На днешния ден преди пет години група привърженици на Локомотив Пловдив основаха Организация „Трибуна Спортклуб” (ОТС). Подтик им бе устремното желание за възраждане и разцвет на ценностите, положени в сърцевината на спортния клуб още с неговото създаване. Съзвучно на първопроходниците, ние схващаме клуба и привържениците му като единна общност, като изява на свободно гражданско сдружаване – призвано да осъществява първом спортни цели, но едновременно и дела просветителски, благотворителни или от всяка полза за общото добруване.

Именно това верую, вплело възрожденски идеализъм и плам, може да бъде прочетено на илюстрацията, която предлагаме – с автентичните думи на едни от най-ранните клубни водачи.

Вярваме и знаем, че днес тези идеали, това гражданско светоусещане, все така разпалват за съзидание, за дела безкористни и със светла промисъл!

Честита годишнина, отесейци: „голямата идея, която ни събира под това знаме, е родена в сърцата!”

9 КОМЕНТАРИ

  1. АБЕ ДА НЕ Е 50 ГОДИНИ ????
    НЕЩО СТЕ ОБЪРКАЛИ МАЙ

    • 3
      5

      На магистралата до Ст. Загора се видя,кой е зад оградата,кой е пред оградата,кой е вкраката ни безмълвни селяндури!

  2. 13
    10

    Трибуна КРАДЦИ НА ИСТОРИЯ или иначе казано – столипиновски железаро-клошари.

    • 6
      8

      Столипиново е ваша зона бе изрод безподобен!Не петнете спомена за Челси!Той беше първият водач на групировката Изгрев бойс!Скапан селяк!Не се бъркайте в дейността на градския отбор Локомотив!Излез да изринеш на козите мърляв коматевски помак!

  3. 13
    10

    Честито и догодина да почерпите за десет годишнината!

    • 13
      10

      Когато вие селски направите някога подобна организация, значи сте станали хора! Но не би! Вие сте селски маймуни и сте силни само зад оградата!
      Я кажи, защо се бихте вчера в Стара Загира??? “Интелектуалци” ! Пардон- оборни работници!?

Коментарите са затворени