На 3 септември феновете на Ботев Пловдив от Клуба на привържените поканиха всички бултраси да дойдат на стадион Христо Ботев. Инициативата е отново за почистване на Колежа. В съобщението на КПБП има едно много силно послание. То е по-силно и по-важно от всичко изговорено, направено, планувано и прочие. То гласи: “Абсолютно всички привърженици на най-стария футболен клуб в страната!” И това е точно така. Защото, ако абсолютно всички привърженици на Ботев Пловдив не застанат зад каузата за довършването на стадиона – тя е обречена!

Защото няма да стане с писане по форуми, няма да стане с бунтове, няма да стане и с даване на акъл, плюене по този, възхваляване на онзи. Ще стане само с масовост. Ако бултрасите СЕГА не покажат, че са хиляди, че са силни, че са непримирими – то няма кога. Защото бе лесно да се пълни стадиона срещу Славия, когато само преди няколко дни са били обявени 14 звездни трансфера. Лесно бе да се изкупуват по 10 000 билета в предварителна продажба, когато на терена бяха Професори, македонци, чехи, холандци и т.н. Лесно бе, когато Ботев бе в топ 4 на България и когато парата се лееше, като река.

Сега обаче е трудното. Трудно е да загърбиш почивката си, за да идеш в неделя на един обрасъл в бурени строеж. Трудно е да станеш призори в почивния ти ден, за да си там.

А е толкова лесно да си убедиш сам, че присъствието на други ще компенсира твоето неприсъствие. НЕ, нито присъствието на Чико, нито на футболисти, нито на деца от школата, нито на съседа от махалата, който е казал, че бъде там, няма да компенсира твоето отсъствие. Никой няма силата да промени статуквото сам. Те (КПБП) има нужда, както от теб, така и от съседа ти, така и от приятеля ти, така и дядо ти, от сина ти…

 

Затова, Ботевисти, ако искате ДОМА си, трябва цялото СЕМЕЙСТВО да сте там! Без изключения! Без извинения!

Така, както бяхте там, когато Колежа го имаше. Така, както бяхте там срещу Славия, Левски, ЦСКА… Защото онези футболни битки са като тази. Дори тази е много по-значима, много по-важна, много по-съдбоносна.

Искате ли стадиона си? Ако отговорът ви е “ДА”, ето къде и кога трябва да присъствате –> ВИЖ ТУК

Искате ли Ангел Палийски да спази обещанието си да инвестира парите от Европа в Колежа? Ако отговорът ви е “ДА”, ето къде и кога трябва да присъствате –> ВИЖ ТУК

Искате ли Георги Самуилов да инвестира в ст. “Христо Ботев”? Ако отговорът ви е “ДА”, ето къде и кога трябва да присъствате –> ВИЖ ТУК

Искате ли община и държава да съдействат за решаването на проблемите на Ботев Пловдив? Ако отговорът ви е “ДА”, ето къде и кога трябва да присъствате –> ВИЖ ТУК

Искате ли отново да присъствате на мач на Ботев и да дерете гърло заедно с още 15 000 свои братя и сестри? Ако отговорът ви е “ДА”, ето къде и кога трябва да присъствате –> ВИЖ ТУК

Ботевисти, искате ли си стадиона?

34 КОМЕНТАРИ

  1. 4
    2

    Четейки по доло се убеждавам че няма по злобни човечета от буфера.Ех ако и толкова си обичаха техния отбор, признавам, щяха да са най великите.Но уви…злобата е качество което на лаута най много се цени,а “страхотния” им стадион празен въпреки победите.

  2. 8
    11

    34 човека голяма подкрепа за гомнежа ама нали имат лайнини Устици

  3. 9
    10

    Ужас.Коментарите на статиите за Ботев,на 90 процента се коментират от циганите. За тяхната гей – дружина, няма нищо от три месеца,и са превъртяли.По- цял ден,единствения грамотен циганин чете статии за Ботев,и и сърцата на локуту им са спукват.
    Хахаха
    Голям смях

  4. 14
    7

    ДЕЖА ВЮ :

    1.Жителите на „Лозница”от Асеновград наобиколиха министър Радев и поискаха да им построи къщи. Идва зима – оплакаха се ромите.

    2.Искате ли община и държава да съдействат за решаването на проблемите на Ботев Пловдив? Ако отговорът ви е „ДА“, ето къде и кога трябва да присъствате .

    • 15
      7

      Ясно, няма никаква разлика между коматевските селянки и мангалите , само на просия са го ударили.

  5. 18
    1

    Няма смисъл от подигравки и обиди! Фен съм на Локомотив и мисля че феновете на Ботев имат право да искат да имат стадион,а ние феновете на Локомотив имаме пълното право да искаме нашият да стане далеч по- хубав и без това Пловдив няма читав стадион ама нали си имаме зала за 40 или 50 милиона в която се правят по 3 концерта годишно!

    • 6
      4

      Жоро, ти едва ли си фен на Локомотив. Пи, живеем в общество, в което парите са движеща сила. Всико се плаща. Не може само да се дава на готово. Комунизма си отиде, майна!

