“Днес играхме слабо. Поемам вината, най-виновен е треньора. Сбъркахме, не искам да хвърлям вината на вратаря, защото в атака нищо не направихме. Винаги можем да получим един гол. Без да вкараш гол много трудно може да се вземе точка или три. Не са ни надиграли кой знае колко. Имаха късмет и за това ни победиха. Нямаме чисти нападатели и ни е много трудно да сме агресивни. Това е една от причините. Не обвинявам никой, аз съм най-виновен. В следващия мач, трябва да излезем и да зарадваме феновете. Най-трудно е да намериш нападател. До края на месеца дай Боже да намерим такъв. Защита се справи добре, но след като не отбележиш гол няма, как да спечелиш. Ще дадем възможност и на другия вратар, няма проблем. “

21 КОМЕНТАРИ

  1. 4
    1

    Защо не взехте Стефано Кунчев идеален вратар..Черен добър вратар нема,дано тоя е изключение;))

  2. 3
    4

    Жълтите помоии да не се занимават с делата на градския отбор!По времето на Бай Тошо само дето не носеха логото на любимата им БКП и Кочо Гяуров,сега тръгнали да се правят на големи антикомунисти!Марш в оборите в Коматево!

    • 7
      2

      Има ли в най- новата ни история друг комсомолски секретар собственик на футболенклуб от елитната група?

  3. 9
    3

    Исмаил , защо не дойде , защото Крушата му дал 2000 лева (100%) тези , които стоят просто още никой не ги е потърсил , а освен това почва яко брожение и за премиите , които имат да взимат , а и заплатите отново закъсняват , скоро пак ще има големи номера , Крушата много обещава но …..

    • 17
      2

      Крушо обещава все едно е на конгрес на комсомола!

    • 13
      2

      “…ние сме на всеки километър…”

  4. 9
    8

    Писачите да си гледат металик от коматево че тяхната хич нее розова

    • 10
      10

      Жална ни майка циганска никой неще на Лаута вече да остане…

  5. 19
    8

    А този Пиргов го махайте преди да сте станали за смях с това джудже

    • 5
      1

      Какво му е на Пиргов?!!Идеален си е…Е малко е нисичък ,на възраст е ,но за това пък не е локомотивец!!!Виж с Кунчев имаше огромен проблем!Висок,млад и локомотивец…И без трансфер…

  6. 12
    13

    Ами изгонихте Карагетен, изгонихте Иван Колев. . Не знам какво търсите, Неймар ли?! И то при положение, че Камбуров беше супер тромав и проваляше половината атаки…

    • 11
      2

      Не че не могат да намерят нападател…просто Крушарски иска с трици маймуни да лови.Жълтите как намират! Има много свободни качествени футболисти, но искат заплатка. Защо не оставиха Иван Колев и да ги налагат момчето?! Хем нямат пари, хем и избират.Имаме за ръководство два тюфлека на заплатка, които никаква работа не вършат.Главният виновник е Крушарски! Дори и с малко пари, ако назначи кадърни хора може да се постигнат добри резултати.
      Пример за тива са жълтите и Верея, които с неголям бюджет, но с добра организация и професионална работа няколко годин сега берат подовете си! Не случихме на собственик с Крушарски тва е…не само, че е въшльо и няма пари, но освен това е прист, като галош!

      • 15
        1

        Като осере и забатачи всичко, комсомолеца сам ще се махне, но тогава положението ще е неспасяемо и Локомотив ще върви с пълна пара към В група. Да разкараме час по-скоро този измамник, докато не е досъсипал отбора!

      • 7
        1

        и без пари става има много момчета с локомотивски сърца които биха изровили и терена за святата емблема, бразилци ,китайци….съца се искат ,сърца….

      • 11
        1

        Ще се сетите!До като най-тъпите и простите дават тон и те определят мнението на публиката на Локомотив – така ще е!Нищо добро не може да се очаква!Продължавайте да лижете задника на Пластмасата и Зума и ще видите краят на Локомотив!Крюшо е само следствие на овчото ви примирение и тъпотия!Гранде президенте?!!!…

  7. 18
    6

    Войнов, въобще не си виновен! За Чаво не мога да кажа същото.

  8. 44
    8

    Гей-банда, ние с Чаво си пием мастичката. Ай наздраве!

  9. 28
    4

    Изпуснахме нашия юноша в италия ,ся давай шанс на “другия вратар”

    • 43
      7

      В днешно време всички добри професионалисти ценят труда си и не биха работили за дърт комунист-измамник, който ги унижава публично и иска да му работят без пари!

Коментарите са затворени