Халфът на Локомотив Пауло Серджо е отказал предложение от Русия и ще остане на Лаута, пише Марица. Юношата на Бенфика е имал оферта със значително по-добри условия от тези в Пловдив. Серджо обаче е решил да остане до края на сезона, когато приключва и договорът му. На профила си във фейсбук португалецът се обясни за пореден път в любов към феновете и клуба и обяви, че остава, тъй като е очарован от отношението към него. Той изказа благодарност и за положените грижи, когато близо година се възстановяваше от тежка операция.

Наглед благородната постъпка на Пауло Серджо обаче означава, че Локомотив Пловдив няма да получи нито лев за преминаването на португалеца в друг отбор. Ако той бъде трансфериран сега черно-белите ще имат право на трансферна сума. В случай, че португалецът обаче изчака договорът му да изтече, то смърфовете ще останат с празни ръце, а личните условия, които ще бъдат предложени на играча от новия му клуб ще бъдат доста по-високи, тъй като той ще е свободен агент и за него няма да се плаща трансферна сума. В интерес на истината в съобщението на Пауло Серджо не се казва, че той ще остане в Локо Пд до лятото.

Разбира се, Пауло Серджо може да покаже наистина лоялност към клуба, като подпише нов договор. Тогава португалецът на практика наистина ще докаже, че благодарен на Локомотив Пловдив за положените грижи за него. Естествено от Локо Пд трябва и да предложат такъв договор на играча, което за момента не става ясно, дали са направили.

27 КОМЕНТАРИ

  1. 9
    6

    дадоха ни ги , ама са за юни – утре-другиден чакаме за юли. сигурно ще ги дадат през септември.
    Вън Крюшо, безхаберен клоун.

    • 4
      4

      а вие кога ще платите на Иво Димов?! До десетина дни ли?

  2. 6
    6

    КАКЪВ Е ТОЯ СЕРДЖО ? ХАЛФ ДЕТО СИ НАСТЪПВА ГЪЗА КАТО ТИЧА.ЦЯЛ МАЧ ПАСОВЕ ДО 10 М. МАКС.АКО ГО ИСКАТ В ГОЛЯМ ЧАРДАК ,ЩЕ ГО ЗАНЕСА НА ГРЪБ.

  3. 10
    7

    В петък са били дадени заплатите!
    Гнусното е, че това никой не го отбелязва!
    Ако обаче заплати се забавят, “сензацията” плъзва по долнипробните сайтчета!!!
    Серджо пък, макар че не е нищо особено като футболист, заслужава признание за поведението си във и извън терена!!! Не се сещам за друг такъв, не само в нашия отбор? А той дори не е българин!
    Повечето наши футболисти са пълни путки! Да се учат от Серджо, на уважение и държание!
    Някой майче няма, за какво да пише?

    • 9
      4

      Само да напомня, че неплащането на заплати и осигуровки е престъпление! Комсомолеца иска лоялност и себераздаване без да изпълнява своята част от договорите, които сам е подписал. Благодари на журналистите, че пишат за това, защото иначе отбора няма да види и една стотинка. Иначе на обещания сме най-велики.

      • 7
        5

        само да напомня, че неплащането на заплатите е много често явление в 3/4 от отборите в БГ. Но никой не пише за това, ако не е в Локомотив!! Защо ли? Наскоро треньорчето на отборчето от Коматево даде много интересно интервю в което каза, че било “много важно да не се вдига шумотевица около фининсовите проблеми на отборчето му”. Прав е! Но защо това не важи за Локомотив? Защо се мълчи само за отборчето с многото имена и рожденни дати на което никой не знае (официално) кой е собственика!? Разбирам, че повечето от журналистите в БГ са откровенни подлоги и морални проститутки, но нима всички са такива?! Нима няма хора, които обичат професията си и имат достойнство?! Защо никой не е достатъчно професионалист да направи едно разследване от къде идват парите в ДВАТА отбора? Подчертавам в ДВАТА!! От какво се страхуват? Какво стана със свободата на словото. А най-лошото е, че ние локомотивците се примиряваме когато разни поплювки създават хаос и напрежение в отбора ни с гнусните си пасквили!! Не спря и да се говори за този предател Камбуров. Абе майна, това е един отдавна залязал играч, който в Локомотив вкарваше само защото целия отбор играеше за него. Той отдавна е загубил половината от качествата които имаше! Да не говорим, че заради него беше изгонен Райнов, който сега е “капитан и лидер на Берое”. Но явно някой цели да се дестабилирира Локомотив и пише, та пише… А някой от нас дори им се вързват… СРАМОТА!

