Ботев Пловдив зацикли като точков актив в шампионата след нова загуба у дома, този от от Черно море с 1:2.

След няколко положения и пред двете врати гостите откриха резултата в 22-ата минута. Тогава след един пробив на Ертан Томбак топката стигна до Атанас Зехиров, който стреля. Иван Чворович не се намеси по най-добрия начин и кълбото се озова на празна врата до Марек Кузма, който вкара без проблеми. В 35-ата минута “моряците” нанесоха нов удар. При една отлична комбинация между Кузма и Мариян Огнянов последният намери Орлин Старокин, който с глава удвои.

В средата на втората част Ботев се върна в мача. Крум Стоянов центрира отлично към новото попълнение Стивън Петков, който се появи в игра малко преди това, и нападателят с глава намали.

Другото ново попълнение Дуде също влезе в игра и с изявите си натерена даде заявка за добро представяне с жълто-черна фланелка.

Както вече ви съобщихме канарчетата очакват от Катар да пристигне бразилецът Густаво, а Белия със сигурност очаква с нетърпение паузата след мача с Етър, за да подреди наново отбора си, след напускането на Косоко и края на мачовете в Европа.

93 КОМЕНТАРИ

  1. ГОНЗО И БОБИ БФС СУПЕР ТАНЦУВАЛНА ДВОЙКА ЗА DENSING STARS ,ПОКАНЕТЕ ГИ ШОУТО ТРЯБВА ДА ПРОДЬЛЖИ ,КАСТИНГА БЕШЕ В ПЛОВДИВ ,САМО БОТЕВ ,КУПИТЕ СА ПРИ НАС ,ГОНЗО Е НА МОРЕТО И СИ ХАПВА ЦАЦА

  2. 3
    4

    ама как само се забавлявах с получовеците от трибуните. Тези същества трябва да бъдат изучавани и изследвани от учените. Изглежда са развили някаква форма на комуникация – издават звуци, ръмжат, плюят, скубят си косите…. БАН да праща учени и да ги изследва – всичките 300

    • 192 продадени билета и около стотина шебеци прескочили оградата.

  3. 3
    10

    Белия вън !
    Късмета взе да ни загърбва и се вижда колко пари струва този дюлгерин !

    • 1
      2

      Нещастник прост. Или не разбираш от футбол или си буфер_олигофрен. Черно море имаха 2 удара и вкараха 2 гола. Тотално ги над играхме,макар резултата да не говори това. Виана е гола вода… Трябва качествен нападател.

      • Трябва по-малко да залагате при азиатските букита, не ви трябва друго.

  4. 5
    3

    Пак от страната на булката , не се наситиха жълтурите!

  5. 9
    15

    Белия показа че не става! Неадекватен състав, неадекватни смени…. Оставка!

  6. 12
    5

    Въпреки загубата отбора не игра толкова лошо, колкото се опитват да го представят някой форумни капацитета, водейки се от резултата. Имахме достатъчно положения, за да завършим 3:2 и тогава коментарите щяха да са коренно различна посока. Колко сме велики, как ще ставаме шампиони, ще влизаме в ШЛ и т.н. Знаеме се и сме ги чели вече подобни изблици на непремерен оптимизъм. Дайте да стъпим здраво на земята и да си направим равносметка. Отбора загубу от Пирин, ЦСКА и Ч.Море. Срещу Пирин определено играхме най-слабия си мач и мислите бяха другаде. Не се освежи отбора, мотивацията не беше на нужното ниво и резултата беше на лице. С ЦСКА загубихме не и без намесата на странични фактори плюс късата скамейка и натрупана умора. Освен това ЦСКА са си силен отбор със самочувствие и резултатите в контролите в Европа го показаха. Загубата от Ч.Море се дължи изцяло на недостатъчна мотивация и концентрация както и на липсата на ключова фигура като Косоко. Все пак имаше и положителни неща в мача. Стивън Петков и НдонГОЛа показаха, че могат да вдигнат нивото, за разлика от Т. Тасев. Крум си остава вариант за добра резерва, защото всичките му добри мачове са като резерва.
    Така, че горе главата и силна подкрепа за отбора. Играем хубав футбол и отбора има нужда от нас, а резултатите са въпрос на време. Винаги сме казвали, че ще приемем загубите, ако момчетата се раздават и показват игра. Не мислите ли, че момента е точно такъв? При Мъри с милионите, една ситуация нямахме като гост, играехме като мърди и падахме от Пирин ГД и Любимец. Сега ми доставя удоволствие да гледам Ботев та макар и да падаме у дома!

