Обръщение на УС на “Клуб на привържениците на Ботев Пловдив” и Обединени фракции BULTRAS
Уважаеми ботевисти,
      На 03.08.2017г., в устен разговор, УС на „Клуб на привържениците на Ботев Пловдив” поиска среща с УС на Сдружение “ПФК Ботев”, в качеството му на мажоритарен собственик на ПФК „Ботев” АД, с цел повдигане на въпроса за постигане на единствено важната за съществуването на ПФК „Ботев” Пловдив цел- довъшването и въвеждането в експлоатация на стадион „Христо Ботев”. В следващите дни такава ни бе отказана.
      На 08.08.2017г. изпратихме писма по електронна поща на всеки член на УС на Сдружение “ПФК Ботев”, като коректно изчакахме 14 /четиринадесет/ дни за отговори и определяне на дата за срещата, в удобно за тях време и място. Получихме лични отговори само от двама от членовете, но не получихме конкретно предложение за провеждане на срещата.
      Днес, 27.08.2017 г., УС на „Клуб на привържениците на Ботев Пловдив” се чувства задължен да уведоми членовете си за своята позиция, като формулира считаните за най-важни въпроси, които желаеше да дискутира.
1. Какво се случва с подновяването на строителството на стадион „Христо Ботев”, какви са пречките, които има и какъв според тях е начинът да се пристъпи към  изпълнението му? Проучено ли е документалното състояние на строежа, на Договора за концесия и отношенията  с Изпълнителя, Строителния надзор и Община Пловдив? Проучени ли са възможностите за поетапно изграждане и въвеждане в експлоатация, както и за лицензирането му в такъв вид?
2. Направени ли са всички необходими стъпки за установяване на обстоятелствата по финансовото и правно състояние на ПФК „Ботев” АД и преценена ли е възможността за решаване на проблемите със задълженията и обвързаностите? Какво е състоянието на казуса с преструктурирането на задълженията и обявеното увеличение на капитала на ПФК „Ботев” АД? Пречка ли е всичко това за рестартиране на строителството на стадион „Христо Ботев”?
     3. Във връзка с информациите, че ще бъдат прехвърлени акциите на ПФК „Ботев” АД на г-н Георги Самуилов, проведен ли е разговор и ако не е, правени ли са опити за среща с него и изясняване на намеренията му относно издръжката на клуба и изграждането на стадион „Христо Ботев”?
     4. Проучена ли е възможността за финансиране на строежа  и реална ли е възможността за рестартиране на строителството на стадион „Христо Ботев” с постъпленията от участието ни в ЛЕ?

 

С уважение:

УС на “Клуб на привържениците на Ботев Пловдив

56 КОМЕНТАРИ

  1. 3
    1

    Последно – кога ше е срещата?
    или пак ше се измъкнат тия нащи хубавци?!

  2. 5
    10

    АПАПИ, НЕМА ДА СЕ ПРИТЕСНЯВАТЕ! ВАЖНОТО Е, ЧИ НАШИЯ ВЕЛИК КЛОАКОМОТИФФФФ ВЪРВИ НАПРЕШ!!!! СЪДЕ ЛОКУ! АШКОЛСУН ХРАБРИ ЛА*ЙНОМЕТИ!!! ПУФ ПАФ………КЕНЦ:) С КРУШО В СЪРСЕТО!!!:)

    • 6
      2

      Кюнлия селски не се издавай че си от изгревбойс ха ха

    • Този ,друсан ли е,идиот ли е не мога да разбера,но като се появи във форум,започвам да се срамувам,че между човеците има такива ненормалници!Пази Боже!

  3. 13
    5

    Ни съ карайти Ботевъ ще пребъде!
    Надявам се и Аз!

  4. 18
    13

    Споко кьнарие хубавите неща стават бавно.

  5. 22
    14

    Ай стига вече с тия декларации! И по- малко
    въпроси, че Делян ще ни дръпне шалтера!м

  6. 20
    27

    Белия е по-зле от Митов даже. Да си заминава. Да идва Г.Дерменджиев, Илиян Илиев..има кой да го замести тоя некадърник. Директно сме в Б група, даже и плейофи няма да играем.

    • 18
      13

      а га ти подариха купата не рива а,белия е великан,долу ръцете ор белия ей!!!!!

    • 4
      4

      Манго, не се напъвай!
      Разкрит си.

    • 2
      4

      Манго, не се напъвай!
      Разкрит си.

  7. 32
    13

    Та на кой август казвахте че се подновявя строежа на копнежа .
    Не че ми пука, питам за един приятел.

  8. 18
    7

    Защо казването на истината да е тролене ?

    Вие, които се криете и не поставяте въпросите не сте ботевисти.

    • 13
      5

      То и при Локото е така!На това му викат български манталитет!

