Старши треньорът на Ботев Николай Киров заяви след равенството с Етър Велико Търново, че отборът е изиграл лош мач и не е заслужавал да спечели.
„Не успяхме да спечелим, защото не заслужавахме. Лош мач за нашия отбор, в който поне спечелихме една точка. Знаехме от самото начало, че ще ни бъде трудно от сгъстения цикъл от мачове, които трябваше да изиграем“, коментира Киров.
„Така бяха планирани нещата и като подготовка. В трудни моменти на преден план трябва да излиза волята, а в днешния мач и особено през първото полувреме нещата не стояха добре“, добави треньорът на Ботев.
„Мотивацията в Лига Европа е различна и се играе различен тип футбол.“
„Знаехме, че през август ще се натрупа умора. Нямахме нужните ротации в състава за вътрешния шампион. Лошото е и текучеството на състезатели в нашия състав. Тръгват си едни, а тепърва влизат други, които не са в необходимия ритъм. Паузата трябва да я използваме по най-добрия начин, за да вкараме хората, които са поизостанали в нужния ритъм.“
„Реално утре ще проверим в какво чисто физическо състояние е, когато му се направят нужните тестове. Последният му мач е на 24 май. Надявам се бързо да се аклиматизира. Особено при южноамериканците по-трудно. Надявам се да е в добро физическо състояние. От това зависи неговото включване в игра“, продължи наставникът на Ботев.
„Надявам се Стивън Петков да започне да тренира на 100% в понеделник. Травмата не е тежка.“
„Сега в последния момент ни се налага да търсим заместник на Виктор Генев. Лошото е, че пак трябва да се аклиматизира към отбора и не знам в какво състояние ще е този играч. Не са добре тези чести ротации в състава. Не е добре хора да си тръгват и да идват в течение на първенството.“
„Цветомир Панов е заслужил повиквателната в националния отбор с изявите си.“
„Левски ми се струва различен под ръководството на Делио Роси.“
„Ние трябва да използваме паузата най-вече за презареждане.“
„В България няма нито един съперник, който може да бъде подценен.“
„Важно е да използваме времето в паузата, за да може в следващите мачове да се представим по-добре“, каза още Николай Киров.

22 КОМЕНТАРИ

  1. 3
    1

    Колкото и да си завирате главите в пясъка – отбора не играе,треньора не става, сега ще ни отнесат говедата и турците, не ми се мисли какво ще стане като ни ударят и мангалите на Колежа.

    Тогава всички ще ревете !

  2. 9
    4

    КВИ СА ТИЯ ИЗКУСТВЕНИ ФЕНЧЕТА НА БОТЕВ ДА ИМ ЕБА МАЙКАТА ! НАЛИ МНОГО ЗНАЕТЕ СТАНЕТЕ ВИЕ ТРЕНЬОРИ ДА ВИ ВИДИМ ИЛИ КАТО ИСКАТЕ ТОЛКОВА МНОГО ПРОМЕНИ ЗАЩО НЕ ГИ КАЗВАТЕ КОГАТО ВИ СЕ ДАВА ВЪЗМОЖНОСТ НА СТАДИОНА.МЪРШИ ГАДНИ 3 МЕСЕЦА ЛЕТЯХТЕ В ОБЛАЦИТЕ РАДВАХТЕ СЕ , А СЕГА ПЛЮЕТЕ КВИ ФЕНОВЕ СТЕ ВИЕ БЕ !ИСКАЛИ ДА ГОНАЯТ БЕЛИЯ КОЙ ЩЕ ДОЙДЕ ТОГАВА ВИЕ ЛИ.ВИДЯ СЕ , ЧЕ БЕЗ КОСОКО И ГЕНЕВ ЩЕ ИГРАЕМ ПО ТОЗИ НАЧИН, НА КАТО ИМА ДА КАЗВАТЕ НЕЩО ОТИДЕ И ГО КЪЖЕТЕ , А НЕ СЕ КРИЙТЕ ПО ФОРУМИТЕ МАМА ВИ МРЪСНА !