        • 12
          3

          В Столипиново не си плащат тока – и ние ли да направим така!? Или да си построим незаконна къща в някоя градинка както в Шекера? Неспазването на етичните, морални и правни норми от публични личности не води до нищо добро. “Рибата се вмирисва от главата” заяви Едо преди да си тръгне.

          • 4
            3

            Ами вие така правите – Иво Димов, 50 млн народна пара… кой не си плаща освен вас, бе жълт помяр?! Когато може веднага плаща човека. Ти защо не платиш вместо него? Тръгнал да ми реве с крокодилски сълзи

        • Отборчето с много имена и дати Локо – Велбъжд -Кюстендил -1936-1926 ли имаш пред вид?

    • Ами да, взимането на заплати в Локомотив си е събитие! Защо няма статия във Вашингтон поуст по случая? А бе цигани,станахте за смях и децата ви се смеят вече!

  4. 11
    15

    Какъв е тоя серджо ами той не става за нищо стържи си задните части по тревата заедно с кики и бутуша Марчев за какво ниво говорим после тренерите виновни а ако Крушарски вдигни гълъбите спасителите да идват те знаят как

    • 7
      6

      Жълтур скапан,гледай си селския отбор и не се бъркай нещата на Гражданите!

      • Извинявай, ти какво общо имаш с нашия град смотльо

  5. 23
    9

    защо когато някой прояви лоялност, макар и не безкористна, към БотяфЪ се прави голяма новина, а за локомотивеца се търси под вола теле?

    • 11
      9

      Много просто, Братле – защото този сайт са жълтури, както и трибуните и жълтур 24.
      Ти какво очакваш да пишат оди за нас ли?

      • 5
        2

        От това което си написал се вижда че Пловивския любимец не е на лаута.Най сетне прозряхте истината.

        • 2
          1

          Лаута ,селяк с миризма на козар се пиши с”Л”!Градският любимец играе на стадион Локомотив в квартал Лаута!Отивай да караш козите на водопой!

          • А каво означава “жълта мастило”? Може би си фен на група “Мастило”? Ех, Вълчо личи си, че не пишеш на майчиния си език!

  6. 31
    6

    Пълни глупости.Ако иска Сержо може да си разтрогне договора на минутата,защото има да получава заплата а след няколко дни ще станат 2 заплати.Така,че ако е искал да ходи като свободен агент за по-висока заплата може да го стори и в момента а не да чака да му изтече договора.И при двата случая клуба ще остане с празни ръце защото се ръководи от некадърници и безхаберници.

  7. 28
    6

    Пауло Серджо играе на сто процента във всеки мач. Чаво проспа един голям вратар. Не можа да изтрезнее и да изиска от собственика добра оферта. Ако не се събуди до дни, ще го стори във влака за София. Бушониран.

  8. 19
    8

    Kvo e vinoven Sergio
    Toi e edin ot malkoto koito se razdavat
    Vinoven e choveka na gradus deto samo dranka
    S Kamburov i dr trqbva si idat kadeto imitirat igra

    • 3
      3

      С вашият патрон Жоро педала може да изкарате някой лев,бе жълта мастило!За каузата!

      • Защото БОТЕВ, е отбора на Пловдив, а вас селски циганета, никой не ви ебава в калабалъка! Разбра ли татко смърф?

Коментарите са затворени