Верея (Стара Загора) посреща Локомотив (Пловдив) в мач от поредния кръг на Първа професионална лига с амбицията да вземе първи точки срещу “смърфовете”. През миналия сезон и двата мача помежду им бяха спечелени от “смърфовете”. На “Лаута” пловдивчани се наложиха с 3:1, а след това Парвизчон Умарбаев донесе успеха с 1:0 под Аязмото с гол в 90-ата минута.

Локомотив допусна само една загуба от началото на настоящата кампания – 1:4 като гост на ЦСКА-София. “Смърфовете” обаче стигнаха до престижни равенства срещу Левски и Лудогорец, като в тези двубои показаха, че дори и без Мартин Камбуров са отбор, който не бива да бъде подценяван. Старши треньорът Войн Войнов отново ще пусне на върха на атаката Дани Кики, а по фланговете ще се разчита на бързите Веселин Марчев и Димо Бакалов. Заради контузия мача ще пропусне Пламен Крумов.

Верея ще бъде без халфа Милен Танев и защитника Иво Иванов. Двамата все още лекуват травми и старши треньорът Илиан Илиев се надява скоро да са напълно възстановени. Мехди Фенуш е на линия, след като не игра срещу Лудогорец. Той ще се конкурира за титулярно място с Валери Домовчийски. В предни позиции за Верея отново ще играе ветеранът Георги Андонов.

ППЛ, 6-и кръг:

ВЕРЕЯ (СТАРА ЗАГОРА) – ЛОКОМОТИВ (ПЛОВДИВ)

Вероятни състави:

ВЕРЕЯ (4-2-3-1): Аргилашки; Илиев, Енчев, Бен Джемия, Слаев; Бенгюзов, Балде; Фенуш, Елиаш, Йорданов; Андонов
Старши треньор: И. Илиев
ЛОКО ПД (4-2-3-1): Пиргов; Пашов, Марков, П. Николов, Бедиме; Траянов, Умарбаев; Марчев, П. Серджо, Бакалов; Кики
Старши треньор: В. Войнов

СЪДИЯ: Петър Доровски
СТАДИОН: “Трейс Арена
НАЧАЛО: 18:15 часа

10 КОМЕНТАРИ

  1. 6
    5

    Ти не си истинска майна,а истински тартор на гей бандата,крастав и въшлив,като всички те ти дружки с меки китки

    • 3
      5

      Как празен,50 000 хиляди в гетото изгрев бойс,пък било празно!?Къде са жълтите мангали със сините жлибини(тъмно сини),къде?Боклуци!

  2. 12
    9

    Успех момчета…Зарадвайте Пловдив, макар, че Пловдив си е достатъчно радостен, след трите поредни домакински загуби на коматевското недоразумение.

Коментарите са затворени