??? Очевидно пак има неща които се прикриват умишлено!?

    • 5
      4

      Целта е на 12 април ОС да удължи срока за строителството на стадиона.

      • 7
        4

        Добре, ама има закони и конкретни документи със срокове, които при неспазване изискват неустойка и то не малка сума! С удължаване на концесията тези неустойки по закон не могат да се преудолеят! До сега от всички концесии не само в Пловдив това би било прецедент и не би било никак добър пример за в бъдеще, зщото утре всеки концесионер може дда иска да постъпи по същия начин!? А тук става въпрос са гигантски проект, за много милиони, но с изцяло частен интерес!

Коментарите са затворени