    • 5
      6

      На теб верно ли ти хареса вчера как играхме?
      Честно?

      • 3
        3

        Ще колабираш бе маймунек селски , бЕгай да окосиш люцерната че да ти мине !

  7. 9
    7

    По отношение на мача: като не вкараш, ше ти вкарат, основно затворническо правило.
    Не може бризола, Балтанов, Виана и прочее да ми се надпреварват кой ше изпусне по-зрелищно и да искаме да бием, няма как да стане.

    Нищо не играхме тоя мач-бавно, тромаво, безидейно и на всичкото отгоре имаме в отбора си троянския коч Крум Стоянов, който трябва да бъде върнат ВЕДНАГА на село да се занимава със земеделие и да спре да се преструва на футболист,защото ТОВА ВЕЧЕ НЕ СЕ ПОНАСЯ!!!

    Майната му, минало, надявам се че Белия е видял кво се случва и ше вземе мерки.

  8. 14
    13

    До мангалите, пишещи с ботевистки никове като 1912 и искащи оставката на Белия: ДА ВИ ЕБА МАЙКАТА!

    Повтарям: Да ви еба майката!

    Гледайте си в собствената кочина и не се бъркайте в делата на големите отбори, които каквито и временни проблеми да имат, те ще бъдат решени, докато вие винаги ше мрете в мизерия, смрад и гнилоч.

    • 11
      7

      Много слабо изразена ЗЛОБА!?Още по-силно,Тодоре,по-силно!Докато неизлезете от циганско-мюсолманско-селския си манталитет,което не вярвам да стане ,си оставате полу диви същества!Поздрави всички жълти диваци!

      • 7
        7

        Сега на Гонзо ли си промени ника бе, помияр некъпан цигански?

  9. 21
    6

    Един добронамерен приятелски въпрос към колегите, които искат оставки на треньора: Извинявайте, шампиони ли ще ставаме, че загубата на 9 точки била непоправима? Нещо не разбирам. И на мен не ми харесаха послдените 3 домакински загуби, но тук някои от коментиращите сякаш страдат от шизофрения. Същият треньор и футболисти ни донесиха 2 купи и общо 11 точки в 6 мача за ЛЕ, от които клубът спечели поне милион и 400 хил лв. Много бързо забравяте, че не сме кой знае какъв отбор, едва вързахме бюджета и плащаме заплати, взимаме само свободни агенти – и вече започнахте с простотиите да давате акъл и да искате оставки. Добре, като изгоним Белия и Кочев, кой да дойде? Мислете малко, дейба. Не искам да обиждам никого, но се иска малко мозък преди да седнете да серете на клавиатурите. Да изчакаме, да видим какво ще стане следващите 4-5 мача и тогава да коментираме кой какъв е. Буферите с право ни се подиграват.

    • 9
      15

      Като взехме 2 купи дай сега да падаме наред от грандове като Пирин и Черно море? И то у дома!

