Три промени в стартовия състав за мача с Черно море ще направи треньорът на Ботев Николай Киров. Наказан е Цветомир Панов, а Лазар Марин и Меледже Омнибес не задоволиха с представянето си в Стара Загора. Вместо Панов ще играе завръщащият след наказание Йордан Минев. От лявата страна вместо Марин ще оперира Крум Стоянов. В халфовата линия Алваро Юлиано ще излезе титуляр вместо Меледже. В атака отново ще е Тони Тасев, който досега не убеждава, че е точният избор, но няма конкуренция към днешна дата.

Картотекираните тази седмица Дуде Дунгала и Стивън Петков са на резервната скамейка, но почти сигурно ще запишат минути срещу Черно море.

Съставът на Ботев: Иван Чворович, Йордан Минев, Виктор Генев, Пламен Димов, Крум Стоянов, Лъчо Балтанов, Алваро Юлиано, Фелипе Бризола, Тодор Неделев, Фернандо Вияна, Тони Тасев.

Мачът е на базата в Коматево и започва в 18.45 часа. Рефер ще е Ивайло Стоянов.

26 КОМЕНТАРИ

  1. 7
    3

    нещо се смълчаха получовеците от Коматево. А бяха много велики. Коментатора и той тъжен. Зашо ли?!

  2. 9
    1

    Това трябва да е последния мач на Крум Стоянов за Ботев.

    АМАН ОТ ТОЯ ПЪЛЕН НЕЩАСТНИК!!!

  3. 10
    1

    хаха. Стадиончето в Коматево пак полупразно…

    • 9
      2

      но за сметка на това пълно с чобани. Чуват се само нечленоразделни звуци!! Селска работа…

    • 7
      1

      при всяко единоборство се чува нещо като звуци от животински се.кс… тези на трибуната са получовеци.. Ужас! 21 век сме!!

  4. 4
    3

    Идеални сме, 60тата минута Стивън влиза на мястото на Виана и варнйенската защита почва да плаче и да търси майка си и баба си.

      • 8
        6

        хахаха. Тези закани ги слушаме вече доста години. То не бяха шивачи, то не бяха е.ачи… И накрая нае.баните сте все вие! Жлки и смешни сте, жълти трътки

        • 3
          3

          То не всичко се върти около вас , ма то само като затова се интересуваш от играта кво да ти кажа освен , че злобееш , целия ви състав струва колкото това “квазимодо” ма нека нещо и теб да те топли !!!

          • 4
            3

            тези вече съшо ги слушахме. Това, че вие си мислите, че струва нещо не значи, че е верно. За справка Майнц! Ама вие сте известни с това, че сами си надувате балони и нямате връзка с реалността. Ако наистина струваше нещичко, то отдавна да са го взели. Но това няма как да стане с футболист с физика на 60 годишен и еднообразен маниер на игра. …. този е само за вас на село …

    • 3
      1

      Тва е на майка ти гаджето, пръсва и гъза на старата парясница, тя затва забравя вечер да ти прави циганска баница…

  5. 5
    3

    Тонката Тасев и Крумчо са абсолютни фигуранти. Ще си късаме нервите с тях цял сезон, но дано да ме опровергаят. Да се надяваме, че няма да гледаме мач, като миналия сезон 3:2 или 4:3 беше не помня. Успех на момчетата !

    • 2
      6

      Така е но по добре от Марин. Аз по тъп играч не съм виждал скоро

    • 4
      3

      Стига сте нареждали Крум няма по адекватен от него състезател за момента , супер бърз и техника крайна фаза може още но има голям потенциал само да се работи с него

Коментарите са затворени