  9. 23
    19

    Докога банда олигофрени ще пишат през няколко дни декларации от името на феновете на Ботев и ще се изживяват като някакви фактори

    • 4
      4

      Докато там е оня пуяк Стафунски ли беше Лайнунски ли…

    • 3
      1

      Аз като неграмотен питам:Това действие усвоени съвременната форма на откраднати ли е?!

  10. 30
    10

    Кой даде тъпата идеа парите от Лига Европа да отидат за стадиона , та то все едно да ги хвърлиш в Марица

  11. 35
    10

    В клуба няма прозрачност, това щеше да стане ясно отдавна но взехме купа и се потулиха нещата , клуба не е финансово добре Белия едвам държи заплати се плащат избирателно на състезателите , цари пълна аматьорщина и хаос , краде се поголовно и скоро всичко ще се разпадне , Ангел и Йотков спрете се така водите клуба към своя край , късмета ви покри но сега вече виждате , че не отиваме на добре , Дължите пари вече на всички Косоко като го дадохте нали знаете , че може един лев да не вземе клуба там няма УЕФА , за Виана дават 500000 хиляди какво чакате , всъщност всички знаем !

    • 16
      7

      свърши се! Отбора майка ви подари купата за да участвате в Европа и спечелите някой лев за да се закрапите. Но тези пари са крайно недостатъчни и вече отдавна окрадени. Какво ги търпите тези крадци!? Грабвайте ги за да не стане като с Селския!

  12. 27
    20

    Жълт Педраз все някой друг ви е крив селяци стойте си на село

  13. 26
    33

    Колежа не на интересува важното е да бием Локото….че от сега усещам как ще на клатят в 10-я кръг.

  14. 34
    28

    Искаме по 20 бондака на месец да мълчим!
    Иначе…имаме още много неудобни въпроси!

  15. 29
    30

    По т.1 – Какво се случва с подновяването на Копнежа? Много ясно – НИЩО!
    Пречката да се поднови са едни 80млн.
    50млн покриване на дълга и 30млн за довършването. Много е лесно!
    Това е скъпи Ботевисти! Но ние не губим надежда.

  16. 42
    18

    10 години едни определени хора бяха на заплата при Христолов и продължават да лапат пари при всяко ръководство, а ние си траем и ги търпим. Парите от кЛауза копнежа къде отидоха? Дюнерджията на заплата на колко човека плаща надолу по схемата?! Правят ни на балъци от години едни и същи хора дето уж се водят едни от нас и ние се правим, че не виждаме какво се случва.

  17. 41
    26

    Още първите изреченея като прочетеш и ти става ясно, че група друсани джанки халюцинират кинти, валящи от небето. УС на едиквоси поискало в устен разговор едикво си?
    Устни разговори – на четвъртък пазара, младежи.
    Облечете се в правна форма някаква, въведете си деловодство, входирайте писмо и искайте.
    Така висите като сопол от носа на малко джипси от задния двор на вси?
    В крайна сметка, ако вие се имате за някакви, нека ви кажа каква е реалността.
    Вие не сте представителна извадка на фенивете на Ботев. Вие сте ултраси. Някаква част от цялото. В никакъв случай маловажна, но не и най-важната.
    Аз съм фен на същия отбор и както вие питате Сдружението, така и всеки един фен, който не е ултрас, може да пита вас: Кои сте вие и за какво се бирите?
    Стадиона го искаме всички, не само вие. Самуилов не ми изглежда глупав мъж, че и без вашето напомняне, да си прецени сам нещата.
    Опитвате се да учите каубоя как да си оседлава коня, май. Така ми се струва.
    Търсите статисти за организирани акции на Колежа, да се покажете колко сте силни и влиятелни ли, какво? Да имате очи да просите кинти?
    И в крайна сметка, кои сте вие? Имена имат ли тези, които ги пишат тези неща, или е по-удобно да се крием зад “УС на едикво си”?
    За финал.
    Ботев завоюва купа и суперкупа. Отбора играе добре, засега резултати липсват, но и те ще дойдат. Има добри входящи трансфери.
    А НА ВАС КАКЪВ ВИ Е ЗОРА в настоящата ситуация? Не ми казвайте “Колежа”, щото няма да ви повярвам.
    Искрено ваш, Христо Андонов.
    Ако искате истини, няма да бягате от истинските си имена и лица……

    • 35
      15

      Обикновеният фен иска да чуе отговорите, а ти си платен клакьор, изместватщ фокуса от въпросите към това кой ги задава.
      Дори Бонев, Гонзо и Камбуров да ги бяха задали, пак щеше да е важно, какво прави Сдружение и защо мълчи и замита всичко.
      Каквито и коментари да последват за мен, не ми пука и нямам нужда да им отговарям. Важен е Колежа

    • 18
      16

      Дай си телефона и да се видим да си поговорим.

      • 1
        1

        Нали може и по електронната поща ?Телефони, уговорки, срещи….това беше едно време, телефона беше още с шайба. Днес хората говорят по вайбър и скайп. Стига да има какво важно да кажат.
        Или еие много държите да си “говорите” с някой, който не споделя вижданията ви?