  10. 17
    7

    Ако загубиш един път у дома, ще приемеш някакви обяснения. Ако загубиш втори път, ще си кажеш лоша поличба, но когато загубиш трети път, трябва да търсиш причините и в собствения си двор. Няколко пъти критикувах слабостите на отбора, но се намираха капацитети, които вместо да спорят с аргументи, откровено ме нападаха с обиди! Днес, обаче, не можем да приемем, че понеже не сме си вкарали положенията, за това сме загубили. Ако играехме добре в защита, нямаше да допуснем два гола. За мен Ботев загуби поради няколко причини:
    Първо отборът не е възстановен и то главно емоционално. След спечелването на двете купи, след добрите мачове в Европа някои си повярваха, че са голям отбор и че от тук нататък победите ще идват сами, без борба, без раздаване и тържествата трябва да се повече от тренировките.
    Второ: Българската тото мафия е заинтересована да има изненади всеки кръг. Нашите родни съдии ни свирят много грамотно, като допускат противника да играе твърдо, да не кажа направо грубо. И днес се видя какво направи Сватбата.
    Трето: футболистите на Ботев много често допускат персонални грешки, които често се оказват фатални. Когато говоря, че нашите футболисти са много слабо подготвени технически, колегите се сърдят. Айде сега вижте какво пишат хората за Стоянов, Тасев, Чворович, Димов и т.н. Ако един нападател сгреши, ще си кажеш всеки пропуска, но когато сгреши вратаря, или защитник, грешката е фатална.
    Четвърто: Хронична слабост за Ботев е слабата игра на халфовете в дефанзивен план. Първо, те са много бавни за да се върнат бързо и да покрият празните пространства и второ те не са научени да играят в дефанзивен план. Балтанов, Алваро, Хюсеин, Бризола се носят като бавна народна песен, не могат да спечелят една първа топка, а шпагата не го познават! Заиграят ли им по-твърдо и се изгубват изобщо. Повече нищо няма да пиша.
    Пето: В нападение не можем да бележим от чисти положения. На Стоянов му е необходимо половин час да я нагажда и пак ще я прати ниско над тополите. Тасев цял ден да играе, няма да улучи вратата. А Мангала не виждам защо са го взели и като какъв ще играе? Много е прав Лаптопа като казва, че едни и същи футболисти, изгонени от изпадащ отбор, отиват в друг, че да изпадне и той. Венци този го изгонил, ние ще го превъзпитаме и той ще ни реши проблемите! Ако си мислим, че случаят с Косоко ще се повтори, едва ли.
    Друг път съм писал и пак ще се повторя: когато вземаш нов футболист, то той трябва да има потенциал, който евентуално с работа да разкриеш. Когато един футболист е сменил 10 отбора и нито в един мач не е блеснал, какво да очакваме от него? Когато си взел един футболист и треньорският екип не работи за неговото усъвършенстване, какво да очакваме от него? Става така, че едни хора си вземат заплатите, други им ги плащат, защото са балъци, а ние псуваме по стадионите. И още един въпрос: в отбора има едни млади момчета, те кога ще започнат да играят и какво се прави за тяхното развитие? Ако не стават ги пращайте в отбори, в които ще играят, а не да търкат пейката и да вземат заплати!!
    Сигурно пак ще има плюнки и псувни, особено от засегнатите! Критикувам за ваше добро, защото нито премии ще вземате, нито голям трансфер ще видите. Камо ли ще се развиете! Някои може да си загубят постовете, други работата. А пък ако си тръгне този дето дава парите и Ботев няма да го има. За това: опичайте си акъла!
    На края: само Ботев и успехи!!!

    • 1
      3

      кавал стига си писал глупости…Квантовото нападение е в отпуска докато няма промени в отбора…
      Срива идва от мача с маратимо-няква блядска шизофрения ги бори заедно с треньорите-ще правим защитниците голмайстори или дефазивност…
      Ако беше в софето мача блядките едва ли щяха да им повлиаят толкова.Тук закуцва и от управата-не може важен мач да не е в софетоо…Отам насам вси са голяма работа а това се видя до какво ни доведе…

      • 3
        1

        Глупости пишат глупаците! Ако си мислиш, че ти си човекът, който ще ме оценява си в дълбока заблуда. Виж не членоразделната си реч и колко правописни грешки си допуснал и тогава се запитай защо трябва да се излагаш!

  11. 7
    4

    Добри комбинации в нападение, но не достатъчно ефективни в този мач и пак много слаба игра в защита на целия отбор. В защита се прояви най-зле Крум Стоянов. Учуден съм, че Лазар Марин не игра след добрите му мачове срещу Лудогорец и Берое. Бризола изтърва доста положения. Черно море си заслужиха победата. Стивън Петков и Дуде направиха добри дебюти, обаче ще им трябват 3-4 седмици да наваксат с подготовката.

