Организация „Трибуна Спортклуб” отбелязва 5 години от създаването си

9
353

На днешния ден преди пет години група привърженици на Локомотив Пловдив основаха Организация „Трибуна Спортклуб” (ОТС). Подтик им бе устремното желание за възраждане и разцвет на ценностите, положени в сърцевината на спортния клуб още с неговото създаване. Съзвучно на първопроходниците, ние схващаме клуба и привържениците му като единна общност, като изява на свободно гражданско сдружаване – призвано да осъществява първом спортни цели, но едновременно и дела просветителски, благотворителни или от всяка полза за общото добруване.

Именно това верую, вплело възрожденски идеализъм и плам, може да бъде прочетено на илюстрацията, която предлагаме – с автентичните думи на едни от най-ранните клубни водачи.

Вярваме и знаем, че днес тези идеали, това гражданско светоусещане, все така разпалват за съзидание, за дела безкористни и със светла промисъл!

Честита годишнина, отесейци: „голямата идея, която ни събира под това знаме, е родена в сърцата!”

Коментирай с името си и стани част от статията!!!!

comments

SHARE

9 КОМЕНТАРА
 1. 0  0

  АБЕ ДА НЕ Е 50 ГОДИНИ ????
  НЕЩО СТЕ ОБЪРКАЛИ МАЙ
  • 3   5

   На магистралата до Ст. Загора се видя,кой е зад оградата,кой е пред оградата,кой е вкраката ни безмълвни селяндури!
 2. 13  10

  Трибуна КРАДЦИ НА ИСТОРИЯ или иначе казано – столипиновски железаро-клошари.
  • 6   8

   Столипиново е ваша зона бе изрод безподобен!Не петнете спомена за Челси!Той беше първият водач на групировката Изгрев бойс!Скапан селяк!Не се бъркайте в дейността на градския отбор Локомотив!Излез да изринеш на козите мърляв коматевски помак!
 3. 13  10

  Честито и догодина да почерпите за десет годишнината!
  • 13   10

   Когато вие селски направите някога подобна организация, значи сте станали хора! Но не би! Вие сте селски маймуни и сте силни само зад оградата!
   Я кажи, защо се бихте вчера в Стара Загира??? „Интелектуалци“ ! Пардон- оборни работници!😄

Comments are closed.