      • Чети бе майна! Написал съм че ние и те имаме право да искаме, а дали някой ще направи нещо е друг въпрос! Нямам предвид да се иска от общината,имаме собственици те какво правят? Нашият говори за гейове и глупости,а техният е супер мазен лъжец.Относно на кой отбор съм привърженик е ясно за който ме познава пък и не ми дреме кой какво мисли по въпроса!

  6. 9
    4

    Пловдивчани искате ли Лаута да стане Европейски стадион? Да приема мачовете от ШЛ? Общината и Държавата ще съдействат! Има едно условие само – Да си поискаме! Лесно е!!!

  7. 7
    8

    Като чета заглавието и имам чувството че някой е приготвил 80 млн ! 50млн да покрие задълженията и 30млн за Гомнежа!
    Кьнарйе искате ли си стадиона? Дааа! Хоп – Готово!

  8. 10
    3

    Ах, колко мили думи и снимки?
    Направо ш са разплача!
    Само кретен би се вързал на тази поредна измислица чиито автор е Георги Тютюков.

  9. 9
    4

    На предното мероприятие се събраха не повече от 50 човека! Хората не са прости и знаят, че така стадион не се прави!
    Би било нагло.

  10. 10
    3

    Откога срещу организирано присъствие се строи стадион за десетки милиони?
    Кой допуска подобна наглост?
    Стадион се строи с пари и организация, а не с денострации!
    Стадион Пловдив гние и се разпада, а общината и държавата трябвало да помагат за строежа на един стадион на частен клуб? Скандално!
    Никой няма право на подобно поведение!

  11. 10
    3

    Община и държава ли??????? Ако общината и държавата помогнат пи какъвто и да е начин, това би означавало моментално да го сторят, за всички останали клубове не само в Пловдив!
    Как може да се допуска тази поредна наглост и безочие?
    Докога Пловдивчани ще търпят това?

  12. 10
    6

    Баси и наглите селянки . просят като дърти циганки.
    Само ”дай” им е в устите, нямат срам .

  13. 11
    7

    Мръсна просеща сган! Всичко е измислено предварително от община и други подобни благодетели! Просто сега имтират, че феновете го правят понеже хората от общината нямат право да се лигитимират, като помощници в инициативата!
    Не случайно на стадиона от седмица има коли и бусове, всеки ден. Подготвят си нешата без много шум, защото така е по-правилно и накрая, феновете направили инициатива. Глупости!
    После “случайно” дни след тива е и общото събрание и тогава “изненадващо” ще чуем обещанията за подновяване на строежа.
    После има и дерби…..
    Познати, жълтурски постановки, които обаче няма да останат незабелязани и без реакция от пловдивчани!

    • 2
      4

      аз не спя. само тряба някой да ме сезира…

    • 1
      4

      само не знам докога ще търпим тези корумпирани общинари

  14. 12
    14

    Цял живот свикнали да им дават наготово. Реват пак някоя власт да им даде пари да си направят кочината. По-нагла сган няма на света. Ходете се молете на турския паша. Там сте с връзки, може да ви върже, помаци гнусни!

  15. 14
    14

    да покажели колко са! И какво като покажете?! Докато не си платите дълговете и не извадите нови 30 милиона за стадион си оставате саме едни селяци, които просят като цигани за нови народни пари. Няма как да стане. Подаръците за вас свършиха. Комунизма си отиде, другари канарйе!!!

    • 12
      7

      Ебати циганската мотика как се е разпенил… Споко, Гаврош лилав, никой няма да ти вземе парите, дето изкарваш със събиране на кашони и пластмаса.

      Но виж, на клошар като теб, мога да ти хвърля два лева да идеш до Кюстендил, за да видиш къде нощно време се облекчава по малка нужда Емо Наков. От 2004 досега… Най-смешната, жалка и купена Купа в историята на БГ-футбола намери най-точното си предназначение – да бъде нощно гърне 😀

      • 1
        3

        тук един и същ селяк пише с различни никове. все за наков мечтае. явно добре го е задоволил…

  16. 17
    20

    Не, по-добре боб с кисело зеле, като у дома, на село.

    • 25
      10

      А къде са Купата и Суперкупата, да ти еба майката циганска?!

      А вашата, купената, виждал ли си я, мангал? И къде е? Аа да, забравих… Емо Наков я ползва за нощно гърне 😀

      • 12
        16

        ей наглец, нашата ШАМПИОНСКА ТИТЛА и СЪПЕРКУПА са СПЕЧЕЛЕНИ със СУПЕР игра от играчи, който още са властелини на А група. А вашата е ПОДАРЕНА!!! Цяла България го видя този срам!

        • 11
          10

          Писоара на Емо Наков ли е спечелен с игра бе? Ахахаха… Няма такъв прост и наивен мангал.

          И коя от двете е подарената Купа не разбрах? А, да… и двете 😀 Особено втората, дето Лудогорец удариха 3 греди 😀

          • 3
            4

            …и спряха да играят след изравнителниа гол… айде бегай на село..

Коментарите са затворени