  12. 16
    7

    Ачо в Италия не чува – много прекъсвала връзката!
    Някакви събират арматурата от Колежа!
    А ние чакаме да се строи!
    Строежа почва Април, Юли, Август, Октомври…….
    Меринджея има да взима пари за 4-ма футболисти!
    Прехвърляне на акции и вдигане на капитала – след 14, 20, 50, 100 дни…. години…..
    Май, май….нещо има?

  13. 20
    14

    Домати, аз ви казах, че сте най-тотаджийския отбор в първенството!!! Да не съм ви чул да ни обвинявате нас повече! Има ли някой, който си мисли, че не можете да биете моряците, ако играете както можете?!
    Извинявайте ама това си беше чисто уреден тотаджийски мач!!! Вие си ги правите такива мачове с морето! Една година помните ли как ги бихте там…после те ви вкараха 3 паламуда насред Коматево, така че си го правите тотото двата отбора.Със Славия сте същата работа.Вие, Септември и Славия сте най-тотаджийските отбори в първенството!!! Мач изигран на ходом! Сега не искам повече да ни кълнете нас на тази тема за тотото.Не се лъжете по-този мач…имате много добър отбор в момента с изграден стил и облик, а футболът който играете кефи много…даже и на мен ми харесва футбола на Белчо. И не се излагайте да плюете по Белия и Кочев, и да ги сменяте.Имайте малко уважение и благодарност към тези хора донесли ви толкова много радост! Всеки отбор има възход и падения, така че кротнете се малко!Отборът ви е стои по-добре от нашия и футболът ви е много по- добър от този, който играе Локомотив.

  14. 19
    5

    Тук пак некви плюнчовци тръгнали да коментират кой трябвало да си ходи, кой вън , кой вътре, Белия, Черния и т.н Хиляда пъти го казах и пак ще го повторя – без стадион такова ще е положението. Набийте си го в олигофренските глави, че докато не се построи стадиона, нищо добро не можем да очакваме. Тези две купи са най-великото нещо , което можеше да се постигне на този етап с тези футболисти. За някои кретени и това не е нищо и всички вън. Да вземем нови треньори , нови играчи, а къде ще играем – на базичката дето тия пишлигари , които серат по форумите не са стъпвали. Единствената и неотложна цел трябва да бъде стадион Христо Ботев, всичко друго е ала-бала и да си правят някои хора вятър на устата или на пръстите.

    • 10
      8

      Ами на тая ,,базичка,,как играха-Пирин,Цска,Черно море..или те са с четири крака ..или извънземни,стига глупости вече..

  15. 12
    13

    Папагали, какво става с вас или това е нормално?! Преди дни вадите плакати с благодарности към Белия, а днес го гоните! Един съвет – пишети си в някой ваш форум, че тук се излагате много!

  16. 24
    8

    Ей, братя канари, стига нерви, нищо лошо не е станало. След еуфорията следва приземяване, за съжаление типично за БГ. Идват нови футболисти, ще имаме по-дълга скамейка и за в бъдеще няма да има такива резили. Белият е единственият добър треньор на Ботев от Цецо Василев насам. За разлика от останалите има на раменете си глава, а не кратуна и заслужава пълен картбланш, а не да се плюе след първите загуби. Аз съм бил човекът, който първи е плюл по Мъри, Радуканов, Хубчев и всякакви такива недоразумения, но сега имаме истински треньор. С футболисти, взети без пари, постигнахме най-големите успехи от десетилетия!
    АЙ КАНАРИИИ!!!

    • 9
      14

      То бива приземяване,ама като това здраве му кажи-Пирин-0-1,Цска-2-6,Черно море 1-2..0точки и г.р.3-9!!

  17. 15
    8

    Според мен ще трябва още време да се сформира качествен състав от състезатели .
    Но треньора си знае работата .
    Мисля си , че няма нужда от негативни коментари.
    .

  18. 27
    13

    Не ви ли е срам само да плюете и ревете?! Две купи ви носят играчите и треньорите, едната преди седмица. Ще влезем с час, НЕ РАЗВАЛЯЙТЕ АТМОСФЕРАТА В КЛУБА!