    • 3
      4

      Като не става, ще си ходи , ние сме отбор с амбиции !

      • 7
        1

        Като имаш амбиции и претенции се обърни към ръководството, а не да ни мрънкаш тук, като някаква вдодица за х.й

        • 2
          5

          Останалите не мрънкате , щото сте или на хранилка , или сте сиви малки мишлета !
          Той не умира !

          • 5
            1

            Не мрънкаме щото шамарим такива мрънкащи мишки като теб. Аз ако те барна някъде ще разбереш пубер скапан.

    • 4
      1

      Вие не разбрахте ли, че Белия е неудобен за Ачо Сълзата. Затова е цялата тази кампания за оплюването му. Тези са шепа глупаци дето пишат глупостите срещу Белия, без да казват нищо конкретно. Те са тролове на Барека и псевдо журналисти на хранилка при Палийски, на които е наредено да създават напрежение с цел да се отклони вниманието на феновете от строежа на Стадиона и злоупотребите на ръководството.

  3. 19
    5

    Истинските фенове които обичаме ,,БОТЕВ,, не трябва да позволяваме на враговете ни да вкарват интриги с цел да съсипят направеното и спечеленото до сега . Отборът ни донесе огромна радост в последните 4 месеца , която 37 години не бяхме изпитвали . Отборът игра толкова тежки и отговорни мачове в сгъстен цикъл . Момчетата даже изиграха важните мачове с над 100 процента от възможностите си и сега бе напълно логичен този спад във формата им .

    • 8
      12

      От 6 мача едно полувреме имаме срещу славия и общо десетина положения..срамна работа

      • 9
        2

        Нека не забравяме, че отбора не е водил никаква подготовка, няма никаква селекция и не е правил никакво възстановяване.

  4. 14
    11

    7 дена между 2 мача-събота ,неделя и понеделник бяха в слънчев бряг …от кво се изморихте бе,мамицата ви! 3 от 7 дена си клатят краката на морето и викат умора..смешници пълни са родните футболяги

  5. 7
    32

    Истината: Дойде време за треньорска рокада. Всичко друго е губене на време.

    • 6
      7

      Палийски, защо искаш да смениш треньора?

  6. 18
    3

    За точката добре но постоянно в глуха защита и ряпкане на пред какво то стане товане мога да го разбера халфовете не са в оптимална форма за Тасев и К. СТОЯНОВ да не говорим те не са за Ботев заради тях ще спра да ходя на мачове

    • 7
      2

      В нормалните отбори има 25-30 футболисти, което позволява ротации, а ние едва 14-15 едни и същи футболисти, като изключвам разбира се юношите на които още им е рано, схващаш ли ? И аз не Харесвам К.Стоянов, но като няма други на скамейката ?

  7. 10
    31

    Белия явно вече не може да ги мотивира. За ЛЕ мотивация не трябва, там е ясно че я има. Така че 50% да не кажа и повече вината е в него.

    • 9
      5

      Е Левски и Дунав що не продължиха тогава ве тъпак ?!

  8. 35
    5

    Белия добре ги беше подредил! Какво искате от човека – той ли да играе вместо тях?

  9. 23
    19

    Бял, защо не играе Меледже? Като е направил 1 слаб мач, не значи че все ще е слаб. 3 години се нагледахме на Серкан, 1,5 на Крум, 70 мача без гол на Тони Тасев, 3 месеца на Юлияно, толкова и на Кайзер! Вземи правилните решения, стига грешки!

  10. 16
    46

    Белия вън , късмета който го покриваше вече не е на наша страна !

  11. 19
    40

    Старата песен на нов глас..това го научихме наизуст вече..вземи да смениш репертоара малко,че ставаш банален вече с този тежък месец август

  12. 41
    5

    Стягай ги щото първенството върви и взехме да изоставаме от първата шестица а имаме мачове с Левски ,Лудогорец и ако губим точки от слабите после няма наваксване..

Коментарите са затворени