Отборите на Етър и Ботев (Пд) се изправят един срещу друг в откриващия двубой от седмия кръг в Първа лига. Срещата е с начален час 18:00. Етър се намира в подем в последните си мачове. Отборът е в серия от 3 поредни срещи без поражение, като записа 2 равенства и победа.

Сега “болярите” се надяват доброто им представяне да продължи и в сблъсъка с “канарчетата”. В същото време Ботев има сериозни проблеми в първенството от началото на сезона. До момента пловдивчани успяха да запишат едва 1 победа, 1 равенство и 3 загуби в актива си. В последните си три срещи отборът няма успех на сметката си и сега ще търси начин да се върне на победния път.

Любопитен факт е, че днешния двубой може отново да противопостави един срещу друг близнаците Йордан и Веселин Миневи. За последно те играха един срещу друг на 23 април 2016 година при нулевото равенство между Левски и Лудогорец. Участието на Веско в мача обаче е под въпрос, тъй като той лекува контузия.

6 КОМЕНТАРИ

  1. 6
    8

    Успех на болярите! Натрийке зурлите на тези нещастни папагали!

  2. 11
    10

    Ей сега ще ви ебем майката жълто-циганска

    • 7
      2

      На Лаута е пълно с педерасти!/ти си един от тях/

  3. 5
    1

    Ексклузивна новина в старопрестолния град! Етър привлече легендарния футболист на Барселона Лео Меси! Александър Нанков е платил колосална сума, за да откупи клаузата на аржентинската звезда! На слизане от 9-ката в Чолаковци, където е квартирата на футболиста, той единствено заяви, че се е сбъднала мечтата му да носи виолетовия екип! Жълтата карта на Меси е пристигнала в БФС и се очаква да дебютира в петък срещу Ботев Пд!

Коментарите са затворени