    • 9
      20

      г-н Пеевски ни купи купата. Вижда се ,че този отбор е за ”б” група. г-н Пеевски ако не ни купи някой мач изпадаме

  19. 12
    19

    Егати наредения мач. То бива ама това днес и с цска беше хард порно от висша класа

  20. 11
    12

    Ако ще го караме така,да се продава каквото може и ще си разчитаме Тасев и Крумов да оцелват Петков по главата…ще си кретаме в долната шестица,нерви и очаквания няма да има …ще си кътаме парички за строежа и така- по живо,по здраво…

  21. 15
    17

    Черно море с резервите си взе резонно мача. С титулярите 6-7 гола щеше да отнесе отбора от Коматево. Тази година отборът от Коматево ще се бори да не изапдне!

  22. 24
    12

    Тези, които искат оставката на Белия, са пълни олигофрени. За съжаление, не са малко тъпите парчета сред нашата публика. Наистина на Коматево ходят доста селяндури, които само псуват и искат оставки. Буферите да не се обаждат, че при тях картинката е същата – семкаджии и прости хора подвикат по цял мач зад кабинките на треньорите.

  23. 17
    20

    Бял или взимай мерки или се махай,правиш ни за смях вече

  24. 18
    10

    НЯМА ПЕСНИ ОТ ПУБЛИКАТА .НА ТАЯ БАЗА БЕЗ ПУБЛИКА САМО КИБИЦИ ТРАГЕДИЯ.

  25. 14
    16

    Бял,какво става? До кога ще падаме от всеки,за срам станахме вече на цяла България..5 мача една измъчена победа..ще изпадаме ли,какво? Играчи взимаме..и какво,тея паляци да ни бият днес и то с лекота..

  26. 23
    10

    Трагичен Ботев. Но! Такива са ни възможностите реално. Белият доказа, че става за турнирен треньор, за първенството е много зле засега. Това е истината. Не мисля, че трябва да плюем или да сменяме треньора. Но е факт, че Ботев е трагичен у дома вече трети мач.

  27. 14
    12

    Този ли отбор игра в ЕКТ? Или използват еуфорията и редят схеми!? Друго обяснение някой да има?

  28. 13
    16

    Умеете го тотото трябва да ви се признае. Само не е всно парите къде отиват хаха

    • 4
      6

      Как къде , знаеш ли колко железа останаха на Копнежа тях кой ще ги прибира? Нали трябва да се наемат работници да го изнесат, ти ли ще плащаш?

  29. 14
    17

    Всички плюят по Крум,ами кой го налага всеки мач??? Плюе се по Тасев-кой го пуска???Ами нали има треньори за тези работи..Бял,замесли се..трета поредна домакинска работа,в Англия например,вече си вън.

  30. 17
    5

    въртиш сучеш пак с Локо се сравняваш…
    Колко според теб струва това Квазимодо с физика на 60 годишен?! Ама го хвалите като, че е Меси

  31. 27
    6

    Това недоразумение ,Крум Стоянов троянски кон(магаре)ли е,какво е вече не знам,никой ли не вижда,че не може да спре една топка,не може да подаде една топка,не може да се пребори за една топка.Може само да тича като гламав житен бегач и то не много и да рита с големия пръст,както му дойде и каквото стане.С 2 грама мозък и без никакъв усет в ситуации.Няма ли кой да го види,побърква ме вече,нямам думи.Макар че днеска не само той е с основен принос за резила,бих добавил Бризола за пропуските,които направи по най-малоумен начин при които мача ставаше друг и Димов,които май освен за интервюта да се докарва за друго не може.Това са фрапиращите за днеска,но не много по малко са и другите,които нищо не играха,много слаб мач за Неделев,Балтанов и Виана,от които се очаква да вдигат класата на отбора.За съжаление Тошко,Виана и Тасев са ”меки” играчи,малко ги бутнеш, дръпнеш и са до там,почват да махат вяло с ръце и лошо ми става,всеки с малко поглед върху играта го вижда това и лесно се възползват от него.За съжаление с това разполагаме и това са ни възможностите.