    • 6
      9

      Първо чети,после пиши, така правят интелигентните хора. Има правна форма , Сдружение с нестопанска цел “Клуб на привържениците на Ботев Пловдив”, има сайт http://www.kpbp.bg, има имена на членовете на У.С. и след устната покана има изпратени писма по ел.поща. Чети Христо Андоннов / ако това е името ти/, чети с разбиране, това се учи до седми клас. Когато обаче си заслепен от омраза, няма как да четеш, внимавай, омразата съсипва живота.

      • 8
        1

        Да, благодаря. Влезнах в сайта току-що. Съжалявам за написаното от мен. Не сте аматьори, пълни леваци сте. На “мисия” пише, че искате да ОБЕНИТЕ всички фенове. Кой ми говореше за грамотност и седми клас? Още на заглавната страница лъха на аматьорщина бе, пичове…за кви претенции, кви пет лева говорим тука. ?!?!

        Мисля, че зная как точно искате да обеДИните всички фенове.
        Като си плащат членски внос, познах ли?
        Лесни пари. Познах, нали?
        Пичовете, намерете си работа. Завършете някакъв курс, ако сте със средно, поработете. Нито един собственик на клуб не е длъжен да издържа фен, фенове, група фенове и т.н. Има достатъчно разходи и без това всеки един клуб.
        “Фен” НЕ Е ПРОФЕСИЯ!
        А едни фенове да издържат други фенове (с членския си внос) пък е още по-абсурдно. Времената се променят, момчета. Get a job. Пораснете. Това е положението.

        • 4
          2

          Аха. Значи не било “Кауза Колежа”, а било Кауза “Офис на Колежа”. Време беше и тая истина да излезе.
          В банка викаш. На депозитче, с лихва. Ми, супер, кво. Обаче, няма Колеж, няма и усвояване на кинтите. Мдааа, проблем.

          Със сигурност има засегнати от думите ми, но не съжалявам. Напротив. Към своите човек трябва да е най-взискателен.
          Любовта към Ботев е или безкористна, или не е никаква любов. От фенска гледна точка.

          Правете каквото искате, вие си знаете. Балъци обаче не останаха. И това го имайте предвид. Наричайте ме трол, през дядовия ми е. По-добре трол, но мислещ, отколкото “Фен” на заплата…

    • 12
      5

      На Ботев му подариха купата и участие в ЛЕ. Моля да бъдем точни и покажем малко благодарност към хората направили този жест. Иначе няма да ни има на картата

  18. 9
    21

    ei stolipenovski muzikanti gledaite si otbora, i ne se zanimavaite s golemiq botev.vie stoto ste cafnali i varzali ta se zanivatew s botev.pri nas 6te ima tukati i vargali na komatevo ama vie s uzunov i bonev nqma kak da stane

  19. 25
    22

    Искаме по 15 000 на месец иначе ще изхвърлим Ачо

  20. 11
    23

    dermendjiev,iliqn iliev.angel stankov sa svobodni.iliqn iliev za bez pari pravi chudesa vav vereq be6e na ma4a botev -maritimo.eto vijte levski s tezi kucu kone no s dokazano ime kato delio rosi 6te se bori za titlata.sti veche.eto naprimer goro dermendjiev e plovdivchanin,be6e v botev 2007-2008 v kluba.neka vzemem toq 6ans.niki kirov da bade trenior na vratarite v ekipa na joro

  21. 9
    14

    Още ще постъпя около 1200000 х на вас ли някои ще дава обяснение какво ще става в клуба

  22. 33
    11

    Вас глупци няма кой да ви подкрепи! Да въпросите са ви редовни, но все мълчите и лапате пари! Вашия главатар Евгени Петров харчили си паричките от дублирането на билети??? Аз искам да разбера на кой фирмата се нагуши с пари от събарянето на стадиона.Вместо трибуна по трибуна ,на ви сега кОр!

  23. 18
    19

    kirov za6to ne pusna pone 1 minuta kris dobrev.pitam za6to,bil spechelil kupata i sq kvo
    dai vo veveki da e nachelo na botev.kvo trqbva da stane da padnem s 5-0 na komatevo ot loevski li

  24. 18
    23

    ei bukluci,izmitaite se ot botev i frakcite i sdrujenieto.na vaqs vi trqbva hora kato titan i kaloqn stoqnov.skoro 6te ima vargal na komatevo.niki kirov da podava ostavka i da idva dermendjiev.

  25. 25
    5

    Абе тея декларацийки са загуба на време,никога нищо не става…ако така върви ,догодина по това време пак ще си говорим същите приказки!

  26. 36
    14

    Стига сте изнудвали сдружението за пари. Плаща ви се по 5000 на месец на фракциите. Хванете се на работа, парите от ЕТ не стигат да ви храним още. Искате по 15 000 на месец…еми не става

Коментарите са затворени