Скъпи приятели,

Навярно всеки един от вас, минавайки по “Източен”, извръща глава с болка и огорчение от гледката, която вижда. Вече повече от три години ст. “Христо Ботев” представлява една кървяща рана в сърцето на града ни, а също и в нашите души.

“Клуб на привържениците на Ботев Пловдив” изгради ясна стратегия, която да тласне жълто-черното общество към единомислие и яснота относно най-големия ни проблем, стратегия, която вече влезе във вход и Ви уверяваме, че в най-скоро време всички вие ще бъдете запознати с нея.

Същевременно стартираме редица инициативи, зад които трябва да застанат абсолютно всички привърженици на най-стария футболен клуб в страната, целящи постоянен медиен и обществен шум около Колежа.

Каним всички, които са съпричастни към нашата болка, на ново почистване на стадиона, което да покаже на обществеността, че жълто-черната публика не е забравила и няма да забрави. Освен миналогодишните действия за почисване и освежаване, този път ще извършим и такива, които ще подпомогнат съхраняването на някои части и ще бъдат подменети повредените заграждения.

Осигурени са консумативи и техника, но въпреки това ще помолим тези от вас, които могат да предоставят подходяща такава, да се свържат с нас на телефон 0896 842 876.

Началният час е 9:00 на 03.09.2017 (неделя). Ще бъдат поканени футболисти, легенди, ДЮШ и журналисти, а от Вас искаме само и единствено присъствие.

Отново припомняме, че това е първото действие от няколкото предстоящи и колкото по-голямо единомислие и яснота относно проблема има в нашата общност, толкова по-твърди ще стават те!

9 КОМЕНТАРИ

  1. 4
    1

    Циганетаааааа Циганетаааааа,четете само статиите за Ботев,защото за гейското ви отборче не пише нищо.Какво ви бърка вас,нашия стадион?Гледайте си вашата трибунка,купена от железарския магазин на с.Стряма за 147 лв.,и се радвайте.

  2. 4
    10

    Клауза Колежа, на ДПС строежа!
    Марш в Коматево сопотски помаци

  3. 6
    15

    Та , на кой август казвахте че започва копнежа ?

  4. 3
    17

    Според съобщението, това няма да е никакво почистване от феновете, а от фирми наети от община, Самуилов и други, които натискат всячески за да се довърши строежа!
    Също става ясно, че щом от хората е необходимо “единствени присъствие”, ще станем свидетели на поредното жалко и популиско събитие, което ще бъде надуто и от медиите!

  5. 7
    13

    Ми то първия път върнахте всичкото желязо! Сега за кво да идваме?

  6. 16
    6

    Отворко-буфорко Заааавиииист нема купи няма мъни няма никой нищо няма. Има злоба и завист. Да ги ползвате много дълго време със здраве …

  7. 6
    18

    ИДИМ С КАРУЦИТЕ ВА,ЖА ПУМАГЪМИ ЗА КОПНЕЖА,АЙЙ КАЙНАРИ…

Коментарите са затворени