  32. 24
    5

    Идиотът,който е привлякъл Тони Тасев на момента да бъде изгонен,това е изключително недоразумение,нищо общо с футбола,Крум Стоянов също безобразна дупка за пореден път,Алваро прилича повече на менте,но нека поне малко се аклиматизира.С тези хубавци едновременно на терена нищо добро не ни чака,дано се вземат сериозни мерки и спрат да лежат на лаврите от мача за купата,че вече трета поредна домакинска загуба идва много нагоре!

  33. 15
    10

    Абе, Жълти, вие къде бяхте първото полувреме…да не влезнахте през второто без пари, че чак след почивката се разбра, че на базата има кибици?

  34. 17
    12

    Гонзо не бил събрал група за мача? Идвал с младоци?
    Така беше.
    Представяте ли си, какъв щеше да е резултата ако беше с титулярите?

  35. 14
    15

    Белия е голям треньор? В друга държава щяха да го назначат за водач на отбора, ама към затвора! Такова явно тото, само в България може да бъде оставено без последствия!

  36. 22
    11

    Добър парад на купите се получи пред 300 човека! А края на празненството беше още по-тържествен! Поредна загуба и поредното тото порно!
    И танцьора Гонзалес беше звездата на тържеството????

  37. 20
    11

    Това са ни възможностите.С тези играчи толкова..няма защита,няма разиграващи халфове,няма нападение,е как да стане тогава? Сгрешен състав,и трета домакинска загуба говори много…Белия бърка сероизно нещо вече…Вияна,Крум,Тасев от зле та най-зле,дано го продадем Вияна

  38. 13
    15

    кой ни нъ хвънъ, той ни нъ еба –
    кауза копнежа секция кънчова поляна 2

  39. 28
    14

    Какво ще ми празнувате купи? Ако не ви е срам празнувайте! Българска работа,никой не може да ме убеди ,че този мач е изигран от Ботев за победа! То се виждаше и от космоса ,че ще се пада имитация на измислени атаки! Неделев се скри цял мач! В центъра постоянни грешни пасове и подавания като да се отърват от топката само! Пълно порно ! Паднете ама да се вижда игра а не като че сега сте събрани ! Изложихте се за поред път пред цяла България и ме карахте да се срамувам от изявите си ! Спете спокойно заплатките ви вървят и при такива мачове ! Празнувайте срамните си загуби в Пловдив ! Три поредни !

  40. 15
    20

    Тук пълно с кюстендилски мангали! Те се радват повече от загуба на великия Ботев, отколкото на победа на насрания си отбор!

  41. 20
    10

    обаче как само Гонзо се изгаври с овчарите от Коматево?!

  42. 11
    18

    Ха,ха ..това отборче със затворничеслите екипчета могат да го закрият спокойно ,техните мангали се интересуват само от Ботев ПЛОВДИВ няма смисъл от други просто,тия са излишни ,как се казваха там ….

    • 23
      8

      как е? как е?… шегувайки се ви питам

      • Лошо Седларов , лошо , добре че няма трета осмица , защото и за там не ставаме.

  43. 20
    11

    Селянжъри, хареса ли ви танца? Знам, че на Ачо му хареса залога!

  44. 13
    11

    ЗА СЪЖАЛЕНИЕ ТУК ВЪВ ФОРУМА ОЛИГОФРЕНИЯТА Е БЕЗГРАНИЧНА! ТАКАВА ПРОСТОТИЯ И ОЛИГОФРЕНИЯ Е ТРУДНО ДА СРЕЩНЕШ НЯКЪДЕ ДРУГАДЕ…

  45. 12
    11

    Квазимодото днес на терена ли беше?? Тва да не е като да играете с полуаматьорски албански отбори!!

    • 10
      10

      И тук те намирам какво толкова против имаш Неделев , че постоянно го чешеш , кой Кики муджехидина ли има по-добра физика или е много красив що не си коментираш отбора и за сведение на Лаута срещу Витоша (бях там) имаше внушително количество олигофрени а общо публиката беше 2000

      • 8
        5

        въртиш сучеш пак с Локо се сравняваш…
        Колко според теб струва това Квазимодо с физика на 60 годишен?! Ама го хвалите като, че е Меси

  46. 19
    11

    Днес няма ли да надуем балона. Аааа чакаме голаджията от Катар, хахахахахахахахаха

    • 11
      17

      Оооо черно белите путки дочакакаха…….Бая чакане падна А ? Селяндури смешни ! Споко бе ще го духате докато сте живи

      • 16
        9

        Чакане, закакво? Че вече трети пореден път гледаме, как ви шибат в Коматево ли?
        Ние изпадаме, а вие сте евробойци и носители на купи? А, верно че сте и изморени?:::)))))))) 3 от 3 на село! После Локото били виновни, че се подигравали?::::))))

  47. 24
    16

    само публиката ви нещо издиша. 300 индивида имаше на трибуните, но издаваха нечленоразделни звуци като за цяло стадо… А псуваха така, че и Коматевските чобани се засрамиха…

    • 18
      20

      Не е като препълнената трибуна от Практикер на Лайнута

  48. 20
    21

    Не може да играм все порно мачове с Лудогорец. Белие вън.

  49. 25
    22

    няма да се плашите, папагали. Вие сте евробойци…. 🙂 Ех да можеше само с Лудогорец и партизани да играете… шампиони ще сте!

  50. 37
    7

    Може ли някой да ми каже ДОКОГА трябва да търпим Крум Стоянов в отбора?
    Тва момче може да става за всичко, например да бере домати, но не и за футбол, това е абсолютния антифутболист!
    Не може да си покрива хората, не може да вкарва, не може НИЩО!
    Бесен съм просто! Писна ми на хуя от тоя некадърен селски бек!

    Останалите също-пълни нули, вместо да бием 5-0 ние падаме 1-2. Бризола, Виана, Юлиан0-НИ-ЩО!!
    Най-слабия мач на Балтанов откак се помня, Тошко Неделев и той нищо не игра.

    Хубаво заместник на Косоко търсим но хора, разберете го-НИЕ НЯМАМЕ ЗАЩИТА!
    Отзад е разграден двор, не може да разчитаме всеки мач напред да вкарваме по 3-4 гола.
    Спешно ни трябват поне двама добри защитници, спешно!
    Ние сме отбора с най-слаба защита в А група, тва просто не може да продължава по тоя начин.

    И после-изморени били, еми да ви еба майката бе, аман от оправдания вече, тва ви е работата да не сте изморени.

    Пълна трагедия!

    • 10
      16

      Пълна трагедия си ти моето момче, защото си олигофрен!

    • 6
      11

      Все пак са изиграли 12 мача за месец и половина, а морето само 6!

      • То това ни беше единият от проблемите/на Морето/,че иначе щяхме да сме във форма и да ви отнесем поне с тройка.Другия проблем е че излязохме с реновирана защита.Десния бек игра от лявата страна,в дясната зона едно дете с един мач преди този и се справиха не лошо като гледам резултата.Играем без ляф халф-кило-боднахме ви от ляво и през центъра.И вие си мислите че играете футбол ли?Гонзо който дори и за нас феновете на Морето е просто момче ,тактически надигра прехваления Бял и с песни и танци замина за Варна.Много мек отбор,който като го пресираш и свършва.И при наличието на титулярите на Морето,отивахте в зона ОСТАВКА.Ние го изживяхме този същия момент със спечелването на купа и супер купа и бяхме на ръба на изпадането.И вие сте тръгнали по този път.

  51. 20
    6

    Трета поредна домакинска загуба, дейва! Каквото-такова…

  52. 22
    15

    АБА,КАК СВЪРШИ МАЧА БА ДА ГО ЕБА,ПИТАМ ЗА ЕДИН АРКАДАШ ТОЙ Е ЧОБАНИН И Е С ОВЦЕТЕ,АМА Е БОЛЕН ФЕН НА КЪНАРЬИТЕ БА!

  53. 35
    10

    Ейй как се утаихме при дънните риби.Ще се борим за оставане в групите.Срамна игра,безобразие!!!

Коментарите са затворени